Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dělá se to běžně. Anonymně i neanonymně. Pošlou ti odběrovou sadu, vytřeš dva chuligány a pošle na zpátky zatímco se budeš třást jestli ti nějakej neobtáhl tu tvou.
Myslela jsem spíš výsledky. Testy mám hotové ale nevím jestli je ta společnost spolehliva ![]()
@Anonymní píše:
Myslela jsem spíš výsledky. Testy mám hotové ale nevím jestli je ta společnost spolehliva
Tak to musíš jít po recenzích no, to je pravda. Já bych se toho ale nebál. Nebo test dopadl špatně a ten tvůj zjistí, že nejsi tak úplně hodná holka? ![]()
Dopadlo to tak jak jsem předpokládala🤣 jen tech recenzi tam moc není tak mě to zajimalo. A s přítelem jsme spolu nebyli takze by to bylo asi jedno
Ono není moc co recenzovat. Pošleš flusy a oni na oplátku ano/ne.
@Anonymní píše:
Kdyby měl někdo ještě nějakou zkušenost tak budu ráda😊
A kde jste testy nechala delat? Zkusenost bohuzel mam… A vysledky se nam celkem nepozdavaji…
@Anonymní píše:
@Kratochvilka05 dnacenter. Kde vy?
Generi biotech… A sedi Vam vysledek treba podle vzhledu? Cetla sem tu diskuze co psala jedna pani ze ji to treba vubec nesedi…
Ahoj! Má někdo prosím zkušenosti s testem otcovství? Ne přes soud, ale že si objednáte vzorky a pak pošlete zpět? Popřípadě přes jakou společnost jste dělaly testy? Dík za odpovědi