Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny!
Potřebovala bych radu
Beru HA a měsíčky mám každý měsíc na minutu přesné! Minulý měsíc, jsem ale měla 3 dny zpoždění, a když už jsem se dočkala, trvaly jen 2 dny. Poslední týden, mě pobolívá v podbřišku, jsem hodně ospalá, docela papám
(5 kg za 8 dní!) mám hodně zvláštní nálady, a docela často chodím čůrat…test jsem si samozřejmě dělala ale vyšel negativní ( nevím, co si o tom mám myslet
prosím poraďtě kdo máte nějaké zkušenosti. Děkuji za odpovědi
to mi povídejte
ve stresu nejsem
ale s tim slonem je to trefný ![]()
Elisabeth těhotná asi nebudeš. Spíše to vypadá, že ti HA nevyhovuje. Zajdi kDr. a řekni jí, že jsi tak hodně přibrala. Určitě ti HA vymění.
Ok…snad je to pravda…beru ji 4 roky a zatím jsem nikdy takhle nepřibrala…Děkuji moc za odpověďi ![]()
Elis zkus fakt zajít na gyndu a říct to tam. Dr. si s tebou nějak poradí ![]()
Jistě
jsem objednaná na pondělí…chtěla jsem se jen informovat u zkušených
![]()
Já brala HA 3 roky, všechno v pohodě. Pak začali migrény, šílené změny nálad, i jsem něco přibrala… společně s mým gyndr jsme se navzájem ujistili, že HA to nebude, protože by se to projevilo dřív. a pak jsem vysadila a co myslíš? Během několika dnů bylo po náladách. Ten klid a mír v duši, to bylo blaho
A pak jsem otěhotněla a mír byl v háji ![]()
Gladys píše:
Já brala HA 3 roky, všechno v pohodě. Pak začali migrény, šílené změny nálad, i jsem něco přibrala… společně s mým gyndr jsme se navzájem ujistili, že HA to nebude, protože by se to projevilo dřív. a pak jsem vysadila a co myslíš? Během několika dnů bylo po náladách. Ten klid a mír v duši, to bylo blahoA pak jsem otěhotněla a mír byl v háji
Tak to je hezké ![]()
M-a-j-a píše:
Elis tak to je dobřeJsem zvědavá co ti poví
Samozřejmě
hned napíšu
Zadržuješ vodu podle mě, tolik nemůžeš přibrat za tak krátkou dobu ![]()