Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Pepino Dipstrip?
Přidejte zkušenost s Pepino DipstripPřečtěte si článek: Těhotenský test - jak ho vybrat a provést
@pampalin nebo alespoň nějaký duch tam je, snad to bude sílit
![]()
Zdravím děvčata, v úterý večer jsem dělala test Intime a nic tam nebylo, ve středu ráno jsem dělala Pepino a bylo tam tohle… Viz foto. Ms jsem měla 27.2, ale 20.3. jsem měla takové 3 denní slaboučke krvaceni, tak jsem si myslela, že to byla MS, ale poslední dny mi je zvláštně a občas spinim. Myslíte že Pepino mi udělala falešnou čárku? Když na Intime nic nebylo?
@Anonymní píše:
Zdravím děvčata, v úterý večer jsem dělala test Intime a nic tam nebylo, ve středu ráno jsem dělala Pepino a bylo tam tohle… Viz foto. Ms jsem měla 27.2, ale 20.3. jsem měla takové 3 denní slaboučke krvaceni, tak jsem si myslela, že to byla MS, ale poslední dny mi je zvláštně a občas spinim. Myslíte že Pepino mi udělala falešnou čárku? Když na Intime nic nebylo?
Zkus za pár dní ještě jednou z ranní moči.
@Anonymní píše:
Mě to jako duch neprijde, spíš jako klasická slabá čárka. Za mě pozitivní
@neria55 slyšela jsem právě že Pepino dělá falešné čárky. Nemám s tím zkušenosti jelikož jsem tyhle testy nikdy nepoužívala. A večer předtím jsem měla negativní test jiné značky tak vůbec nevím. ![]()
@Anonymní píše:
@neria55 slyšela jsem právě že Pepino dělá falešné čárky. Nemám s tím zkušenosti jelikož jsem tyhle testy nikdy nepoužívala. A večer předtím jsem měla negativní test jiné značky tak vůbec nevím.
Večer mohla být moc naředěná a nebyla tam dostatečná hladina hormonů aby to ukázalo, proto se má testovat ráno…Pepino mi nikdy falešnou čárku neudělal…
@Vladusxx právě že jsem všude četla jak dělá falešné čárky. Uvidím a vyzkouším v pondělí. ☺️️
@Anonymní píše:
@Vladusxx právě že jsem všude četla jak dělá falešné čárky. Uvidím a vyzkouším v pondělí. ☺️️
Prosim jak jste dopadla? Mam to same. Pepino pozitivni a Adiel negativni. Diky
Nedoporučuji tento test vůbec nikomu. Děla duchy, i když těhotenství není. A po X testu s duchem, jsem šla k lékaři, test z krve absolutně negativní. Ale výsledek z ledového čaje, kdy jsem to zkusila, jestli se mi objeví duch, vylezla krásna dálnice ![]()
@Nasty598 mozna se kvalita zhoršila ale já jsem ho nikdy falešně pozitivní nemela ![]()
@Vladusxx těch testu jsem vyzkoušela +- 20, a vždy tam byl duch, někdy méně viditelný, někdy silnější, ale vždy tam byl. Fiaskem byl pozitivní test (dálnice) z ledového čaje, to jsem docela čučela.