Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
chtěla bych se zeptat.. Jsem po ivf je to 8 den od ET měla jsem prodlouženou kultivaci(6dni)blastocysta. Samozřejmě mam nutkání si udělat test(digitalni clerblue mám doma). Byla jste některá taky tak netrpělivá a máte zkušenosti nejaké s timhle testem? Samozřejmě vim jak se používá ale spíš mě zajímá jaký výsledky ste měli jestli je rozdil testoval s timhle u normálně počátého miminka a po umělém oplodnění. Snad sem to napsala srozumitelné ![]()
@nikyjj 6. den od ET už jsem měla pěkného ducha a 8. den už normálně pozitivní test. Testovala jsem dr. Max
Udělej test. Jsi vlastně 14dni po oplodnění. To už ti test ukáže 100%
Ja bych na to neplytvala CB..kup si v lekarne/drogerce papirkovy testy, vic a levnejsi treba 4 a pak udelala CB, tak ten 10 den, to uz ti krasne ukaze…ja mela KET 6ti denni a vydrzela jsem tyden, pak uz jsem delala test, teda sedmy den a byl uplne neviditelnej duch, viditelnej byl tak od 9 dne od transferu…jinak jo, funguje to stejne, jako kdyz otehotnis prirozene. Drzim palce
Ahoj holky, nevím, jestli je to pro zakladatelku ještě aktuální.. Já jsem vydržela do 7. dne po KET a testla jsem to. Po 6 letém snažení na mě konečně vykoukly //. Pocit je to skvlěý a modlím se, aby vše dobře dopadlo a my se konečně dočkali vymodleného, vytouženého miminka ![]()
@Eveyy píše:
Ahoj holky, nevím, jestli je to pro zakladatelku ještě aktuální.. Já jsem vydržela do 7. dne po KET a testla jsem to. Po 6 letém snažení na mě konečně vykoukly //. Pocit je to skvlěý a modlím se, aby vše dobře dopadlo a my se konečně dočkali vymodleného, vytouženého miminka
To vypadá moc dobře ![]()
@Eveyy gratuluji, měla jsem hodně podobný a teď už mám desetimesicni cacorku
@Ajkule jéé, to se hezky čte. Tak snad to u mě bude mít stejný happy end
Gratuluji k cácorce
![]()
@Eveyy dekuji,sice začátky byly trosku s komplikacema, ale pak už to bylo pohodové těhotenství a malá se narodila den před termínem. Tak držím pesticky ať se mimisek drží a nepustí ![]()
Ahoj holky, jsem 5.den po ET (5-ti denního embryjka), je na test ještě brzy? Nikdy jsem po transferu netestovala, vždy jsem se bála, že bude negativní
… Teď si říkám, že to dělají asi všechny, tak proč to nezkusit ![]()
@Janča92 Ahoj, ja to mela stejne jakoty a nevydrzela jsem a testovala a mela sem tam ducha ktery den o de dne sílil❤️️
@nikyjj
… já jsem se tedy odhodlala a dnes ráno jsem testovala 10.den po ET a jsou tam //
… ta testovací není tak jasná jako kontrolní ale je dostatečně viditelná
… jsem štěstím bez sebe doufám, že bude všechno tak jak má být