Dělá těhotenský test Pepino falešné duchy?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
28
7.12.18 20:03

@pampalin nebo alespoň nějaký duch tam je, snad to bude sílit :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.22 21:27

Zdravím děvčata, v úterý večer jsem dělala test Intime a nic tam nebylo, ve středu ráno jsem dělala Pepino a bylo tam tohle… Viz foto. Ms jsem měla 27.2, ale 20.3. jsem měla takové 3 denní slaboučke krvaceni, tak jsem si myslela, že to byla MS, ale poslední dny mi je zvláštně a občas spinim. Myslíte že Pepino mi udělala falešnou čárku? Když na Intime nic nebylo?

• Citovat
  • Upravit
35531
7.4.22 21:44
@Anonymní píše:
Zdravím děvčata, v úterý večer jsem dělala test Intime a nic tam nebylo, ve středu ráno jsem dělala Pepino a bylo tam tohle… Viz foto. Ms jsem měla 27.2, ale 20.3. jsem měla takové 3 denní slaboučke krvaceni, tak jsem si myslela, že to byla MS, ale poslední dny mi je zvláštně a občas spinim. Myslíte že Pepino mi udělala falešnou čárku? Když na Intime nic nebylo?

Zkus za pár dní ještě jednou z ranní moči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.22 21:51

@JancaS84 určitě zkusím ☺️️

• Citovat
  • Upravit
1095
7.4.22 22:52
@Anonymní píše:

Mě to jako duch neprijde, spíš jako klasická slabá čárka. Za mě pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.22 22:59

@neria55 slyšela jsem právě že Pepino dělá falešné čárky. Nemám s tím zkušenosti jelikož jsem tyhle testy nikdy nepoužívala. A večer předtím jsem měla negativní test jiné značky tak vůbec nevím. :think:

• Citovat
  • Upravit
11787
8.4.22 06:46
@Anonymní píše:
@neria55 slyšela jsem právě že Pepino dělá falešné čárky. Nemám s tím zkušenosti jelikož jsem tyhle testy nikdy nepoužívala. A večer předtím jsem měla negativní test jiné značky tak vůbec nevím. :think:

Večer mohla být moc naředěná a nebyla tam dostatečná hladina hormonů aby to ukázalo, proto se má testovat ráno…Pepino mi nikdy falešnou čárku neudělal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.22 18:07

@Vladusxx právě že jsem všude četla jak dělá falešné čárky. Uvidím a vyzkouším v pondělí. ☺️️

• Citovat
  • Upravit
19
19.4.22 19:41
@Anonymní píše:
@Vladusxx právě že jsem všude četla jak dělá falešné čárky. Uvidím a vyzkouším v pondělí. ☺️️

Prosim jak jste dopadla? Mam to same. Pepino pozitivni a Adiel negativni. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
27.2.23 12:09

Ahoj, myslíte ze tam je duch? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
14.8.25 14:26

Nedoporučuji tento test vůbec nikomu. Děla duchy, i když těhotenství není. A po X testu s duchem, jsem šla k lékaři, test z krve absolutně negativní. Ale výsledek z ledového čaje, kdy jsem to zkusila, jestli se mi objeví duch, vylezla krásna dálnice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11787
14.8.25 16:20

@Nasty598 mozna se kvalita zhoršila ale já jsem ho nikdy falešně pozitivní nemela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
15.8.25 08:23

@Vladusxx těch testu jsem vyzkoušela +- 20, a vždy tam byl duch, někdy méně viditelný, někdy silnější, ale vždy tam byl. Fiaskem byl pozitivní test (dálnice) z ledového čaje, to jsem docela čučela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí