Pět dní zpoždění - jsem těhu?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
JVP
568
24.3.10 14:12

Ano, souhlasím, člověk má spoustu práv a zakládání těchto diskusí nikoho neomezuje, neohrožuje a já slibuju, že se k těmto tématům už NIKDY vyjadřovat nebudu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.10 14:47

je to možný, ale to ti stejně může potvrdit až dr přece..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lentilka04
24.3.10 15:02
AngelinaBalerina píše:
je to možný, ale to ti stejně může potvrdit až dr přece..

Ju však ju,to je mi jasný.Já se jen ptám. :-)

• Citovat
  • Upravit
3034
24.3.10 15:13

Veerroonnikkao: mě začlo píchat a tahat v podbříšku, a nebyla jsem ještě ani 4 týden těhu. A těhotenský testík mi ukázal že jsem těhotná až osmý den co jsem měla dostat menstruaci. Jinak do té doby byl negativní :-D
Ale klidně to můžeš mít jen nějaký gyn.problém. Však uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veerroonnikkaa
24.3.10 17:46
Petra Z píše:
Veru a dej vědět ju???

Určitě…zatím nedorazila :-D

• Citovat
  • Upravit
Veerroonnikkaa
24.3.10 17:49
Essexi píše:
Veerroonnikkao: mě začlo píchat a tahat v podbříšku, a nebyla jsem ještě ani 4 týden těhu. A těhotenský testík mi ukázal že jsem těhotná až osmý den co jsem měla dostat menstruaci. Jinak do té doby byl negativní :-D
Ale klidně to můžeš mít jen nějaký gyn.problém. Však uvidíš

To se právě bojím, že to může být nějaká cysta, ale už se o mimčo snažíme 8měs., tak doufám, že už se konečně zadařilo :-)

• Citovat
  • Upravit
24.3.10 18:52

Lentilko tak pak dej vědět jak ti to dopadlo, doufám, že podle tvých představ a zařadíš se mezi nás těhulky, hezký večer :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lentilka04
24.3.10 19:01
AngelinaBalerina píše:
Lentilko tak pak dej vědět jak ti to dopadlo, doufám, že podle tvých představ a zařadíš se mezi nás těhulky, hezký večer :kytka:

Jj,děkuji.Určitě dám vědět. :-)

• Citovat
  • Upravit
3440
25.3.10 00:08

Ahoj Lentilko tak moooooc drzim palečky at druha / na testiku silí ja testovala 2dny před ms a byla tam druha / skoro neviditelna…ostatních si nevšímej holky maj pravdu souhlasim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
25.3.10 01:02

jako nemuzu si pomoct, ale nektere jste tu fakt protivne, proc to ctete? proc reagujete, kdyz vas tyhle temata jiz tak provokuji? kdyz vam to vadi, tak si proste reknete - jezisi zase dalsi - a hotovo… vsak jsou tu jine holky, kterym nevadi na tyto dotazy odpovidat dokola… a co? prijde mi uplne normalni a prirozene, ze kazda se chce nechat utvrdit v tom, ze je tehulka, kdyz je to to, co si preje ze srdce nejvic i kdyz je to tema stale stejne a dokola… ze chce z vice zdroju cist a slyset - ano, vypada to, ze budes maminkou…
a i kdyz je treba poradit, ze jistotu ta holcina ziska testem z krve, tak si vsimnete, ze i ty, ktere to maji jiz potvrzene z krve, tak take to same tema zalozi.. .proste tomu nemohou uverit a chteji se o to podelit…
Jako prijde nektera, co je zrovna v urcite euforii - i kdyz nevi zda se opravdu naplno radovat nebo ne a vy ji tady zprazite … no to je fakt prijemny…

mimochodem, proc je tu ta rubrika „tehotensky test“ ? proto aby treba kazda diskuze byla o nejakem druhu tehu testu ci co?????????

