Krvácení v 5tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
118
19.5.10 13:13

Krvácení v 5tt

Ahoj holky.
Potřebuju radu. Jsem v pátém týdnu těhu a dnes ráno jsem začala krvácet. Těhu test byl pozitivní, ale i přes to jsem šla k dr. Udělall mi UZ ten byl v pořádku a dal mi nějaké léky.A prý to dopadne tak, jak má :-( Těď krvácení zesílilo a bolí mě břicho. Myslíte, že jde o potrat? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
243
19.5.10 13:14

Ahoj, může jít o potrat, ale taky nemusí, kupa holek krvácí a má bolesti. Být tebou tak ještě teď upaluju k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
19.5.10 13:27

Ten Dr byl jen záskok za mou Dr, která má dovču a říkal, že pokud začnu krvácet hodně tak z těhu nic nebude, ale že mám přijít až v pondělí, protože už pro mě víc nemůže udělat :cry:
Teď to krvácení zase trochu ustalo. No tak uvidím, jak to bude, ale asi se za chvilku zblázním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
19.5.10 13:37

tak si zajeď někam na pohotovost, oni ti poradí.Pořád lepší jet hned než se mučit a doufat.
Držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21994
19.5.10 13:38

Určitě k doktorovi a šupem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
19.5.10 13:43

jj určitě k dr..teď se v neděli se mi prihodilo to samé. dr ti aspoň na 100 procent rekne jak to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
19.5.10 13:49

Ahoj.Na všechny a všechno se vypdni.Radši bych tam šla pětkrát zbytečně,než si to pak vyčítat.A´t ti radši řeknou,že to bude dobrý.Třeba ti jen dají prášky a budeš mít pokoj.Fakt hned jdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí