Testovací čárka slábne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76
16.4.14 15:12

Tak to je škoda:-(… no nevadí zkoušejte dál a přeji hodně štěstí a hlavně ať se brzo zadari. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
17.10.16 11:13

@Ivett1 otazecka ivetko, sla jsi pak na krev? Anebo rovnou k gynde?:) protoze jsem na tom ted stejne jako ty. Testuju od 11.10. Skoro kazdy den a carky mi proste kolisaji.Spis slabne :.nemam jeste moznost se dostat k gynde prave :,(a kolik dni jsi mela vynechany MS nez jsi zkousela naposled prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.10.17 16:38

Ahoj holky mam to same..v patek potvrzene tehu z hcg, zitra znova krev a kdyz bude hodnota rust tak prvni utz. Ale.dnes jsem si udelala posledni test, kdyz jsem ho tu mela..a carka o neco slabsi nez ta v patek…ted mam strach…tak dlouho se snazime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21084
25.10.17 12:37

Dobrý den,

zkuste nahlédnout také do e-booku Ze snažilky těhulkou. Možná tam najdete odpovědi na své otázky. :kytka:

Pěkný den :mavam:
adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.12.17 10:46

Čau holky, pro ty který jsou už v 7.-11. týdnu a čarka jim výrazně zeslábla mám dobrou zprávu. Je to vlastně v pořádku. Mně se to stalo taky, samozřejmě jsem vyšilovala, ale přítel našel na googlu, že se jedná o Hookův efekt a znamená, že test neumí změřit tak velké množství HCG a blbne. Ale dá se to vyřešit tak, že naředíte testovací moč min. 1:1 vodou a mrkejte na výsledek. Čárka najednou mnohem víc zesílí. Když jste víc jak 8tt, nařeďte víc. A buďte v klidu. Častý ultrazvuk totiž takhle malým dětem škodí. Tohle je bezpečnější ověření toho, že vám brouček roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.12.17 15:07

Ze sili. Lepsi je, delat si testy kazdy 2. den, vysledek je lip videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
18.1.18 09:30
@Anonymní píše:
Holky testy jsou dělané tři dny po sobě. ten vrchní je dnešní. přijde mi, že to slábne…co myslíte vy? :roll:

Tak jak si nakonec dopadla? Mám ten stejný problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital