Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Pepino Dipstrip?
Přidejte zkušenost s Pepino DipstripPřečtěte si článek: Těhotenský test - jak ho vybrat a provést
Samozřejmě tento test beru jako negativní, jen mě zajímá váš názor ![]()
Já už jsem nad testy zlomila hůl…čárka tam je, vypadá to dobře, ale já takových už měla mraky a stejně to byly duchové a MS se rozjela, čárka prostě musí být fakt růžová a bude to tam
Přeju hodně štěstí!!!
@villa děkuji. Já už takové testy taky měla, ale nebyl to Pepino a právě jsem slyšela, že on takové duchy nedělá
Proto jsem se chtěla zeptat. Jinak, jak už jsem psala, beru to samozřejmě za jasně negativní ![]()
@villa akorát mě překvapilo, že toho ducha taky vidíš
a ve skutečnosti ho nemusím hledat ani na světle, prostě ho vidím
Proč tam prostě nemůže být nic nebo hezká čárka ![]()
Protože my dlouholeté snažilky milujeme nejasné výsledky a doslova se v tom nimráme
a když mi náhodou nějaký test neudělá falešného ducha, jsem nervózní, co se se mnou děje ![]()
![]()
ale u tebe ho jasně vidím a nemusím k tomu použít ani rentgenové oči ![]()
Taky tam čárečku vidím i bez uprav..ale zrovna včera jsem si dělala pepino a test byl vadný - celý rozpitý, tak nevím jak je na tom s duchama..
Díky holky, já vím, nezbývá než čekat. Ale pravdu říct, nějak tomu nevěřím
Bylo by to 1. přirozené těhotneství po 6-letém snažení ![]()
Tento test pepino desitkovej mi ukazal carku uz 9.dpo vecer! pry falesny duchy nedela, u me to tehotenstvi je ( nemam potvrzeno od dr? Ale ted uz mam krasny dalnice.), zacalo to taky duchem. ![]()
Tak já zkusím v útery/středu (pokud nedorazí ms) a dám vědět, jestli byl falešný nebo ne
![]()
@viky23 to už je krásně viditelná čárka, nad takovou bych skákala radostí ![]()
Ahoj já test používala často. Ducha mi nedělal. Tvůj vypadá dobře. Držím pěsti ![]()
Mně Pepino blbne, nevím proč. Testovala jsem jím od 10DPO až do 16DPO a byly na něm celou dobu jenom velmi slabé čárky, až skoro duši, vůbec nesílily…normálně mě to děsilo, bála jsem se třeba mimoděložního nebo tak něco. Ten 16DPO mi to nedalo, koupila jsem dva jiné testy, dokonce s citlivostí 25 a byly na nich na obou čárky skoro stejně silné jako ta kontrolní. Nechápu.
Mám dotaz ohledně tohoto těhotenského testu. Nečekám žádné rady typu - zkus test za 2-3 dny a uvidíš, zkus jiný test (žádný jiný doma nemám)… Jako dlouholetá snažilka o testování a oplodňování vím snad skoro všechno
Měla bych být 9-10 DPO
Má otázka je jednoduchá - tenhle test jsem použila poprvé a chtěla bych se zeptat, zda dělá falešné duchy? Je to ale opravdu duch, kterého na fotce ani neuvidíte