Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám prosbu. Antikoncepci jsem přestala brát ke konci ledna. A řekli jsme si, že to necháme náhodě. Asi 8.3. jsem si dělala testík a byl čistý. Žádný proužek. Poslední mes. byla 22.2., teď jsme si koupipla ten mamatest a byl tam slabá druhá čárka (v pondělí). Jenže jak to tady pročítám vůbec už jsem si nebyla jistá, jestli jsem to odečetla do 3min. Tak jsem si dnes ráno udělala testík znova a až před třetí minutou se objevila slabší druhá čárka. Co si myslíte? Já už sama nevím. ![]()
ahojky, tak to potichounku gratuluju
já to měla takhle při prvním těhu
Jak je tam druha carka, byt slabe, tak jsi podle me tehu. Gratuluju! ![]()
díky moc. U mě je to už 2. teěh. Akorát jsem už stará škatule, je mi 38 a synovi bude v květnu 20
. Ten bude mít radost ![]()
vinge: gratulu já to měla uplně stejně:-) akorád ja kdyz jsem otehotnela tak me bylo 17
![]()
Potichu gratuluju…
a jaká škatule????já doufám,že za 3 roky budu taky ještě jednou rodit a to mi bude stejně jako tobě ![]()
Vinge, jaká stará škatule?! Počkej ještě několik dní a pak zaběhni do laborky na krevní test, dozvíš se to do hodiny. Já byla 9. den zpoždění a mimi už o sobě dávalo vědět. Nechci nic zakřiknout, ale vypadá to dobře ![]()
Jej, to bych byla šťastná, ale nechce se mi věřit, že by to šlo tak rychle. ![]()
Já se už moc těším. I když vím, že můžou být problémy. Necítím se jako stará škatule, to je slovník našeho syna. ![]()
Já si to v 18-ti moc neužila, teď bych si to fakt vychutnala. ![]()
Díky za radu, na tu krev si dojdu. Jinak se musím moc hlídat abych si jako pošuk nedělala testík denně.
![]()
vinge, gratuluju, ja to mela take tak a mala bude za chvili na svete ![]()
a stara skatule, kdeze prosim te. Kolegyni v praci je stejne jako tobe a cekaji prvni. Zajimave je, ze ji otehotneni tez netrvalo nijak moc dlouho, tusim, ze otehotnela v 5 cyklu. Ta 38 bude asi nejaka stastna ![]()
Vinge, u mě to šlo také rychle, otěhotněla jsem snad při prvním milování, kdy jsme si přestali dávat pozor ![]()
Testíky si klidně dělej každý den, akorát nebuď smutná, když se ti nebude objevovat druhá čárka, mě se také neobjevovala, proto také jsem šla na tu krev - cítila jsem tak nějak jinak - asi těhotně
. Takže držím palečky a dej vědět jak to vypadá ![]()
Tak já si udělala testík včera a čárka do tří minut byla a už o dost silnějsí. Manža zbledl a řekl: jen aby to nebyly dvojčata. ![]()
Vím, že to může být i mimoděložní anebo cysta. Tak se snažím zůstat vklidu a nevyvádět radostí.
(Ale už mám jména… ha ha.
Jsem ráda, že je nás víc
, alespoň se necítím tak sama.
Díky moc za podporu. ![]()