Testování po revizi

Anonymní
30.9.19 10:05

Testování po revizi

Ahojda, jdu si k vám pro radu. Jsem po revizi měsíc a po dvou týdnech jsme měli s partnerem sex naplno. Dva dny po styku jsem měla bílý výtok asi 5 dní a po tu dobu i mírnou bolest v podbřišku. Nejdříve jsem si myslela, zda to není začínající zánět dělohy, ale výtok nezapáchal a po týdnu vše ustalo. Teď jsem na neschopence, protože mě přepadl silný kašel, nevolnost. Chtěla bych se zeptat, za jak dlouho po styku Vám maminky vyšel těhotenský test? Nevím, kdy mám testovat, protože porevizni ms ještě nepřišla a nepoznala bych zpoždění. Nevím, kdy by měla přijít. Jen nějak orientačně mezi 4-6 týdnem, ale kdy přesně nevím. Styk jsme měli 17.9. myslíte, že by teď bylo něco vidět???
Moc děkuji za rád a zkušenosti. :hug:
Raději anonymně prosím. Je to intimní a nechci, aby to někdo věděl. :P

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
30.9.19 10:07

Ještě chci dodat, že mám teplotu mezi 37 a 37,5. Docela se případného těhu bojím a zároveň bych si ho moc přála. Myslíte, že je možné, že bych těhu byla? Vím, že nejsem lékaři, ale test jsem si dnes dělala a byl negativní. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1804
30.9.19 11:12

A tys mohla mít sex nebo ti to doktor zakázal a ty na nej kasles? Já jsem po revizi nesměla tři měsíce otehotnet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.19 11:25

@skorotehotna Doktor mi taky říkal tři měsíce, ale spíš pro to, že je to lékařský postup. Sex mi dovolil po první ms, že nemusím ani čekat na šestinedělí. Ale tím, že jsem tu revizi měla tak nějak v pohodě, (v děloze jsem neměla skoro nic. Myslím, že bych každou chvíli měla SP, ale raději mi udělali zákrok) tak jsem ani nekrvacela. Jen po zákroku lehce špinila, ale od té doby nic. Všechno v pohodě, žádné špinění ani krvácení. A cítila jsem se na sex fyzicky i psychicky.
Spíše mi jde o testování jako takové.
(Bylo to.moje druhé ZT a u prvního jsem nesexovala asi 2 měsíce, protože revize byla ve 12tt, teď to bylo takové neúplné těhu. Žádný plod, jen ten váček. ) Po druhé jsem otěhotněla asi za 7 měsíců. To jsem byla opatrná. Teď to tolik neřeším, protože plod nebyl vůbec :nevim:

• Citovat
  • Upravit
19983
30.9.19 12:10

Já to nechápu, bojíš se zánětu, bojíš se těhotenství a přesto se při sexu nechranis. A to i přes to že ti to řekl doktor. Jinak po sexu udělej test cca 2-3 týdny poté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.19 12:37

@lachtanice86 Zánětu jsem se bála, po té lehké bolesti v podbřišku, ale naštěstí je vše v pohodě. A těhu se bojím jen pro to, abych to neuspěchala a mimi se udrželo. Ale děkuji za radu. Zkusím týden počkat a udělám si test.

• Citovat
  • Upravit
1804
30.9.19 13:26

Nezlob se ale na doporučení doktoru kasles, na zodpovědnost taky kasles. Test to ukáže cca 3 týdny po stylu a taky muzes kvůli tomu znova potratit- děložní sliznice, ve které se vajíčko uchycuje nejspíš nestihla dorůst. Dobra práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.19 14:08

Děkuji za moralizování, ale na to jsem se opravdu neptala. Je každého věc co dělá a kdy to dělá. Je spousta žen, které takto otěhotněly a děti donosily. To, že vy se neřídite dle sebe, ale dle někoho kdo vám co řekne, je čistě vaše věc. Dříve nějaké šestinedělí nebylo a taky byli všichni šťastný. Já se řídím dle svých pocitů a toho jak se fyzicky cítím. Naslouchám svému tělu, ne nějakému doporučení, které je pro všechny stejné bez ohledu na problém potratu. Pokud se dítě nemá udržet, neudrží se ani za tři měsíce.
Každopádně děkuji za radu ohledně tří týdnů a to ostatní si přeberte jak chcete :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.9.19 22:06
@Anonymní píše:
Děkuji za moralizování, ale na to jsem se opravdu neptala. Je každého věc co dělá a kdy to dělá. Je spousta žen, které takto otěhotněly a děti donosily. To, že vy se neřídite dle sebe, ale dle někoho kdo vám co řekne, je čistě vaše věc. Dříve nějaké šestinedělí nebylo a taky byli všichni šťastný. Já se řídím dle svých pocitů a toho jak se fyzicky cítím. Naslouchám svému tělu, ne nějakému doporučení, které je pro všechny stejné bez ohledu na problém potratu. Pokud se dítě nemá udržet, neudrží se ani za tři měsíce.
Každopádně děkuji za radu ohledně tří týdnů a to ostatní si přeberte jak chcete :palec:
:mavam: ahoj, řešila jsem teď stejný problém, šlo u mne také o spontánní potrat a tak nějak jsem chtěla honem honem otěhotnět znova, žádnou pauzu jsem neřešila protože jsem se cítila fajn a dr opravdu kašlu :/ (už mi toho nakecala až až). Bohužel tentokrát mi to jaksi nevyšlo… Uhnala jsem si zánět místo miminka, teď jsem na antibiotikach ale za ten pokus o mimiska mi to stojí :)a doufám tedy že nebudu mít jiné následky :/. Přeji ti ať se zánětu vyhnes a najdeš na testíku druhou čárku a donosis zdravé miminko :) 😍
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex