Snažení o dítě a tlaky v podbřišku spojené s nevolností

131
5.2.14 07:48

je možné být těhotná, i

Omlouvám se, pokud bych svým dotazem nějak otravovala, jen si nejsem jistá. S manželem se snažíme o druhé mimi. V pátek 7.2. bych měla dostat menstruaci. Zhruba od minulé středy/29.1. mám takový tlaky v podbřišku, myslela jsem si, že mi přijde ms dřív, ale nic. Navíc zhruba už tři dny je mi poměrně zle. Hlavně ráno, dopoledne. Hodně tak jako na zvracení, pocity malátnosti. Hodně mě bolí záda. Navíc, když si zmáčknu prso, občas z něj vyteče malá nabělalá kapka. A většinou, tak tři dny před očekávanou ms začínám lehce špinit. Teď nic. Když jsem si ale dělala tt, byl negativní. Myslím, že nějaký ten duch by se tam asi už objevil, ne? Podle mě pujde asi o to, že na to moc myslím, a možná jsem si něco vsugerovala, tak jsem jen chtěla vědět Váš názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10584
5.2.14 07:49

Pokud souložíš, těhotná bý můžeš:-)

Testni si v pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.2.14 07:52

@karlucha když máš styk, těhotná být můžeš.. Jinak zkus test později - mohla jsi mít posunutou ovulaci atd.. Mi fascinuje, jak si holky mačkaj prsa atd, a z toho cos usuzujou :think: vždyť tohle se děje téměř každé z nás před každou ms, přisuzovat tomu těhotenství je hloupost. :think: Testuj za pár dní -jestli se povedlo, tak se to dřív, nebo později projeví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
5.2.14 07:53

Právě, že jsme to vzali tenhle měsíc hodně poctivě, ale ten negativní tt mě nějak odrazuje. Vím, že u prvního těhotenství jsem měla ducha už asi čtyři dny před očekávanou ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.2.14 07:56
@karlucha píše:
Právě, že jsme to vzali tenhle měsíc hodně poctivě, ale ten negativní tt mě nějak odrazuje. Vím, že u prvního těhotenství jsem měla ducha už asi čtyři dny před očekávanou ms.

klid.. z hluboka dýchej.. každé těhotenství je jiné - někdy se projeví hned, někdy o něm nemusíš vůbec vědět. Pokud nepřijde ms, testuj za pár dní. Nebo si zajdi na krev :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
5.2.14 08:01

@karlucha
tak ono negativni tt zatim nic nemusi znamenat. ale obecne tehotenstke priznaky (nevolnost, prsa atd.) jsou zpusobene rustoucim HCG a to pokud rychle roste, tak je videt na testu. pokud na testu nic neni, tak budou priznaky spis vsugerovane. (coz porad nevylucuje, ze muzes byt fakt tehotna).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
5.2.14 08:02

Muzes byt tehotna, ale taky si si mohla tyto pocity vsugerovat.Me se to stalo pred pul rokem. Pobolivalo me pod brichem, bylo mi spatne, zacali se mi dokonce nalevat prsa a tehotna jsem nebyla.Ale tak snad nejsi muj pripad :) Udelala bych si test az v den vynechani MS, pred tim se testovat moc nedoporucuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
5.2.14 08:11

Muzes a nemusis. pockej do ms, pak si udelej test. tofle zkoumani chapu, ja to delala taky :mrgreen: vzdy vyckej prichodu ms a pak si delej test.je to teda zahul na trpelivost, ale usetris penize i nervy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
5.2.14 08:15

To, co popisuješ má moje kamarádka každý měsíc a těhotná stále není. Bohužel. Moc bych ti to přála, rozhodně testuj v pátek, ale hlava občas dělá také své. A odpověď na otázku: Zda-li můžeš být těhotná zní: Ano můžeš!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
5.2.14 08:20

Já měla pozitivní test až dva dny po očekávané menstruaci. Dřív než v den očekávané MS testy nedělej.
Jinak ano určitě to možné je :pankac: Držím palečky ty dva dny určitě vydržíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
5.2.14 08:49

Ahoj, já u prvního těhotenství měla slabounkýho ducha až týden po vynechání MS. Klidně s testováním počkej týden až dva pak testni znovu-stejně k doktorovi bys hned nešla tak nač se stresovat s tím, že test je pořád negativní. Jinak 3 měsíce před tím než jsem otěhotněla jsem pokaždý měla stejné pocity jak ty a ten měsíc co se zadařilo mě to ani nenapadlo :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
5.2.14 08:59

Ahoj zakladatelko, možné to určitě je a každá má test pozitivní v jinou dobu…já ho měla pozitivní už týden před očekávanou MS, ale spousta mých kamarádek až po vynechání MS ;) Já těhotenství na sobě poznala okamžitě, divné píchání v podbřišku, bolest jako MS a hrozně se mi motala hlava. Tak mi to nedalo a vydala se do lékárny. No, a opravdu tam už byl nepatrný duch, který později zesílil. Takže držím moc pěsti, aby jsi toho ducha také brzy našla ;) Zkus testovat v pátek :kytka: Jo, a ještě mě napadá, co jsi měla za značku, byl ten test s citlivostí 10? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
5.2.14 09:37

@karlucha podle toho „výtoku“ z prsou říkám, že ano, jsi těhu.. já měla to samý… a stále trvá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí