Menstruace, krvácení a špinění v těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.5.10 14:51

Menstruace v těhotenství

Ahoj holky. Chtěla jsem se zeptat, když je žena těhotná, neví o tom a má normálně v těhotenství menzes, tak jak to je? Je to spíše špinění nebo normální krvácení? Prosím o odpověď, kdo menzes měl v těhotenství nebo někoho zná. Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1853
17.5.10 14:56

ze začátku regulérní krvácení ,pak takové špinění jako obvykle nakonci -aspon co můžu říct za sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
17.5.10 15:22

Já měla dvakrát úplně normální menzes. Potřetí už nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
17.5.10 15:29

Známá mi vyprávěla, že měla normální menses do 6. měsíce. Když na začátku těhu přišla dr. s tím, že je těhotná, že to tak cítí, tak jí nevěřil s tím, že to není možný, když má ms. Za pár týdnů k němu šla znovu s tím, že určitě těhotná je, tak se na ní teda podíval a najednou, jejda, vy jste těhotná !!! To byla, tuším, těhotná už 3 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.10 17:34

Abych to uvedla. 20.4 jsem měla menzes, až mi skončila tuším 27.4, tak se přítel do mě udělal. Cca po týdnu mě strašně začalo bolet v podbřišku, nebyla to ani bolest, ale spíš takové popichování např, když jsem vstala a prostě při různých pohybech, někdy to bylo až nesnesitelný no a trvalo to necelý 2 týdny, teď už to je jenom občas a právě, že nikdy se mi tohle nestalo. Od soboty se mi strašně zvedá žaludek a mám pocit na zvracení a je mi tak divně.
A docela se mi zvětšilo břicho a s tím přišel přítel a má fakt pravdu, běhěm necelýho měsíce se mi docela zvětšilo, přitom jím normálně, nepřecpávám se, vážím pořád stejně a ani netrpím zácpou, takže opravdu nevím, proč ho mám tak nafouklý. Příznaky těhu by byli a nemyslím, že bych si je namlouvala, o mimču jsme ještě tak moc nemluvili, ale uvítali bysme ho. Jenže problém je, že jsem dostala menzes a normálně krvácím, tak právě nevím :think: A 11.5. jsem byla u gynekologa na prohlídce a nic nenašel, třeba že by ta bolest v podbřišku mohla být cysta nebo tak. Kdybych byla těhu, tak by to bylo brzo, aby to poznal že? Budu si muset udělat test.

• Citovat
  • Upravit
1402
17.5.10 19:24

Tak testík si rozhodně udělej :wink: já měla u prvního těhu menstruaci do 4 měsíce - teda s tím rozdílem že jsem opravdu nic netušila, zkrátka jsem neměla žádné těhu příznaky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí