Pět dní zpoždění - jsem těhu?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Lentilka04
24.3.10 10:51

Jsem těhu?

Ahoj,
mám zpoždění menzes 5 dní, ráno jsem si dělala TT a byla tam druhá //,ale slabá.Jsem teda těhu? Děkuji za odpovědi :wink: :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
JVP
568
24.3.10 10:54

Ahoj, co takhle zkusit si přečíst SPOUSTU!!!! :cert: podobných diskusí nebo pár dní počkat a zajít na krev? :nevim: :think: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
24.3.10 11:00

¨No hlavne ze o patro niz probiha stejna. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lentilka04
24.3.10 11:03

co už? vadí? :nevim: :-)

• Citovat
  • Upravit
27247
24.3.10 11:10

Lentilko slabá čárka může samozřejmně znamenat těhotenství. Já měla první slabou, druhý test silnější a třetí ještě víc. Zkus si udělat zítra test znova a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
24.3.10 11:12

gratuluju k těhu :palec: zkus se testnout pozítří to už bude vidět líp ta čárka!! držím palečky

• Citovat
  • Upravit
24320
24.3.10 11:15

No chtelo by to fakt obcas ty diskuze pro cist.A pak psat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veerroonnikkaa
24.3.10 11:24

Ahoj holky, prosím o radu.....menstruaci jsem vždy měla pravidelnou po 28 dnech. Poslední čtvrt roku jí mám různě po 27-29 dnech…Poslední po 27. (24.2.)…poslední týden mám neobvyklé píchání v podbřišku, zatím menstruace nedorazila. Myslíte, že můžu být těhotná?

• Citovat
  • Upravit
JVP
568
24.3.10 11:26

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Je to provokace? Nebo jen natvrdlost? Hoď si korunou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
24.3.10 11:30

Tak nevím, když ti tu nějaká napíše, že těhotná můžeš být a druhá, že těhotná nejsi, budeš pak moudřejší??? Já tyhle diskuze fakt nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
24.3.10 11:31

veroniko udělej si test a budeš vědět! :-D

• Citovat
  • Upravit
9454
24.3.10 11:34

zkuste pockat nejakej cas (treba 9 mesicu) a uvidite :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
24.3.10 11:38

Nejspíš budeš těhu, ale zkus si dojít na krev, tam je to vidět dřív než z klasických těhotenských testů. A přáli jste si s partnerem miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lentilka04
24.3.10 11:42
Lenkaran píše:
Nejspíš budeš těhu, ale zkus si dojít na krev, tam je to vidět dřív než z klasických těhotenských testů. A přáli jste si s partnerem miminko?

příli jsme si miminko strašně moc :-)

• Citovat
  • Upravit
10848
24.3.10 11:43

Lentilko - gratuluju :-) každý se chce o tu radost podělit že?
těhotesnký test nefunguje jako ovulační, u nšj síla čárky není tak podstatná, tj. asi jsi fakt těhotná :-)

Veroniko - máš jeste pořád pravidelný cyklus, dva tři dny sem nebo tam, to se ani nepočítá, pořád je to cca po 28, takže usuzovat nejde bohužel vůbec na nic - píchání v podbřišku muže znamenat cokoli, těhotenské příznaky zatím nehledej - můžeš být výjimka, ale většině žen se první těhotenské příznaky objeví až tak nejdřív 6tt, do té doby je to hádání z křištálové koule.

JVP - nikdy jsi nebyla těhotná? prostě to nečti a hotovo ne? když nemám náladu slušně odpovědět, ani tyhle diskuze neotevírám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí