výtok v 5tt

29
18.5.10 09:54

výtok v 5tt

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli jste některá v začátku těhotenství měla nějaký výtok, já mám sem tam dopoledne takový béžový mazlavý výtok a vzhledem k tomu,že jsem furt hysterická, aby všechno bylo v pořáku, tak se bojím, aby to nebylo něco špatného. Jsem v 5tt (od doby oplodnění-ovulaci jsem měla na konci cyklu)a u všeho mám pocit, že to je začátek potratu :-( , jak se bojím, abych o mimi nepřišla! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8460
18.5.10 10:11

Ahoj, ničeho se neboj, zvýšená sekrece je naprosto normální a mám to od 4tt také. Takže klid a přeji hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
18.5.10 10:28

timulenka: taky se přidávám, je to běžná věc v těhotenství, výtok by měl být bezbarvý a bez zápachu. Pokud máš strach zajdi si za doktorem, stejně by si měla mít za týden první prohlídku. Navíc těhotenství na týdny se počítá od prvního data první menstruace :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
18.5.10 10:57

Chci se zeptat, to jsi 5tt (počítáno od 1. dne poslední MS?). Už máš potvrzené těhu od doktorky? Ptám se proto, že já začínám 5. tt a zatím jsem u doktorky nebyla. Mám jen 2 pozitivní testy v rozmezí 3 dnů. Já výtok nemám, jsem naopak na suchu a to mi taky přijde divné. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.10 11:01

Neboj se to je normální, ale chápu že se bojíš, já taky furt něco řeším, přeji klidné těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
18.5.10 11:08

Sněhurko, tak myslíš, že to je normální, ikdyž výtok chybí? Budu jak na trní, než budu mít těhu potvrzené od doktorky. Ještě ale 2 týdny počkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
18.5.10 13:31

Evelina: pokud výtok nemáš určitě to neni nic nenormálního, ale věšinou časem v těhu přijde. Já jsem byla taky nervní než jsem šla na první kontrou k doktorovi, bylo super že už bylo srdíčko, takže to bylo nádherný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
18.5.10 14:05

Evelínko, ne, ne, já to právě počítám ode dne početí, protože poslední menstruaci jsem měla 28.3.2010, ale oplodněná jsem byla až někde ke konci dubna, tudíž pro mě to nemá smysl počítat podle data poslední menstruace. U doktora už jsem byla, mám to i potvrzené a 3.6 jdu na utz, tak jsem zvědavá.
Holky pokud myslíte, že je to v pohodě, tak díky bohu, protože mě teďka znervózní fakt úplně všechno 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
18.5.10 14:09

Lenkaran a ty jsi byla na prvním vyšetření u Dr. v kolikátém týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
18.5.10 14:15

Evelina: já jsem byla v 7 týdnu.
timulenka: ikdyž si počala na konci cyklu, počítá se to vždy od prvního dne poslední menstruace, doktor ti potom stanoví že máš například o 7 dní méně podle ultrazvuku nejlépe v 12 týdnu, kdy se i určuje datum porodu. Počítá se to od začátku, protože vajíčko v tobě už se začlo vyvíjet aniž by ještě bylo oplodněné, takže máš určitě o 2 týdny víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
19.5.10 09:27

Lenkaran: takže jsem tak v 7tt(+ nějaké drobné:-)), když jsem poslední menstruaci měla 28.3.2010?
Jinak děvčata musím vás pobavit svojí hysterickou včerejší akcí! Jdu na záchod čůrat (ostatně jako každé dvě hodiny) a našla jsem na toaleťáku krev,fakt jen malinkaté dvě kapičky, začala jsem úplně hysterčit, že musím okamžitě na pohotovost a jak to udělat, když jsem v práci 8-o . No, o pět minut později mi došlo že se mi zase podráždily hemeroidy a že ta krev je trošku odněkud jinud :roll: Takže těhotenství zdar, já za těch dalších 8 měsíců asi úplně zblbnu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
19.5.10 10:43

Timulenko, myslím, že tady blbnem všechny, nebo aspoň většina. Pořád se kontroluju. Už abych byla aspoň jako ty, v tom 8. týdnu, to už budu aspoň po prohlídce. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
19.5.10 10:54

Ahojky, já jsem měla výtok od začátku těhotenství přesně jako ty a mám ho do dneška, během prvních 12 týdnů ho ani doktor nijak neléčil, až pak ve druhém trimestru - nějaké čípky, tablety na zavádění, ale jakmile jsem je přestala brát, výtok byl zase tu… a miminko je v naprostém pořádku. Takže žádný strach a držím pěstičky… :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
19.5.10 11:20

Evelíno, tak já jsem taky zatím nebyla na utz, jdu tam až 3.6 (do té doby asi zcvoknu, zvlášť když člověk čte furt o nějakém zamlklém těhotenství, samovolném potratu atd. atd. )takže pokaždé když cítím, že mě někde píchlo, škublo a pobolívá, tak okamžitě začnu plašit! Zajímalo by mě, jak to mají ostatní maminky, jestli taky tak stresovaly nebo jsem jenom já hysterické pako!:-) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
19.5.10 12:05

Timulenko, mluvíš mi z duše! Možná kdyby toho nebylo tolik v diskuzích a na netu, byly bysme víc v pohodě. Musíme ale myslet pozitivně!!!!!!!!! :hug:
A v kolikátém týdnu od 1. dne MS jsi teda byla na první vyšetření u MUDr.? Já chci jít až v 7. týdnu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí