Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ztratit MS klidně můžeš, hlavně pokud jsi zhubla teď někdy. Stejně si raději zajdi k doktorovi, taková váha není moc ok ![]()
No sama asi vidíš, že ta váha v pořádku není
Tak bych být tebou zašla nejen za gynekologem, ale hlavně za dietologem nebo internistou a nechala se vyšetřit. Zaděláváš si na problém, až pak děti chtít budeš.....
Tak to je síla. To na tobě kosti musejí chrastit. Pokud držíš dietu, tak jsi hloupá. Čím víc člověk váží, tím líp se pak vypořádá ze zdravotními problémami. Myslím ty nečekané. Jídlo je přitom tak krásná věc ![]()
Přítel má s kondomem problém… Jako jaký??? Že mu nevyhovuje? Buď má blbou velikost nebo je sobec. (Aspoň většinou to tak bývá). Až mu bude mimčo hulákat dnem a nocí, bude o něm snít ![]()
týnka to te opravím mám kamarádku ti taky kondom nemohou, jejé manžel má alergii jak je v tom ten olej…a u nás se také nepoužívá po použití kondomu mám pak výtoky…takže nejde o velikost nebo sobectví, proste nekomu vadí ty látky které kondom obsahuje
Olej na nich není. Je to lubrikant na bázi vody. Olej by latex naleptával. O alergiích jsem taky slyšela od kamarádky, strašně otékala… V lékárně nebo v sexshopu prodávají bezlatexový kondomy. Nicméně můj předchozí příspěvek byl víceméně nadsázka.
Jsem si představila jak chlapík láteří nad nepohodlím s kondomem a pak má doma mimčo, které je vše, jen ne pohodlíčko ![]()
S jídlem problémy nemám, diety jsem nikdy nedržela, akorát mi nejde nabrat na váze.. ![]()
tynko no vidíš to ani nevím, že existují i jiné ![]()
nicméne
may pokud čteš i jiné diskuze na tema test…tak ti každej řekne zajdi si na krev a máš jistotu
May, tak to znám, zhubla jsem takhle kvůli „nervům“ z rozchodu na 44 kilo… A jedna doktorka mi na to řekla, že ať jsem ráda, že někdo zhubnout nemůže
Ale já jsem mnohem měnší
Myslím, že by to mohl být taky rozhašený metabolismus, mě tenkrát pomohl dietolog. Tak držím palce ![]()
May tak to promiň, jestli sem se tě dotkla. Myslela jsem si, že takhle hubený člověk může být jen po dietách a nebo když je vážně nemocný. Ale je fakt, žeby jsi s tím raději měla někam zajít. Lékaři ti určitě pomůžou a toi stou menstruací. Držím ti pěsti, aby se vše vysvětlilo.
Tak holky, včera jsem si dělala testík a byla tam slabá druhá čárka.Dneska už jde vidět pěkná tlustnice, takže je mimi na cestě:))
![]()
Tak to je bezvadný
Gratulovat budu až miminko bude na světě. Nerada bych to zakřikla. To se te´d bude přibírat ![]()
Dobrý den, mám takový menší problém.HA brát nemůžu a přítel má s kondomem problém, takže jsme se rozhodi, že zkusíme přerušovanou soulož.Všechno bylo vždycky v pořádku, přítel se udělal mimo rodidla, ale..mám už 5 dní zpoždenou MS a 4 negativní testíky.Myslíte si, že bych mohla být těhu?..napadlo mě ještě,jestli nejde o ztrátu MS, když vážím 48kg na 180 cm..Děkuji