Pět dní zpoždění - jsem těhu?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1278
24.3.10 11:53

Lentilka 04A jak dlouho jste se snažili? Určitě si dojdi na tu krev, budeš mit 100% jistotu, to je k nezaplaceni. Já jsem měla 4 dny po vynechání taky slabou čárku a teď už miminku bije srdíčko… Vím jaký je ten začátek, hlavně pro ty co si to moc přejou.
harpyje: moje řeč. tímhle nikomu nikdo nepomůže a pro toho dotyčnýho to určitě neni nic příjemného. Zkušený babi na e-miminu a místo aby uklidňovali nastávající maminky, naopak je ještě rozhodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4631
24.3.10 11:58

taky si myslim ze odsuzovat tyhle holky je vice mene neslusne… kolikrat nema clovek ani chut hledat podobne diskuze, a hlavne chteji slyset nazor prave na svuj pripad a ne nekoho jineho :( pokud to nekomu pripada trapne ci jakekoliv jine, at to nectou a neodpovidaji… vzdyt nikdo nikoho nenuti sledovat vsechny diskuze…
holky se chteji treba i podelit, skora kazda to zazivame nebo jsme to zazily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65281
24.3.10 12:01

Snažila jsem se o miminko dlouho a proto tyto diskuse chápu.....prostě se podělit,dostat naději…
Komu to vadí,tak proč to čte a reaguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veerroonnikkaa
24.3.10 12:07

To se právě bojím, že bude nega.....:-( …ale to čekání je strašný…:-)

• Citovat
  • Upravit
65281
24.3.10 12:15

Veru,držím palce,at jsou tam // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lentilka04
24.3.10 12:28
Lenkaran píše:
Lentilka 04A jak dlouho jste se snažili? Určitě si dojdi na tu krev, budeš mit 100% jistotu, to je k nezaplaceni. Já jsem měla 4 dny po vynechání taky slabou čárku a teď už miminku bije srdíčko… Vím jaký je ten začátek, hlavně pro ty co si to moc přejou.
harpyje: moje řeč. tímhle nikomu nikdo nepomůže a pro toho dotyčnýho to určitě neni nic příjemného. Zkušený babi na e-miminu a místo aby uklidňovali nastávající maminky, naopak je ještě rozhodí

Snažili jsme se jen 2 měsíce.Uvidím,jestli na tu krev půjdu. :-) A gratuluju taky k miminku. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Lentilka04
24.3.10 12:29
Akinom píše:
taky si myslim ze odsuzovat tyhle holky je vice mene neslusne… kolikrat nema clovek ani chut hledat podobne diskuze, a hlavne chteji slyset nazor prave na svuj pripad a ne nekoho jineho :( pokud to nekomu pripada trapne ci jakekoliv jine, at to nectou a neodpovidaji… vzdyt nikdo nikoho nenuti sledovat vsechny diskuze…
holky se chteji treba i podelit, skora kazda to zazivame nebo jsme to zazily…

Přesně tak,právě že chci slyšet názor na tu svou diskuzi než na cizí,i když to může být stejný.Ráda si přečtu tady odpovědi. :-)

• Citovat
  • Upravit
Veerroonnikkaa
24.3.10 12:32
Petra Z píše:
Veru,držím palce,at jsou tam // :hug:

Děkuju:-)…vydržím do zítra s testem a uvidím…jestli teda mrcha nedorazí :-(

• Citovat
  • Upravit
4631
24.3.10 12:34

Lentilka: si jich proste nevsimej, najdou se tu i takovy co podpori, poradi a nebo jen napisou svuj nazor a nerejpou…

Lentilka a Veru: preji Vam obema at jsou tam // a porad sili, a za chvilku si muzete sve poklady pochovat v naruci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65281
24.3.10 12:49

Veru a dej vědět ju???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
24.3.10 12:50

Lentilka 04, my jsme se taky snažili 2 měsíce. To je paráda že to Vám to taky vyšlo takhkle brzo.
Veronika: tobě taky přeju ať brzo zjistíš že čekáš zdravé mimi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
24.3.10 12:50

nebojte nejste samy,taky jsme byla odsouzená za svoje diskuze,takže vám ráda podpořím,protže jsem v té situaci byla a vím,že holky jsou všechny plašandy a vědí,že diskuze přiláká víc rad než nějaká jiná založená,někoho jiného.
Lentilko,budeš těhu uvidíš!!jediný co může dělat hcg tak to je cysta amimoděložní těhotenstív,mám dojem,ale držim palce,aby obo se ti vyhlo a ty za pár měsícůpřivítala mimíska ve své náruči.vy obě !!! :hug:
tak hodně zdaru !!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lentilka04
24.3.10 13:29

Akinom,Lenkaran a Kytičkaaa:
Děkuju vám moc :-) :hug:

Jsem ráda,že se tady najdou i nějaké holky, které poradí a podpoří. :-) :huban:

• Citovat
  • Upravit
JVP
568
24.3.10 13:40

Ale já to chápu a k mimču gratuluju :palec: Jen se divím, že se tato diskuse zakládají mnohokrát za týden, podobných témat je založeno odhadem stovka a nikomu to nepřijde divný :mrgreen: Na emimino to jistě patří, ale vždyť jsou ty odpovědi prakticky pořád stejné :nevim: :nevim: :nevim: Těhotná jsem samozřejmě byla taky, mám dvě děti a vždycky jsem se těšila. Ale zjišťovat a potvrzovat si těhotenství po netu mě nenapadlo… 8-o no asi jsem cvok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lentilka04
24.3.10 14:09
JVP píše:
Ale já to chápu a k mimču gratuluju :palec: Jen se divím, že se tato diskuse zakládají mnohokrát za týden, podobných témat je založeno odhadem stovka a nikomu to nepřijde divný :mrgreen: Na emimino to jistě patří, ale vždyť jsou ty odpovědi prakticky pořád stejné :nevim: :nevim: :nevim: Těhotná jsem samozřejmě byla taky, mám dvě děti a vždycky jsem se těšila. Ale zjišťovat a potvrzovat si těhotenství po netu mě nenapadlo… 8-o no asi jsem cvok :wink:

Každej ať si to dělá jak chce,když se chce člověk podělit a nebo se zeptat zkušenějších,tak mu v tom nikdo nebrání,ne?Je to snad každýho věc! :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex