Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
No to ani nevim, ze se prodava. Vzdyt je to tak jednoduchy udelat.
Když teda pominu, že to těsto je z 5ti ingrediencí….
Nicméně to instantní těsto jsem viděla i ve velkých obchodech, jako je Tesco, Kaufland a nebo koupit rovnou mražený polotovar..
To je ale mega intimní dotaz… Nebo se stydíš za to, že neumíš uvařit brambory, oloupat, nastrouhat a přidat do toho mouku, vejce, sůl a případně nějaký tuk?
Ale tu nejde o to, že to nevie.Asi len potrebuje ušetriť čas. Ja kupujem zemiakové cesto v prášku. Nemusim variť zemiaky, čakať kým vychladnú. Usetri mi to cas
Skubanky ale nejsou to stejne, jako bramborove testo. Oloupane brambory se uvari, vetsina vody se slije, zasype se to moukou, necha sparit. Rozstoucha a lzici se vykrajujou skubanky, ktere se uz nevari. Je to podstatne jednodussi, nez priprava bramboroveho testa. Zbyle se mohou opekat v podobe placicek.
@Eemii píše: Více
To je pravda, škubánky jsou konzistencí podobné jako bramborová kaše. Hodně lidí si je plete se šulánky, což je těsto stejné, jako na bramborové knedle, tedy pevné tuhé těsto.
Zdravím, kupovala jsem si vždy těsto na škubánky v obchodech jako je coop nebo flop, ale teď to těsto nemůžu nikde najít, nevíte jestli se ještě prodává a kde bych ho mohla popřípadě koupit?