Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ma zlu kvalitu,lebo som nemohla odfotit,lebo ten tes je malicky.je mozne,ze som v tehu?
Lentilko V 6tt určitě nebudeš,já měla PM 22.2. a teď mám čárku už silnou,u tebe byla určo ovulka později,takže na utz je zatím brzy,když tak krev
Adiku co to je za test?čárka tam je.Já jsem si dělala 11dní po ovulce rapiclear,comfort a nějaký woman secret a čárka sotva vidět a 12dpo na mamatestu hezká,takže třeba ten rapi slibují od 10hcg ale ukázal méně jak mamatest od 25
ten test som si robila vcera.bola viditelna ciarka aj kamoska ju pekjne videla,ale potom vecer zmizla,ze vraj je to normalne,lebo som mamine volala a ona povedala,ze ked test vyschne,ze sa moze stat ,ze ciarka zmyzne ak je slaba,ale dnes som si robila dalsi test a ta ciarka skoro tam nebola,bola neviditelna skoro,musela som hybat s testom aby som ju trosku videla.tak ja neviem.co vy na to?aky mate nazor?mam tyzden a 1 den po MS
Adiko záleží kdy byla ovulka,vše se odvíjí od toho.Mě na těch testech z pondělka co jsem si dělala já taky po uschnutí čárky téměř vymizely,na mamatestu zůstaly.Tak asi to některé testy při slaboučkém hcg dělají.já měla v uterý teprve 18hcg
ja som momentalne v anglicku a ten test sa vola HCG clear & simple tt.od 25 mlU citlivosti.ja mam teraz tyzden a den po MS
teraz mi posl MS zacala 13.cize ak pocitam tak dnes je 14 den
Dávám sem teda tu fotku těch testíku,schválně porovnejte.Ju? ![]()
Jitulinka píše:
ja ji vidim,ale porad slabe
jj a je slabší že jo?
Lentilko: vidim je tam porad ale jak pises slabsi… muze to byt tou koncentraci moci jak pisou holky
![]()
no to se mate holky ja mam 8dni spozdeni a carka stale jen jedna ![]()