Testík..

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
may
24.3.10 13:25

Testík..

Dobrý den, mám takový menší problém.HA brát nemůžu a přítel má s kondomem problém, takže jsme se rozhodi, že zkusíme přerušovanou soulož.Všechno bylo vždycky v pořádku, přítel se udělal mimo rodidla, ale..mám už 5 dní zpoždenou MS a 4 negativní testíky.Myslíte si, že bych mohla být těhu?..napadlo mě ještě,jestli nejde o ztrátu MS, když vážím 48kg na 180 cm..Děkuji :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33315
24.3.10 13:28

Ztratit MS klidně můžeš, hlavně pokud jsi zhubla teď někdy. Stejně si raději zajdi k doktorovi, taková váha není moc ok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568
24.3.10 13:30

No sama asi vidíš, že ta váha v pořádku není :roll: Tak bych být tebou zašla nejen za gynekologem, ale hlavně za dietologem nebo internistou a nechala se vyšetřit. Zaděláváš si na problém, až pak děti chtít budeš.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
24.3.10 19:56

Tak to je síla. To na tobě kosti musejí chrastit. Pokud držíš dietu, tak jsi hloupá. Čím víc člověk váží, tím líp se pak vypořádá ze zdravotními problémami. Myslím ty nečekané. Jídlo je přitom tak krásná věc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
24.3.10 20:20

Přítel má s kondomem problém… Jako jaký??? Že mu nevyhovuje? Buď má blbou velikost nebo je sobec. (Aspoň většinou to tak bývá). Až mu bude mimčo hulákat dnem a nocí, bude o něm snít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
24.3.10 20:26

týnka to te opravím mám kamarádku ti taky kondom nemohou, jejé manžel má alergii jak je v tom ten olej…a u nás se také nepoužívá po použití kondomu mám pak výtoky…takže nejde o velikost nebo sobectví, proste nekomu vadí ty látky které kondom obsahuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
24.3.10 20:41

Olej na nich není. Je to lubrikant na bázi vody. Olej by latex naleptával. O alergiích jsem taky slyšela od kamarádky, strašně otékala… V lékárně nebo v sexshopu prodávají bezlatexový kondomy. Nicméně můj předchozí příspěvek byl víceméně nadsázka. :wink: Jsem si představila jak chlapík láteří nad nepohodlím s kondomem a pak má doma mimčo, které je vše, jen ne pohodlíčko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
may
24.3.10 20:42

S jídlem problémy nemám, diety jsem nikdy nedržela, akorát mi nejde nabrat na váze.. :think:

• Citovat
  • Upravit
12947
24.3.10 20:57

tynko no vidíš to ani nevím, že existují i jiné :nevim:

nicméne

may pokud čteš i jiné diskuze na tema test…tak ti každej řekne zajdi si na krev a máš jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568
24.3.10 21:33

May, tak to znám, zhubla jsem takhle kvůli „nervům“ z rozchodu na 44 kilo… A jedna doktorka mi na to řekla, že ať jsem ráda, že někdo zhubnout nemůže :cert: Ale já jsem mnohem měnší :lol: Myslím, že by to mohl být taky rozhašený metabolismus, mě tenkrát pomohl dietolog. Tak držím palce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
25.3.10 02:41

May tak to promiň, jestli sem se tě dotkla. Myslela jsem si, že takhle hubený člověk může být jen po dietách a nebo když je vážně nemocný. Ale je fakt, žeby jsi s tím raději měla někam zajít. Lékaři ti určitě pomůžou a toi stou menstruací. Držím ti pěsti, aby se vše vysvětlilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
may
25.3.10 06:42

Děkuji holky.. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
may
26.3.10 17:32

Tak holky, včera jsem si dělala testík a byla tam slabá druhá čárka.Dneska už jde vidět pěkná tlustnice, takže je mimi na cestě:)) :srdce: :palec:

• Citovat
  • Upravit
2616
26.3.10 18:25

gratulace!!! :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
26.3.10 18:34

Tak to je bezvadný :palec: Gratulovat budu až miminko bude na světě. Nerada bych to zakřikla. To se te´d bude přibírat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí