Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky , měla jsem menzes dostat 14října a nic , tak jsem si dnes dělala testík a ten mi také nic neukázal , tak nevím co si o tom mám myslet ![]()
paulis píše:
Ahojky holky , měla jsem menzes dostat 14října a nic , tak jsem si dnes dělala testík a ten mi také nic neukázal , tak nevím co si o tom mám myslet
To samé jsem měla minulý měsíc. A v den, kdy jsem si dělala test (týden po očekávané ms), tak se dostavila!
Ale klidně to může asi být i těhu, počkej dva dny a zkus znova.
Ok počkám ještě dva dny a uvidím , ale minulé úterý mě děsně píchalo v podbřišku , a druhý den jako by nic , tak uvidím a nechám se překvapit
Zkus si koupit citlivější test, a udělej si ho ráno. Pokud by byl pořád negativní a menstruace nikde, tak zajdi k lékaři
Nebo skoč rovnou k Dr, mě takhle nevyšly tři a už jsem byla v tom!!
Holky dám na vás a koupím si dnes ještě jeden testík a udělám ráno , a potom uvidím , jinak bych si zašla v pátek za doktorem, ale já mám pořád jakýsi hlad a to jsem jedla před půl hodinou ![]()
Je to jen 5 dní, ségře to ukázalo až 7 dní po očekáváný MS. Prostě otěhotněla těsně před MS, tak to trvalo.
Já jsem měla též pozitivní test až týden po vynechání - Mamatest 10, ten klasika 25 jsem si dělala snad až týden na to (takže 14 dní po vynechání) a žádné terno to teda nebylo
A těhotná jsem ![]()
tak to velká gratulace
já totiž nevím jestli mám ještě počkat s tím testíkem nebo co , jsem z toho taková nesvá
Bohužel, jenom čekat. Je to trapná a otravná rada, ale nevymyslíš lepšího nic
Když půjdeš moc brzo k doktorovi, akorát tě vynervujou…
A díky ![]()
Souhlas s Angu, i kdybys těhotná byla, tak to bude zřejmě pouze krátce a návštěva dr tě pouze znervózní.
Obzvlášť pokud máš nějakého koumáka, který hned začne špekulovat o mimoděložních a zamlklých, někteří to mívají ve zvyku. Na utz by stejnak nic nebylo, maximálně vyšší sliznice. Jediné, co ti dr může udělat je dát žádanku na krev. Ale já bych šla k dr tak po 14 dnesch zpoždění, pokud je test negativní i nadále a pokud bys za pár dnů tu čárku našla, tak ještě později.
Já jsem v 9.tt, šla jsem na krev jako samoplátce a k dr půjdu až v listopadu, budu ve 13.tt. Kdyby bylo něco špatně, tak už to bude naprosto jednoznačné a teď nemusím špekulovat nad tím, co by případně dr viděl a neviděl na utz a nad výškou hcg.
holky děkuji moc za rady moc si toho vážím a dám na vaše rady , a gratuluji k miminku a ať je vše v pořádku ,tak já ještě počkám pár dní a potom se uvidí , jestli tam bude mrška jedna , myslím tím i tu druhou čárku