Těsto na pizzu jako od profíka

20554
9.8.13 15:52

Těsto na pizzu jako od profíka

Máte holky některá recept na těsto? Představovala bych si těsto vláčné a křupavé.. :mrgreen:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

K-Black
9.8.13 15:55

Mám tohle a je dobrý, zadělávám v pekárně.

250ml vody
7 lžic oleje
2 lžičky soli
500g hl. mouky
1 lžička droždí

  • Nahlásit
  • Citovat
24456
9.8.13 15:57

To spíš pak záleží na pečení, pokud nemáš pec na pizzu… 300°C nebo kolik v troubě neuděláš :lol:
Těsto dělám podobné jako @Jasněnkaa

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
20554
9.8.13 15:58
@Jasněnkaa píše:
Mám tohle a je dobrý, zadělávám v pekárně.250ml vody
7 lžic oleje
2 lžičky soli
500g hl. mouky
1 lžička droždí

Knoflík: Těsto?? Já jí tady mám na výstavu a dělání mléčné rýže.. :lol:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
20554
9.8.13 15:59
@Pipet píše:
To spíš pak záleží na pečení, pokud nemáš pec na pizzu… 300°C nebo kolik v troubě neuděláš :lol:
Těsto dělám podobné jako @Jasněnkaa

Nebuj…hodím do trouby lopatku uhlí a bude tepla dosti.. :palec:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
7366
9.8.13 16:02

Hlavne nechat testo ulezet, treba do druheho dne lednici (spravne rozdelene uz na porce, ale to nedelam). A pokud je jen na pizzu, tak zadelat vodou s bublinkama.

Pri peceni dobre davat na rozehraty plech, aby se zacala hned delat, nebo pizza kamen, nebo prirodni dlazdici.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
15672
9.8.13 16:05

@noemmi Takže když rozehřívám troubu, tak tam nechat i plech a rozválené těsto dát pak na ten horký plech? A stačí 250°C? Víc moje trouba neumí..

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
9.8.13 16:06
@peggy.sl píše:
Knoflík: Těsto?? Já jí tady mám na výstavu a dělání mléčné rýže.. :lol:

knoflík číslo 8 :mrgreen: jo těsto ;)

  • Nahlásit
  • Citovat
K-Black
9.8.13 16:07

@noemmi takže do rozpálené trouby :think: já to dělám většinou do studené, děkuji :kytka:

  • Nahlásit
  • Citovat
K-Black
9.8.13 16:12

@Pipet tak to dělám chybu, já totiž skoro vše peču na 180 :oops: takže tu pizzu mám dát na 250?

  • Nahlásit
  • Citovat
5254
9.8.13 16:23

@peggy.sl Opravdu mohu doporučit, luxusní. http://ekozahrada.blog.cz/…azlena-pizza

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
20554
9.8.13 16:30
@elfans píše:
@peggy.sl Opravdu mohu doporučit, luxusní. http://ekozahrada.blog.cz/…azlena-pizza

Tak ta vypadá opravdu dobře!! :palec:
Jdu matlat těsto.. :mrgreen:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
31603
9.8.13 16:39

http://www.freestylepizza.cz/…-pro-kazdeho

Takhle je to prý nejsprávněji, hlavně ne kvásek :lol:

Já dělám teda těsto v pekárně a používám přímo mouku na pizzu

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
48702
9.8.13 16:48

@peggy.sl
peču podle tady těch receptů a jsem spokojená, když to hodně rozpracuji, aby bylo těsto tenučké, tak mi to připomíná pizzu, kterou nás ve škole na prax i učil Ital, takže jsem spokojená a peču tady podle nich
http://pizzarecept.cz/

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.13 17:22

Já dělám podle itala a Jaimieho

hladká mouka, sül, olivolej, voda, troška droždí

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Reklama