Testovací čárka slábne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
4.1.13 16:48

@Ivett1 No vidíš, my Ti to říkaly. ;) Moc gratuluji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
4.1.13 17:09

@gabi.design Děkuju :* Prostě každý test je jiný. A už nikdy žádné testovaní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.14 08:52

test slábne...

Ahoj holky, dnes sem 15dpo, od 12dpo mám krásnou čárku na testu, ale dnešní ranní test je na první pohled slabší než test včerejší :( je tu někdo, komu se to stalo a dopadlo to dobře? Já už v tomu moc nevěřim :,( Omlouvám se za anonym, chodí sem má známá a zná můj nick…

• Citovat
  • Upravit
951
9.4.14 08:58

Mně se to stalo dokonce několikrát a nic to neznamenalo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.14 09:02

@Baby86 Děkuju za podporu :hug: a stalo se ti to i když si testovala stejným testem se stejnou citlivostí? Je tak o třetinu slabší :(

• Citovat
  • Upravit
951
9.4.14 09:08

Ano, tenkrát mi to udělal Mamatest. Vždyť je to jen papírek :kytka: Navíc ta hladina hCG určitě není stejná každý den, natož pak v každém učůrnutí ;) Jednou jsem tu čárku měla tak slabou, že byla sotva vidět a to jsem byla již v 10. týdnu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.14 09:10

@Baby86 já vím, ale mám strašný strach :(

• Citovat
  • Upravit
951
9.4.14 09:13

To já jsem měla taky :kytka: Nemysli na zlé věci, dobře to dopadne :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.14 09:23

@Baby86 děkuju :hug: ještě se zeptám a stalo se ti to hned takhle v začátku? Testuju ráno vždy ve stejnou dobu…

• Citovat
  • Upravit
951
9.4.14 09:46

Mně přišlo, že pokaždé je ta čárka jinak silná :kytka: Ale já jsem netestovala každý den, spíš tak sporadicky, jak mě zrovna napadlo. Tak se nestresuj tím každodenním testováním :kytka: :hug: Ono stejně nezbývá nic jiného než prostě čekat a věřit, že to dopadne dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
9.4.14 10:47

Proč se tolik testujete :nevim: Však se pak sami sebe stresujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.14 11:29

@Lussye to se snadno řekne, já to nikdy nevydržim…

• Citovat
  • Upravit
14679
9.4.14 11:42
@Anonymní píše:
@Lussye to se snadno řekne, já to nikdy nevydržim…

Já jsem typ co se testuje až po 21 dnech zpoždění, a pouze 2×, ale testovat se každý den. To se jako budete testovat jak dlouho.
Prostě testy nekupopvat, netestovat a nečíst diskuse špatnými konci, pak se zbytečně děsíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.14 11:45

@Lussye Tak to tě obdivuju, že to vydržíš, tak dlouho…

• Citovat
  • Upravit
29436
9.4.14 12:33
@Anonymní píše:
Ahoj holky, dnes sem 15dpo, od 12dpo mám krásnou čárku na testu, ale dnešní ranní test je na první pohled slabší než test včerejší :( je tu někdo, komu se to stalo a dopadlo to dobře? Já už v tomu moc nevěřim :,( Omlouvám se za anonym, chodí sem má známá a zná můj nick…

Jo, stalo se mi to. Tenkrát jsem taky zakládala diskuzi. Dopadlo dobře, viz. metřík. Klukovi budou už 3 roky. ;) Klid, síla čárky nevypovídá nic o prosperitě těhotenství. Na denní testování kašli, k ničemu to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí