Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ano, souhlasím, člověk má spoustu práv a zakládání těchto diskusí nikoho neomezuje, neohrožuje a já slibuju, že se k těmto tématům už NIKDY vyjadřovat nebudu
![]()
AngelinaBalerina píše:
je to možný, ale to ti stejně může potvrdit až dr přece..
Ju však ju,to je mi jasný.Já se jen ptám. ![]()
Veerroonnikkao: mě začlo píchat a tahat v podbříšku, a nebyla jsem ještě ani 4 týden těhu. A těhotenský testík mi ukázal že jsem těhotná až osmý den co jsem měla dostat menstruaci. Jinak do té doby byl negativní ![]()
Ale klidně to můžeš mít jen nějaký gyn.problém. Však uvidíš
Petra Z píše:
Veru a dej vědět ju???
Určitě…zatím nedorazila ![]()
Essexi píše:
Veerroonnikkao: mě začlo píchat a tahat v podbříšku, a nebyla jsem ještě ani 4 týden těhu. A těhotenský testík mi ukázal že jsem těhotná až osmý den co jsem měla dostat menstruaci. Jinak do té doby byl negativní
Ale klidně to můžeš mít jen nějaký gyn.problém. Však uvidíš
To se právě bojím, že to může být nějaká cysta, ale už se o mimčo snažíme 8měs., tak doufám, že už se konečně zadařilo ![]()
Lentilko tak pak dej vědět jak ti to dopadlo, doufám, že podle tvých představ a zařadíš se mezi nás těhulky, hezký večer ![]()
AngelinaBalerina píše:
Lentilko tak pak dej vědět jak ti to dopadlo, doufám, že podle tvých představ a zařadíš se mezi nás těhulky, hezký večer
Jj,děkuji.Určitě dám vědět. ![]()
Ahoj Lentilko tak moooooc drzim palečky at druha / na testiku silí ja testovala 2dny před ms a byla tam druha / skoro neviditelna…ostatních si nevšímej holky maj pravdu souhlasim ![]()
jako nemuzu si pomoct, ale nektere jste tu fakt protivne, proc to ctete? proc reagujete, kdyz vas tyhle temata jiz tak provokuji? kdyz vam to vadi, tak si proste reknete - jezisi zase dalsi - a hotovo… vsak jsou tu jine holky, kterym nevadi na tyto dotazy odpovidat dokola… a co? prijde mi uplne normalni a prirozene, ze kazda se chce nechat utvrdit v tom, ze je tehulka, kdyz je to to, co si preje ze srdce nejvic i kdyz je to tema stale stejne a dokola… ze chce z vice zdroju cist a slyset - ano, vypada to, ze budes maminkou…
a i kdyz je treba poradit, ze jistotu ta holcina ziska testem z krve, tak si vsimnete, ze i ty, ktere to maji jiz potvrzene z krve, tak take to same tema zalozi.. .proste tomu nemohou uverit a chteji se o to podelit…
Jako prijde nektera, co je zrovna v urcite euforii - i kdyz nevi zda se opravdu naplno radovat nebo ne a vy ji tady zprazite … no to je fakt prijemny…
mimochodem, proc je tu ta rubrika „tehotensky test“ ? proto aby treba kazda diskuze byla o nejakem druhu tehu testu ci co?????????
LENTILKO a tobe drzim palce, vypada to na tehulkovstvi, takze pokud se to potvrdi, tak gratuluji a preji klidne a prijemne tehotenstvi ukoncene nadhernym zdravym mimiskem…
Lentilko a Veru, už mi dávno není novinkou, že optat se na emiminu je synonymem pro „zlinčujte mě“! Těhotné být můžete. Ještě pár dní počkejte a doběhněte si do laborky na test z krve. Výsledek se dozvíte do hodiny. Já byla 9. den zpoždění a už to tam bylo
Chce to ještě trochu trpělivosti a pokud vám to pomůže tak klidně každý den čůrejte na testíky
. Přeji hodně štěstí.
Holky, už jsem to psala několikrát na podobných diskuzích, takže znovu a je mi líto, že to musím napsat poněkud ostřeji: komu tyhle diskuze vadí (což je pouze jeho problém) tak sem prostě nelezte a přestaňte nás obtěžovat svými trapnými posměšky a nemístnými poznámkami. Na rozdíl od vás se tady najdou ty, které rády poradí a podpoří. Děkujeme.
Monika H. píše:
Lentilko a Veru, už mi dávno není novinkou, že optat se na emiminu je synonymem pro „zlinčujte mě“! Těhotné být můžete. Ještě pár dní počkejte a doběhněte si do laborky na test z krve. Výsledek se dozvíte do hodiny. Já byla 9. den zpoždění a už to tam byloChce to ještě trochu trpělivosti a pokud vám to pomůže tak klidně každý den čůrejte na testíky
. Přeji hodně štěstí.Holky, už jsem to psala několikrát na podobných diskuzích, takže znovu a je mi líto, že to musím napsat poněkud ostřeji: komu tyhle diskuze vadí (což je pouze jeho problém) tak sem prostě nelezte a přestaňte nás obtěžovat svými trapnými posměšky a nemístnými poznámkami. Na rozdíl od vás se tady najdou ty, které rády poradí a podpoří. Děkujeme.
Holky, díky za podporu a zastání, je fajn, že jsou tu lidi, kteří dokážou poradit a zastat se
![]()
filad píše:
jako nemuzu si pomoct, ale nektere jste tu fakt protivne, proc to ctete? proc reagujete, kdyz vas tyhle temata jiz tak provokuji? kdyz vam to vadi, tak si proste reknete - jezisi zase dalsi - a hotovo… vsak jsou tu jine holky, kterym nevadi na tyto dotazy odpovidat dokola… a co? prijde mi uplne normalni a prirozene, ze kazda se chce nechat utvrdit v tom, ze je tehulka, kdyz je to to, co si preje ze srdce nejvic i kdyz je to tema stale stejne a dokola… ze chce z vice zdroju cist a slyset - ano, vypada to, ze budes maminkou…
a i kdyz je treba poradit, ze jistotu ta holcina ziska testem z krve, tak si vsimnete, ze i ty, ktere to maji jiz potvrzene z krve, tak take to same tema zalozi.. .proste tomu nemohou uverit a chteji se o to podelit…
Jako prijde nektera, co je zrovna v urcite euforii - i kdyz nevi zda se opravdu naplno radovat nebo ne a vy ji tady zprazite … no to je fakt prijemny…mimochodem, proc je tu ta rubrika „tehotensky test“ ? proto aby treba kazda diskuze byla o nejakem druhu tehu testu ci co?????????
LENTILKO a tobe drzim palce, vypada to na tehulkovstvi, takze pokud se to potvrdi, tak gratuluji a preji klidne a prijemne tehotenstvi ukoncene nadhernym zdravym mimiskem…
Máš pravdu,proč sem chodí?Když jim to vadí? ![]()
Jinak děkuji,tak snad to výjde. ![]()
Tak dneska jsem si dělala další test,chtěla jsem sice vydržet do pátku,ale nešlo to.
Zase je tam slabounká
,tak doufám že tak za dva dny zesílí. ![]()
Lentilko, vsak jsme nebyly jine… ja testila relativne dost
a to jeste jsem byla tak na nerva, jestli jako faaaakt, ze jeste snad v desatem tydnu jsem testla jestli fakt carka nezeslabla ![]()