Pět dní zpoždění - jsem těhu?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lentilka04
25.3.10 08:46
filad píše:
Lentilko, vsak jsme nebyly jine… ja testila relativne dost :-D a to jeste jsem byla tak na nerva, jestli jako faaaakt, ze jeste snad v desatem tydnu jsem testla jestli fakt carka nezeslabla :-D

Vážně? :-) Tak už jsi ani nemusela.Ale jistota jejistota,že? :-D :wink:

• Citovat
  • Upravit
6336
25.3.10 08:46

Lentilko nebo zajdi na tu krev… vetsinou ty laborky delaji do deseti hodin odbery a kolem dvanacte je mozne si volat o vysledky… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
25.3.10 08:47
Lentilka04 píše:
filad píše:
Lentilko, vsak jsme nebyly jine… ja testila relativne dost :-D a to jeste jsem byla tak na nerva, jestli jako faaaakt, ze jeste snad v desatem tydnu jsem testla jestli fakt carka nezeslabla :-D
Vážně? :-) Tak už jsi ani nemusela.Ale jistota jejistota,že? :-D :wink:

si pis :-D jako by to bylo dneska a to za chvili rodim :-D u starsi dcerky jsem to tolik neprozivala, proste mi to v tu dobu prislo automaticke, ze jsem proste tehule a jako co by se melo jako dit :-D no a ted jsem z toho pekne magorila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4359
25.3.10 08:47

Lentilko, vubec se tím nestresuj, že je pořád slabá - udělej ten test znova až tak za 3 dny, nebo klidně dýl a případně si dojdi na tu krev - to budeš mít jistotu a nemusíš vyhazovat peníze za testy - slabá čárka je dobrá :wink: Tak hodně štěstí a držím palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65285
25.3.10 08:54

Lentilko,já nikdy neměla pořádnou tlustici.....a koukni,Matesovi bude rok.....
Dojdi si na tu krev a uvidíš :wink:
Jooooo a test asi v 10 Týdnu?????taky znám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lentilka04
25.3.10 08:59

Dobře,zkusím to za 3 dny a pak si kdyžtak zajdu na krev,i když se mi tam nějak moc nechce. :-D

• Citovat
  • Upravit
6336
25.3.10 09:12
Petra Z píše:
Lentilko,já nikdy neměla pořádnou tlustici.....a koukni,Matesovi bude rok.....
Dojdi si na tu krev a uvidíš :wink:
Jooooo a test asi v 10 Týdnu?????taky znám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :oops: :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
25.3.10 09:13

Jo a Lentilko, zkus hodit fotecku testiku sem do diskuze… pac nekomu se zda desne slaba, ale jinym to prijde jako poradna dalnice :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lentilka04
25.3.10 09:39

filad
Mno zkusím to sem dát až odpoledne,protože si musím půjčit foťák. :-D

• Citovat
  • Upravit
12064
25.3.10 10:46

Lentilko, ono je asi ještě brzy na tlustou čáru :lol: Jak jsem psala, čůrej klidně každý den :lol: Mě třeba tyhle testy nefungovaly vůbec, tak jsem se vypravila na tu krev, cítila jsem se jinak, asi těhotně. Také mě napadlo, zkus na krev jít třeba teď a když to nebude ještě poznat, tak za pár dní až budeš mít zpoždění kolem těch deseti dnů. Já platila 70 Kč, ale jedna skorotěhulka psala, že platila 270 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65285
25.3.10 10:52

Filad…po 3 letech snažení a pak po IVF jsem se prostě na ty čárky nemohla vynadívat a musela jsem to prostě zkusit,jestli „nezmizela“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lentilka04
25.3.10 11:20

Monika H. já bych tu tlustici tam chtěla,co nejdřívě :-D ,i když vím že to bude trvat.Prostě bych ji ráda už konečně viděla a pak k doktorovi.To víš první těhotenství,tak jsem nedočkavá. :-)

• Citovat
  • Upravit
12064
25.3.10 11:35

Lentilko, to je přeci jasný, že se těšíš, rozumím ti, také jsem poprvé těhu :lol: Já pořád píšu o té krvi proto, že je to spolehlivější. Pokud se ti na krev nechce, tak tam samozřejmě nechoď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veerroonnikkaa
25.3.10 11:36

Tak testík je nega…, ale menstruace stále nedorazila, tak jsem z toho jelen :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12064
25.3.10 11:39
Veru, testík z krve nebo ten čůrací? Ten z krve se také doporučuje kolem 10 dnů zpoždění.
Veerroonnikkaa píše:
Tak testík je nega…, ale menstruace stále nedorazila, tak jsem z toho jelen :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí