Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, co takhle zkusit si přečíst SPOUSTU!!!!
podobných diskusí nebo pár dní počkat a zajít na krev?
![]()
Lentilko slabá čárka může samozřejmně znamenat těhotenství. Já měla první slabou, druhý test silnější a třetí ještě víc. Zkus si udělat zítra test znova a uvidíš.
gratuluju k těhu
zkus se testnout pozítří to už bude vidět líp ta čárka!! držím palečky
Ahoj holky, prosím o radu.....menstruaci jsem vždy měla pravidelnou po 28 dnech. Poslední čtvrt roku jí mám různě po 27-29 dnech…Poslední po 27. (24.2.)…poslední týden mám neobvyklé píchání v podbřišku, zatím menstruace nedorazila. Myslíte, že můžu být těhotná?
Tak nevím, když ti tu nějaká napíše, že těhotná můžeš být a druhá, že těhotná nejsi, budeš pak moudřejší??? Já tyhle diskuze fakt nechápu…
Nejspíš budeš těhu, ale zkus si dojít na krev, tam je to vidět dřív než z klasických těhotenských testů. A přáli jste si s partnerem miminko?
Lenkaran píše:
Nejspíš budeš těhu, ale zkus si dojít na krev, tam je to vidět dřív než z klasických těhotenských testů. A přáli jste si s partnerem miminko?
příli jsme si miminko strašně moc ![]()
Lentilko - gratuluju
každý se chce o tu radost podělit že?
těhotesnký test nefunguje jako ovulační, u nšj síla čárky není tak podstatná, tj. asi jsi fakt těhotná ![]()
Veroniko - máš jeste pořád pravidelný cyklus, dva tři dny sem nebo tam, to se ani nepočítá, pořád je to cca po 28, takže usuzovat nejde bohužel vůbec na nic - píchání v podbřišku muže znamenat cokoli, těhotenské příznaky zatím nehledej - můžeš být výjimka, ale většině žen se první těhotenské příznaky objeví až tak nejdřív 6tt, do té doby je to hádání z křištálové koule.
JVP - nikdy jsi nebyla těhotná? prostě to nečti a hotovo ne? když nemám náladu slušně odpovědět, ani tyhle diskuze neotevírám ![]()
Ahoj,

mám zpoždění menzes 5 dní, ráno jsem si dělala TT a byla tam druhá //,ale slabá.Jsem teda těhu? Děkuji za odpovědi