Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lentilko: ja mela neco podobneho v unoru, nejaky divny test a prave mi ukazal dve ale udajne to bylo i cystou, ze muzou delat falesne negativni, a mamatest neukazal nic… jsou pry nejlepsi
a tim padem gratulace
aj ja sa pridavam,gratulujem.mam mensi problem,na teste mi ukazalo slabulinku ciarku tu // ,nieje ani zafarbena a mam tazden po MS.neviete mi niektora poradit?
Lentilko gratuluji no vidíš já ti to řikala, že se to povede ![]()
sněhurka a nelinka píše:
Lentilko gratuluji no vidíš já ti to řikala, že se to povede
mno ju,měla jsi pravdu a děkuji ![]()
Lentilko: neni zac, moje zasluha to neni
ted jen pevne nervy… a za par mesicu si pochovas ten svuj uzlicek
Akinom: tak to je jasný,že tvoje zásluha to není,ale prostě děkuju.
Pevný nervy?tak to je jasný ![]()
Monika H. píše:
Veru, také bych ti doporučila tu krev. Jak dlouho máš zpoždění?
Ahoj Mončo, no dnes už je to zpoždění asi 4 dny. Dnes jsem mluvila s doktorem po telefonu. Bála jsem se, jestli nemám cystu nebo něco takového, když test mám negativní a píchání v podbřišku. Ale naštěstí mě uklidnil. Buď je to jen zpoždění a nebo můžu být těhotná, prý spousta testů u spousty žen, ukáže těhotenství až v pátem týdnu. Tak nevím:-( Každopádně mu mám v pondělí zavolat, jak to se mnou vypadá a budeme to řešit dál. ![]()
Lentilka:
![]()
Veru: jak ti mohl takhle doktor na dalku urcit ze nemas cystu?
takovyho doktora bych chtela mit taky, abych nemusela vytahnout paty z baraku… samo ze ti ji nepreju, preji ti tehu, aby si to nevzala nejak spatne.
Akinom píše:
Lentilka:![]()
Veru: jak ti mohl takhle doktor na dalku urcit ze nemas cystu?
takovyho doktora bych chtela mit taky, abych nemusela vytahnout paty z baraku… samo ze ti ji nepreju, preji ti tehu, aby si to nevzala nejak spatne.
To taky nevim…asi je vseved
Rozhodla jsem se na to nemyslet a uvidime v pondeli
Ja nevim, jestli ma cysta neco spolecneho s vynechanim menstruace …nikdy jsem nic takoveho nemela ![]()
Veru: ja vim nestresuj se v pondeli budete moudrejsi, jen me zarazil pristup… ja mela neco podobneho minuly mesic, a ejhle cysta… a znam taky, proto nemela MS… nerikam ze to je u kazdeho.. tim si ani nejsem jista ale stava se to.. drzim pesticky at tam v pondeli jsou //
![]()
verona píše:
Moc gratuluju, čárky přímo svítíKéž bych také takové měla
Určitě taky brzy budeš mít.Budu držet palečky. ![]()
Veru, v pondělí budeš chytřejší
Také si můžeš hned doběhnout na krev. Moc ti přeju aby jsi těhu byla. Napiš jak to dopadlo. Držím tobě i Lentilce palečky ![]()
Adiko, doběhni si do laborky v pondělí na test z krve, ten je spolehlivější. Každopádně týden zpoždění a druhá čárka, myslím, že to vypadá velice nadějně
, tak držím palečky.