výtok v 5tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
19.5.10 12:31

No, asi v pátém, ale to byla taky hurá akce, protože jsem tam přišla, že těhu test pozitivní, tak mi vzali krev, s tím, že na utz je ještě brzy, druhý den sem volala na výsledky a tam mi řekli, že pozitivní to je, ale že je to strašně (měla jsem asi jen hcg 75) a že musím za týden na krev znovu, jestli to narůstá nebo jestli to je mimoděložní těhotenství. Neumíš si představit ten stres, celý týden jsem byla zralá na mrtvici, nebyla jsem schopná fungovat, furt jsem brečela-no hrůza :-( . O týden později jsem odevzdala krev a na druhý den, mi řekli, že hcg krásně roste, takže mám přijít 3.6. na utz. Tak jsem jim pěkně poděkovala za týden stresu. No, a stresuju se dál! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
19.5.10 12:40

Haha, píšeš to moc hezky! Přesně se vidím. Já právě proto chci vydržet do toho 7. týdne, protože moje MUDr. má ultrazvuk a doufám, že mě ho teda udělá a bude tam už :srdce: . Ale to je doba, než bude začátek června. :zed: Ale budem si držet pěsti. Určitě bude všechno v pohodě!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
19.5.10 12:58

Jj, vydrž, držím ti samozřejmě palce, ať tam je :srdce: . Ovšem jak to vydržet do toho 3.6. fakt netuším. Mám pocit, že je to až za neuvěřitelně dlouhou dobu a že to nějak strašně pomalu utíká. Pomaleji to už snad ani nejde :zed: Tak pak napiš, jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
19.5.10 13:19

No já právě půjdu taky až buď 3. nebo 4.6. Musím se objednat. Tak to máme nastejno, ale ty budeš už v cca 10. tt a já teprve 7.tt. Tak si určitě písnem, jak to dopadlo. Držím nám oběma pěsti a tfuj, tfuj, tfuj! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
19.5.10 15:15

HOlky musím se smát, stejné pocity a stresy jsem měla já před 2 měsícema, nejdřív sem byla nervózní z toho jestli opravdu sem těhotná, pak jestli to neni mimoděložní, pak jestli bude vidět srdíčko a pak zda nepotratim do 12 týdne, teď už sem relativně v pohodě a věřím že je vše v pořádku. Jen doufám že se obě vyhnete nevolnostem :poblion: Mě začli v 7 týdnu a opustili až ve 14. Myslím na Vás aby u vás bylo vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí