Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@gabi.design Děkuju
Prostě každý test je jiný. A už nikdy žádné testovaní ![]()
Ahoj holky, dnes sem 15dpo, od 12dpo mám krásnou čárku na testu, ale dnešní ranní test je na první pohled slabší než test včerejší
je tu někdo, komu se to stalo a dopadlo to dobře? Já už v tomu moc nevěřim
Omlouvám se za anonym, chodí sem má známá a zná můj nick…
@Baby86 Děkuju za podporu
a stalo se ti to i když si testovala stejným testem se stejnou citlivostí? Je tak o třetinu slabší ![]()
Ano, tenkrát mi to udělal Mamatest. Vždyť je to jen papírek
Navíc ta hladina hCG určitě není stejná každý den, natož pak v každém učůrnutí
Jednou jsem tu čárku měla tak slabou, že byla sotva vidět a to jsem byla již v 10. týdnu ![]()
@Baby86 děkuju
ještě se zeptám a stalo se ti to hned takhle v začátku? Testuju ráno vždy ve stejnou dobu…
Mně přišlo, že pokaždé je ta čárka jinak silná
Ale já jsem netestovala každý den, spíš tak sporadicky, jak mě zrovna napadlo. Tak se nestresuj tím každodenním testováním
Ono stejně nezbývá nic jiného než prostě čekat a věřit, že to dopadne dobře ![]()
@Anonymní píše:
@Lussye to se snadno řekne, já to nikdy nevydržim…
Já jsem typ co se testuje až po 21 dnech zpoždění, a pouze 2×, ale testovat se každý den. To se jako budete testovat jak dlouho.
Prostě testy nekupopvat, netestovat a nečíst diskuse špatnými konci, pak se zbytečně děsíte.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, dnes sem 15dpo, od 12dpo mám krásnou čárku na testu, ale dnešní ranní test je na první pohled slabší než test včerejšíje tu někdo, komu se to stalo a dopadlo to dobře? Já už v tomu moc nevěřim
Omlouvám se za anonym, chodí sem má známá a zná můj nick…
Jo, stalo se mi to. Tenkrát jsem taky zakládala diskuzi. Dopadlo dobře, viz. metřík. Klukovi budou už 3 roky.
Klid, síla čárky nevypovídá nic o prosperitě těhotenství. Na denní testování kašli, k ničemu to není.