Test na chlamýdie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23734
11.6.11 14:31

Terous, doktori to nechteji delat, protoze je to pro ne nepohodlne, to mi rekl i ten muj doktor. Pacientka se musi hlidat. Pokud ti folikuly rostou a nepraskaji, neni od veci zkusit to ohlidat dle krve a pichnout ve spravny cas pregnyl (tehotensky hormon), aby folikul praskl.
Neni ti 40, abys nemohla pockat a zkusit i neco jinyho. IVF je dost invazivni metoda a je jasny, ze doktori te nezrazuji, protoze z toho maji chechtaky. Vzdyt se nesnazite ani rok. Ano, pri PCO se ten rok nemusi dodrzet, ale spis proto, aby se zacalo s nejakou lecbou a stimulaci (clostilbegyt, puregon, fostimon atd.), ne s IVF.
Na serveru, kam jsem driv dost chodila, jsme mely diskuzi s 15 holkama a dnes, dva roky od jejiho zalozeni, nas ma 14 aspon jedno dite a ta posledni je v ocekavani. Na IVF byla z celeho toho poctu 1. Vsecko PCO, vsecko bez cyklu. To uz je prece vypovidajici material, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
17.6.11 08:36

Ahojte,

Ugluk,tak ako dnes???? Testovala si,strasne moc na Teba myslim,kazdy pozitivny vysledok je moja inspiracia:o))))
Inak,isla som do toho, minimalka, v po ko utz a podla toho OPU bud v stredu alebo vo stvrtok…
Vysledky manzel stale nema,vraj labak nestiha:o(((
Krasny den
 Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
17.6.11 13:57

ahoj ivco, taky jsem zvedava na Ugluk, ale nejak se neozyva. Ty jo, tak to uz za chvili budes mit v brisku mimisky. Budu drzet palce. Ja se moc tesim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
25.6.11 11:24

Ahojte,

tak vcera sme mali vysledky na chlamydie: Dr. nie je to nic vazne,je to slabo pozitivne.......mam v hlave misung,tak bud je to pozitivne alebo je to negativne, pripomina mi to vetu : ste trosku tehotna :twisted:
Tak neviem, co sa bude dalej diat.....????
Precitala som vela clankov o chlamydiach a nasla som aj take clanky,kde partner mal chlamydie a partnerka nie a naopak,tak budem dufat,ze je to tak aj u nas,inak ja ziadne priznaky nemam...../lenze to ani manzel/
Ci ma poslu na krv,to neviem,ale asi by mali…nikto nam nic nepovedal ani manzelov urolog!!!
Prajem krasny vikend!!
 Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
25.6.11 11:27

Térouš,ako vy pokracujete?????
Idete na IVF v lete?
Niezeby teraz nebolo dost teplo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
25.6.11 11:55

ahojky, pojem slabe pozitivni taky v medicine moc neznam, takze ti nereknu. no a jak pokracujete vy? my od dalsiho cyklu budeme asi stimulovat nebo mozna uz tehle.podle zvoleneho protokolu, protoze mi vyselo hodne vysoky AMH. mela jsem mit puvodne dlouhy protokol, ale ted se rozhoduje, zda nezvolit radeji kratky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
26.6.11 11:44

Ahoj ,

my mame prvykrat predlzenu kultivaciu a strasne moc sa bojim,aby nejake embryjko do zajtra vydrzalo :-?
Myslim na ne kade chodim a som nervozna az az ,ale nedokazem na to prestat mysliet…
Prepac,neviem co je vysoke AMH?
Potom daj vediet,ci budete stimulovat uz tento cyklus alebo ten dalsi......
Budem na teba mysliet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
26.6.11 17:30

AMH je hormon, ktery ukazuje ovarialni rezervu. je soucasti vysetreni pred IVF. rezervu mam tedy skvelou, ale riziko hyperstimulaku velky. ja myslim, ze se spis rozhodne pro kratkej cyklus. ale tak i tak to vychazi stejne. akorat, ze u dlouhyho to je o par dni delsi. dekuju. ty jo, takze vy uz budete transferovat, to je skvely. musis mi pak napsat pocity a dojmy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
27.6.11 12:40

Holky mám dotaz můžete mi prosím pro porovnání napsat hdonyt vysokého Prolaktinu , Mě totiž za dva roky pokusů se zvýšil o 200 j a pozvolna budu za chvíli na hranici . Tak přemýšlím ,že bych to zopakovala a případně šla s tím někam na léčbu .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
27.6.11 22:30

ahoj, to ti nemuzu napsat, ja ho mam v norme, tudiz jsem se nekoukala kolik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
2.7.11 10:31

Ahojte,
Terouš: neviem,ci mi niekedy skumali hladinu AMH …nikdy mi o tom nikto nic nepovedal,robili mi HP,ale asi to teda bolo vporiadku…
Tak transfer 2 embryji prebehol v pondelok, velmi som sa tesila, ze to embryjka zvladli :-D
Mala som hyperstimulak,takze som lezala a pila a pila…uz je mi lepsie…
kedy zacinate stimulovat? A mas ten kratky protokol?

Mandlicka: neviem,aka ma byt hladina prolaktinu,mala som ju pred par rokmi mierne zvysenu, lieky som nebrala, takze ti neporadim…
Pekny vikend!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
7.7.11 19:30

ahoj Ivko, promin, ze jsem se neozvala driv, ale meli jsme tu svatbicku a pak libanecky. ja se dozvim protokol v pondeli, uvidime dle vysetreni a UZ. Jinak AMH je soucasti bezneho HP.a co ty?jak se citis, povidej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
22.11.11 14:12

Ahojte,

tak po dalsich 4 vysetreniach a konzultaciach s dalsimi 2 MUDr. a cakaniach na vysledky / zakladala som tuto diskusiu v juni???/je to negativne…ziadne chlamydie :dance:

Napriek hyperstimulaku nam IVF nevyslo… :cry:
Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
22.11.11 21:16

to me mrzi, nam taky ne. na dalsi jdem v breznu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
24.11.11 10:53

Terous :hug:
Jar je krasne obdobie, plne optimizmu, urcite vam to vyjde :kytka:
My by sme chceli ist na KET v januari alebo vo februari…este uvidime,ako to vyjde .
Drzim paste :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital