Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Děkuju všem za rady, snažily jste se holky,ale už toho mám nějak pro dnes plnou hlavu,tak se loučím.Pár nových věcí jsem se dozvěděla.Nějak jsem zřejmě neměla tuhle diskuzy začít,ale ještě jednou díky, každá rada dobrá.Vy ani stát my nepomůžou sitauci vyřešit.Pa pa la la
Anonymní píše:
simsi ja te uplne chapu jen nechapu ty lidi co ti odpovidaji a jen umijou urazet vite proc jsou tady diskuze posledni dobou na ostri noze,protoze tady nekteri lidi si nevidi do huby a jen urazi asi si mysli,ze jsou vsichni prachaci nebo co. Tady napsat nejakou diskuzi,tak aby se clovek bal jak ho kazdej odsoudi a pomluvi stoho je mi tady na nic chudak ten kdo chce jen poradit kdyz nekdo chce jen urazet,tak at neodpovida ne??? Je mi te lito simsi
Víš, ono když někdo začne urážkou, tak těžko může čekat nějakou milou odpověď… Pokud chce někdo poradit co má dělat v dané situaci a nechce zrovna radu, jak podvádět aby získal víc, tak ho nikdo neuráží a naopak tu radu tady dostane…
A někdo se zas pod svůj názor neumí podepsat, že.
Anonymní píše:
simsi ja te uplne chapu jen nechapu ty lidi co ti odpovidaji a jen umijou urazet vite proc jsou tady diskuze posledni dobou na ostri noze,protoze tady nekteri lidi si nevidi do huby a jen urazi asi si mysli,ze jsou vsichni prachaci nebo co. Tady napsat nejakou diskuzi,tak aby se clovek bal jak ho kazdej odsoudi a pomluvi stoho je mi tady na nic chudak ten kdo chce jen poradit kdyz nekdo chce jen urazet,tak at neodpovida ne??? Je mi te lito simsi
Já bych svoji žádost o radu v případě zakladatelky formulovala asi takto:
Jsem těhotná,je mi 20 let,jsem registrovaná na úřadě práce.Můžete mi prosím poradit,jestli mám nárok na nějaké dávky před porodem,po porodu?
S partnerem se rozcházím,jaké formality je potřeba vyřídit?
Víš anonymní,ono to zní úplně jinak.Věřím,že kdyby simsi svoji diskuzi formulovala nějak podobně,žádné urážky by se nedočkala.
Taky jsem založila pár diskuzí.Většinou to nebylo žádné „přesdržkové“ téma,měly hlavně informační charakter.Založila jsem i diskuzi o tandemovém kojení sourozenců,což je téma na ostří nože.Nikdo mě v žádné mé diskuzi neurazil.Naopak,jsem spokojená.Vždy jsem se dočkala rady a zkušeností ostatních.
A kdo tady mluvil o podvadeni chtela jen radu a ne urazky treba se spatne vyjadrila,ale asi to taky nema jednoduchy. A uz koncim vedlo by to tady od niceho k nicemu jako skoro v kazde diskuzi,kde se dohadujete jedna rika to a druha zase ono kazda z nas ma svuj nazor.
S tím podváděním to nebyla reakce na zakladatelku, ale na tebe - že každého urážíme, což není pravda…