Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lentilko nebo zajdi na tu krev… vetsinou ty laborky delaji do deseti hodin odbery a kolem dvanacte je mozne si volat o vysledky… ![]()
Lentilka04 píše:filad píše:Vážně?
Lentilko, vsak jsme nebyly jine… ja testila relativne dosta to jeste jsem byla tak na nerva, jestli jako faaaakt, ze jeste snad v desatem tydnu jsem testla jestli fakt carka nezeslabla
Tak už jsi ani nemusela.Ale jistota jejistota,že?
![]()
si pis
jako by to bylo dneska a to za chvili rodim
u starsi dcerky jsem to tolik neprozivala, proste mi to v tu dobu prislo automaticke, ze jsem proste tehule a jako co by se melo jako dit
no a ted jsem z toho pekne magorila
Lentilko, vubec se tím nestresuj, že je pořád slabá - udělej ten test znova až tak za 3 dny, nebo klidně dýl a případně si dojdi na tu krev - to budeš mít jistotu a nemusíš vyhazovat peníze za testy - slabá čárka je dobrá
Tak hodně štěstí a držím palce ![]()
Lentilko,já nikdy neměla pořádnou tlustici.....a koukni,Matesovi bude rok.....
Dojdi si na tu krev a uvidíš ![]()
Jooooo a test asi v 10 Týdnu?????taky znám
![]()
Dobře,zkusím to za 3 dny a pak si kdyžtak zajdu na krev,i když se mi tam nějak moc nechce. ![]()
Petra Z píše:
Lentilko,já nikdy neměla pořádnou tlustici.....a koukni,Matesovi bude rok.....
Dojdi si na tu krev a uvidíš
Jooooo a test asi v 10 Týdnu?????taky znám![]()
![]()
Jo a Lentilko, zkus hodit fotecku testiku sem do diskuze… pac nekomu se zda desne slaba, ale jinym to prijde jako poradna dalnice ![]()
filad
Mno zkusím to sem dát až odpoledne,protože si musím půjčit foťák. ![]()
Lentilko, ono je asi ještě brzy na tlustou čáru
Jak jsem psala, čůrej klidně každý den
Mě třeba tyhle testy nefungovaly vůbec, tak jsem se vypravila na tu krev, cítila jsem se jinak, asi těhotně. Také mě napadlo, zkus na krev jít třeba teď a když to nebude ještě poznat, tak za pár dní až budeš mít zpoždění kolem těch deseti dnů. Já platila 70 Kč, ale jedna skorotěhulka psala, že platila 270 Kč.
Filad…po 3 letech snažení a pak po IVF jsem se prostě na ty čárky nemohla vynadívat a musela jsem to prostě zkusit,jestli „nezmizela“ ![]()
Monika H. já bych tu tlustici tam chtěla,co nejdřívě
,i když vím že to bude trvat.Prostě bych ji ráda už konečně viděla a pak k doktorovi.To víš první těhotenství,tak jsem nedočkavá. ![]()
Lentilko, to je přeci jasný, že se těšíš, rozumím ti, také jsem poprvé těhu
Já pořád píšu o té krvi proto, že je to spolehlivější. Pokud se ti na krev nechce, tak tam samozřejmě nechoď.
Tak testík je nega…, ale menstruace stále nedorazila, tak jsem z toho jelen ![]()
Veerroonnikkaa píše:
Tak testík je nega…, ale menstruace stále nedorazila, tak jsem z toho jelen
Vážně?
Tak už jsi ani nemusela.Ale jistota jejistota,že?