LENTILKO a tobe drzim palce, vypada to na tehulkovstvi, takze pokud se to potvrdi, tak gratuluji a preji klidne a prijemne tehotenstvi ukoncene nadhernym zdravym mimiskem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
25.3.10 01:17

Lentilko a Veru, už mi dávno není novinkou, že optat se na emiminu je synonymem pro „zlinčujte mě“! Těhotné být můžete. Ještě pár dní počkejte a doběhněte si do laborky na test z krve. Výsledek se dozvíte do hodiny. Já byla 9. den zpoždění a už to tam bylo :lol: Chce to ještě trochu trpělivosti a pokud vám to pomůže tak klidně každý den čůrejte na testíky :-). Přeji hodně štěstí.

Holky, už jsem to psala několikrát na podobných diskuzích, takže znovu a je mi líto, že to musím napsat poněkud ostřeji: komu tyhle diskuze vadí (což je pouze jeho problém) tak sem prostě nelezte a přestaňte nás obtěžovat svými trapnými posměšky a nemístnými poznámkami. Na rozdíl od vás se tady najdou ty, které rády poradí a podpoří. Děkujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veerroonnikkaa
25.3.10 07:59
Monika H. píše:
Lentilko a Veru, už mi dávno není novinkou, že optat se na emiminu je synonymem pro „zlinčujte mě“! Těhotné být můžete. Ještě pár dní počkejte a doběhněte si do laborky na test z krve. Výsledek se dozvíte do hodiny. Já byla 9. den zpoždění a už to tam bylo :lol: Chce to ještě trochu trpělivosti a pokud vám to pomůže tak klidně každý den čůrejte na testíky :-). Přeji hodně štěstí.Holky, už jsem to psala několikrát na podobných diskuzích, takže znovu a je mi líto, že to musím napsat poněkud ostřeji: komu tyhle diskuze vadí (což je pouze jeho problém) tak sem prostě nelezte a přestaňte nás obtěžovat svými trapnými posměšky a nemístnými poznámkami. Na rozdíl od vás se tady najdou ty, které rády poradí a podpoří. Děkujeme.

Holky, díky za podporu a zastání, je fajn, že jsou tu lidi, kteří dokážou poradit a zastat se :-) :huban:

• Citovat
  • Upravit
Lentilka04
25.3.10 08:33
filad píše:
jako nemuzu si pomoct, ale nektere jste tu fakt protivne, proc to ctete? proc reagujete, kdyz vas tyhle temata jiz tak provokuji? kdyz vam to vadi, tak si proste reknete - jezisi zase dalsi - a hotovo… vsak jsou tu jine holky, kterym nevadi na tyto dotazy odpovidat dokola… a co? prijde mi uplne normalni a prirozene, ze kazda se chce nechat utvrdit v tom, ze je tehulka, kdyz je to to, co si preje ze srdce nejvic i kdyz je to tema stale stejne a dokola… ze chce z vice zdroju cist a slyset - ano, vypada to, ze budes maminkou…
a i kdyz je treba poradit, ze jistotu ta holcina ziska testem z krve, tak si vsimnete, ze i ty, ktere to maji jiz potvrzene z krve, tak take to same tema zalozi.. .proste tomu nemohou uverit a chteji se o to podelit…
Jako prijde nektera, co je zrovna v urcite euforii - i kdyz nevi zda se opravdu naplno radovat nebo ne a vy ji tady zprazite … no to je fakt prijemny…

mimochodem, proc je tu ta rubrika „tehotensky test“ ? proto aby treba kazda diskuze byla o nejakem druhu tehu testu ci co?????????

LENTILKO a tobe drzim palce, vypada to na tehulkovstvi, takze pokud se to potvrdi, tak gratuluji a preji klidne a prijemne tehotenstvi ukoncene nadhernym zdravym mimiskem…

Máš pravdu,proč sem chodí?Když jim to vadí? :roll:
Jinak děkuji,tak snad to výjde. :-)

• Citovat
  • Upravit
Lentilka04
25.3.10 08:35

Tak dneska jsem si dělala další test,chtěla jsem sice vydržet do pátku,ale nešlo to. :lol: Zase je tam slabounká :-( ,tak doufám že tak za dva dny zesílí. :-)

• Citovat
  • Upravit
6336
25.3.10 08:43

Lentilko, vsak jsme nebyly jine… ja testila relativne dost :-D a to jeste jsem byla tak na nerva, jestli jako faaaakt, ze jeste snad v desatem tydnu jsem testla jestli fakt carka nezeslabla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí