Negativní tt a zpoždění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
22.3.10 10:05

tt negativní

Ahoj holky,
dlouho jsem zde četla vaše články, rozhodla jsem se taky přihlásit a požádat o Vaše zkušenosti,rady.
S přítelem se už rok snažíme o miminko,ms vždy přesná na den.teď ms jsem měla mít v pátek 19.3. a stále nic,ani kapička která by naznačila příchod.
Dnes ráno jsem si udělala tt a vyšel negativní :cry: ,chci se zeptat jestli nemáte některá zkušenost že pozitivní tt vyšel až dlouho po zdržení ms?
 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
384
22.3.10 10:13

Já úplně takovou zkušenost nemám, ale myslím si, že nic není ztraceno, třeba máš ještě nízkou hladinu HCG, mohla jsi otěhotnět někdy ke konci cyklu (každá máme ovulaci jindy, žádné uprostřed).

A máš nějaké zvláštní pocity? Já jsem to tak nějak i psychicky vycítila…hlavně mi bylo v době očekávané menstruace nějak divně, trochu špatně, ale to už jsem byla těhotná asi tři týdny, neboť jsem právě ten případ, co měl tu „výherní“ ovulaci hned po MS :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.3.10 10:53

tt negativní

no,právě se cítím dost divně.není mi přímo špatně,ale mám jakoby žaludek na vodě,knedlík v krku a prostě mám pocit že vím,že jsem těhotná.ale říkám si,že si to namlouvám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13745
22.3.10 10:55

Heleno vydrž. Pokud pořád nemáš MS, naděje je, ale zjištíš to jen čekáním :wink: Nebo si můžeš zajít na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
22.3.10 10:58

Já měla pozitivní test až po 10 denním zpoždění - slabý duch po limitu se ukázal cca 7 den.
Ale mívám pozdě ovulaci - až okolo 25 dne cyklu. Obecně tak nějak platí, že 14 dnů od ovulace už by mohlo být něco vidět.
Pokud chceš vědět na čem jsi, tak si skoč na krev. Jinak můžeš vyhrabat ten test, třeba tam stín bude (já ho tahala po třech dnech z koše :mrgreen: protože když do limitu nic neukázal, myslela jsem, že už se na něm nic nevytvoří :-) . Nebo testovat třeba až za 3 dny.
Jinak nejlepší je asi Mamatest a chce to takhle v počátku ranní moč.

Držím palečky, ať se zadaří !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.10 18:21

Ahojky, já bych taky ještě tak dva dny počkala a nebyl tam ani duch? Já taky mívala MS přesně a pak se z nějakého důvodu o týden zpozdila a pak to šlo zase přesně, kdo ví ale třeba to ještě vyjde, držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.3.10 19:50

ahojky,tak ještě nezoufej :) já taky chtěla druhé dítko a pořád to nešlo…až jsem jednou nedostala ms.tak jsme koupili test,druhý,třetí… a pořád negativní.jen výjměčně tam byl rádoby náznak (klterý by bylo třeba hledat lupou) že je tam druhá čárka,ale v lékárně mi bylo řečeno,že se o těhot. nejedná,že by to muselo být zřetelné.. po čtyřech týdnech jsem zašla k doktorce,udělala mi ultrazvuk a řekla,že jsem těhotná :) ba co víc,to byli dvojčátka… v osmém týdnu jsem šla na potvrzení toho zda jsou dvě,ale jedno se během čekání odloučilo a já odnsila alespoň jednoho zdravýho andílka )Takže když chceš mít jistotu,tak šup k doktorce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta14
23.3.10 09:19

MS stále nic s TT negativní

Ahoj, také si už dlouho čtu vaše příspěvky a rozhodla sjem se také na něco zeptat. Už 5měsíců mám vysazenou HA a o miminko se snažíme, MS pravidelná až do ted, už 20dní nic a TT také negativní a žádné příznaky jako nevolnost také nic.....tak nevím jestli ještě čekat, asi půjdu k doktorovi… díky za názor

• Citovat
  • Upravit
13745
23.3.10 15:58

Markéto spíš si zajdi k dr., on se podívá, co by to mohlo být. Možná MS jen někde mešká, píchne ti vyvolávačku. 20 dní po MS už je dost, to už by měly být // nebo něco vidět na utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta14
29.3.10 12:05

Ahoj, jojo tak jsem za ním byla a samozdřejmně nic, no když mi řekl, že tak za týden na injekci tak tělo asi dostalo strach a druhej den už byla MS 8-) no tak zas od začátku… manžel byl nešťastnej :cry: , tak snad příště už to bude :think:

• Citovat
  • Upravit
169
9.3.14 12:57

46 DC a tt negativní

Ahojky tak ja vysadila minulý rok v říjnu ha a snažíme se o mimi třetí. prvni cyklus byl přesně po 28 dnech tak říkam hura bude jakžtakž pravidelny a houby další po 40ti dnech a ted už sem 46 DC a pořád nic.tt negativní jen mě trochu pobolívaj prsa.jo a před 14 dny sem měla 5 dni jen takové špiněni jen rano a pak už nic tak nevim zda by mohlo jit o ovulační nebo nidační špinění? :roll:.kež by se povedlo ale asi ne.budu muset zase podruhe k doktorovi jestli cysta nebo se tomu prostě jen nechce dojit :zed: díky za názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí