těhotná na ÚP

19
17.5.10 12:04

těhotná na ÚP

Ahojda holky :mavam: , četla jsem si Vaše příspěvky na téma těhotná na ÚP.To jako opravdu člověka nechají úplně na mizině a sociálka nám nedá ani korunu až do porodu?A co jako, že přítel vydělává?To si příteli pořád musíme říkat o peníze?A nepočítaje, že každý druhý člověk něco splací a má určité výdaje. Kde na to oba partneři mají brát?Je to pěkný bordel a obrací se mi z našeho státu žaludek. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
17.5.10 12:10

Slovo vyzivovaci povinnost ti nic nerika co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
17.5.10 12:13

Ale říká, už mi o tom bylo řečeno, jen přítel dělá dost velké problémy co se týče jeho peněz.Neustále se kvůli mimi a penězům hádáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.5.10 12:15

Simsi: tak navrh k soudu.Pokud stim ma nejaky problem.Musi platit momentalne na Tebe ja nevim presne zneni jak to tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
17.5.10 12:24

Simsi, velice nemilá situace :-?

ALE!! Přece nečekáš, že se o tebe stát postará?
Neznám tě, nevím, zda sis miminko přála nebo ne, ale člověk, který si pořídí dítě, by se o sebe měl umět postarat a nespoléhat jen na pomoc od státu.
Nezlob se na mě za to, co jsem napsala, ale je to tak.

P.S.: Tohle píše člověk, který až do porodu nedostávala ni Ká :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.5.10 12:27

Cappy.ty jsi uz taky nemela narok na tu materskou??Co driv slo u studentu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
17.5.10 12:32
kattkka píše:
Cappy.ty jsi uz taky nemela narok na tu materskou??Co driv slo u studentu???

No, mě to ještě o fous vyšlo, na PPM jsem ještě nárok měla.
První mateřská mi dorazila na účet v den, kdy jsem jela rodit.
Takže přesně do porodu jsem neměla nic - nestěžuji si, na nic jsem taky neměla nárok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.5.10 12:42

Aha.to bylo spis jako odboceni.ja dostavala 2tisice a taky si nestezuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
17.5.10 12:42

Já spíš přemýšlím,jestli zakladatelka potřebuje poradit,na co má v případně nárok a kdy,nebo jestli chce jen vyvolat další předvolební „přesdržkové“ téma.

Poslední dobou se s podobnými diskuzemi roztrhl pytel.Některé probíhají dobře,některé na ostří nože.
Ale ve své podstatě jde o to stejné.

Svůj názor psát nebudu.Na dohadování se u PC nemám čas ani náladu.Jen bych to shrnula:„Nemůžeš čekat,že se o Tebě někdo postará“!
A rozhodně nejsi jediná.Každý má svoje problémy.Miminko jste snad chtěli oba,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
17.5.10 12:45

Mi se obrací žaludek z lidí, co furt jenom čekají, že jim stát bude dávat horem dolem :roll:
Stát má pomáhat těm, co si sami pomoct nemůžou - nemocným, starým, invalidním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101565
17.5.10 12:59
Simsi píše:
Ahojda holky :mavam: , četla jsem si Vaše příspěvky na téma těhotná na ÚP.To jako opravdu člověka nechají úplně na mizině a sociálka nám nedá ani korunu až do porodu?A co jako, že přítel vydělává?To si příteli pořád musíme říkat o peníze?A nepočítaje, že každý druhý člověk něco splací a má určité výdaje. Kde na to oba partneři mají brát?Je to pěkný bordel a obrací se mi z našeho státu žaludek. :evil:

No a mě se zase obrací žaludek z lidí, co jsou schopni tohle napsat a ještě to myslí vážně :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
17.5.10 13:14

Cappy, miminko přišlo dost neplánovaně.Je mi jasné, že stát se o mě nepostará.Ale svým způsobem, jsem na to zůstala sama.Nechci aby dítě vyrůstalo bez táty, ale s ním to asi taky nepůjde. Do poslední chvíle jsem to soudně řešit nechtěla, ale jinak to asi nepůjde.S přítelem není normální domluva, jen mi neustále říká, že vše umím jen řešit soudně a tahat z něj peníze.Stále mi jen říká, tady to máš, že jsi otěhotněla bez práce a spousty podobných vyčítek, jako bych si mimi udělala sama.Navíc má ještě jinou a to popírá.No není to teď jenoduchý, ale kdy vlastně v životě je, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
17.5.10 13:20

Simsi, a v kolikátém týdnu jsi?
Jsi svobodná? Žijete s přítelem odděleně?
Bydlíš sama v bytě?
Máš už papíry z matriky o uznání otcovství?
Já vím, moc otázek, ale když na ně neznám odpovědi, nemohu ti poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
17.5.10 13:29

Koukám, že jsi tady snad jediný člověk co neuráží.Jen chci poradit.Takže jsem ve 20 týdnu, jsem svobodná, žiju s přítelem.A papíry z matriky o otcovství jsem si žádné nevyřizovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.5.10 13:33

Simsi: vem pritele bezte na matriku.At to mas potvrzene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí