Dělá těhotenský test Pepino falešné duchy?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.2.14 08:00

Test Pepino

Mám dotaz ohledně tohoto těhotenského testu. Nečekám žádné rady typu - zkus test za 2-3 dny a uvidíš, zkus jiný test (žádný jiný doma nemám)… Jako dlouholetá snažilka o testování a oplodňování vím snad skoro všechno :zed:
Má otázka je jednoduchá - tenhle test jsem použila poprvé a chtěla bych se zeptat, zda dělá falešné duchy? Je to ale opravdu duch, kterého na fotce ani neuvidíte :nevim: Měla bych být 9-10 DPO

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
9.2.14 08:01

Samozřejmě tento test beru jako negativní, jen mě zajímá váš názor ;)

• Citovat
  • Upravit
871
9.2.14 08:08

Já už jsem nad testy zlomila hůl…čárka tam je, vypadá to dobře, ale já takových už měla mraky a stejně to byly duchové a MS se rozjela, čárka prostě musí být fakt růžová a bude to tam :-) Přeju hodně štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.14 08:15

@villa děkuji. Já už takové testy taky měla, ale nebyl to Pepino a právě jsem slyšela, že on takové duchy nedělá :nevim: Proto jsem se chtěla zeptat. Jinak, jak už jsem psala, beru to samozřejmě za jasně negativní :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.14 08:16

@villa akorát mě překvapilo, že toho ducha taky vidíš :mrgreen: a ve skutečnosti ho nemusím hledat ani na světle, prostě ho vidím :zed: Proč tam prostě nemůže být nic nebo hezká čárka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
871
9.2.14 08:26

Protože my dlouholeté snažilky milujeme nejasné výsledky a doslova se v tom nimráme :-) a když mi náhodou nějaký test neudělá falešného ducha, jsem nervózní, co se se mnou děje :-):-)
ale u tebe ho jasně vidím a nemusím k tomu použít ani rentgenové oči :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
9.2.14 08:33

Taky tam čárečku vidím i bez uprav..ale zrovna včera jsem si dělala pepino a test byl vadný - celý rozpitý, tak nevím jak je na tom s duchama..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.14 08:39

Díky holky, já vím, nezbývá než čekat. Ale pravdu říct, nějak tomu nevěřím :roll: Bylo by to 1. přirozené těhotneství po 6-letém snažení :zed:

• Citovat
  • Upravit
17715
9.2.14 08:46

Tento test pepino desitkovej mi ukazal carku uz 9.dpo vecer! pry falesny duchy nedela, u me to tehotenstvi je ( nemam potvrzeno od dr? Ale ted uz mam krasny dalnice.), zacalo to taky duchem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.14 08:48

Tak já zkusím v útery/středu (pokud nedorazí ms) a dám vědět, jestli byl falešný nebo ne :think: :palec:

• Citovat
  • Upravit
17715
9.2.14 08:50

Tady to byl ten vecerni test 9dpo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.14 08:56

@viky23 to už je krásně viditelná čárka, nad takovou bych skákala radostí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4853
9.2.14 09:13

Ahoj já test používala často. Ducha mi nedělal. Tvůj vypadá dobře. Držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
9.2.14 09:44

Mně Pepino blbne, nevím proč. Testovala jsem jím od 10DPO až do 16DPO a byly na něm celou dobu jenom velmi slabé čárky, až skoro duši, vůbec nesílily…normálně mě to děsilo, bála jsem se třeba mimoděložního nebo tak něco. Ten 16DPO mi to nedalo, koupila jsem dva jiné testy, dokonce s citlivostí 25 a byly na nich na obou čárky skoro stejně silné jako ta kontrolní. Nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
9.2.14 09:53

Mě spíš zajímá, proč nepočkáš, až ti vynechá ms.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie