Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mne este nemeska.ja som teraz 13.3 mala poslednu MS.teraz prave v podstate ovulujem
Jo no tak to může být tou ovulací taky, leda že si by otěhotněla někdy těsně po MS, jinak nevím, mě vyšel pozitivní test, týden před MS, a proč si ho dělala tak brzo?
lebo mi rano vcera a aj predvcerom bolo zle.neviem s coho a len tak som urobila test a nasla som tam // hoci ta pozitivna slaba.dnes som rano opet robila a nensla som // iba / a ta 2 bola strasne slaba,co ju ani vidno nebolo.ale vcera kamoska tiez ju videla bez problemov
Adiko tak to teď nechápu ty jsi měla PM 13.3 a myslíš si,že jsi těhu??A jaká byla ta ms?jak dlouho trvala?Pokud by to bylo těhu z minulého měsíce to už bys musela mít dneska pořádnou tlustici
že by ovulace ukázala // na těhu testu?to nevím…ale těhu asi nebudeš
Adi já myslím že to je tou ovulkou, no uvidíš, zkus za 14 dní, jinak nevím, a nevíš jak máš cyklus, třeba si fakt otěhotněla po MS ale je to málo pravděpodobné, a mimi chceš nebo ne?
Jitulinka píše:Tracy píše:aha tak to neznam.. a je mi to lito
to je když oplodněné vajíčko se začne hnízdit a vylučovat hcg a pak se nepodaří,odloučí se a přijde ms
neva už jsem zase těhu
tak snad teď už to konečně vše klapne,protože třetí nezdar bych neunesla
Tracy píše: že by ovulace ukázala // na těhu testu?to nevím…ale těhu asi nebudeš
No vím že se to stává, důvod nevím, ale fakt, snad nám to řikali i ve škole, ale už fakt nevím ![]()
Tracy píše:Jitulinka píše:neva už jsem zase těhuTracy píše:aha tak to neznam.. a je mi to lito
to je když oplodněné vajíčko se začne hnízdit a vylučovat hcg a pak se nepodaří,odloučí se a přijde mstak snad teď už to konečně vše klapne,protože třetí nezdar bych neunesla
Taky máš za sebou dva nezdary, já bohužel taky, v 6 a 9 týdnu ![]()
Sněhu aha tak možná ji to ukázalo falešně jakoby tu ovulaci,jinak by dneska byla určo zase silná kdyby to bylo z min. cyklu a když měla 13.3 ms tak je dneska 17dc a to by musela otěhu jedině při té ms aby dneska měla // na těhu testu.
jo bohužel v říjnu ZT 13tt a teď v unoru to biotěhu
Ach jo ve 13, to je mi líto, no teď to bude ok, já taky doufám že nám to už konečně vyjde, pač jinak fakt nevím ![]()
Sněhu dělali ti nějaké vyšetření po těch potratech?Já mám strašný strach,že by mě to mohlo potkat znova tak jsem uvažovala zda by mi dr. neudělal vyšetření na štítnou žlázu a imunitu jestli nemám protilátky proti plodu,ale nevím zda mi to udělá
fakt chci vědět,že jsem zdravá a není riziko že to zase dopadne zle
ono to jen a tu psychiku fakt děsný,já jsem typ co si vše bere,takže kdyby mi toto těhu nevyšlo tak už do dalšího jen tak nepůjdu.Trvalo mi dlouho než jsem se psychicky z toho všeho vyplácala prakticky mi pomohlo až toto nové těhu,lépe mi je teprv od včera kdy jsem viděla nárust hcg
Jojo genetiku, imuno, hematologii, toxoplasmozu, ale nic nenašli
Je to boj no, já se stresuji hrozně furt sem u dr, s každým píchnutím no, třikrát sem špinila, tak sem i ležela v nemocnici, a zjistilo se že to bylo psychický, pač žádný hematom tam nebyl, teď jsem 14 dní nebyla u dr a už se zase klepu, jestli je vše ok ![]()
Tak to já ve čtvrtek dr. řeknu ať mi udělá nějaké vyšetření z krve,snad bude teda ochotný
Teď už jsi v 16tt to už bude dobrý,uvidíš!!