Testovaní - těhotenský test

29
25.1.23 21:28

Testovaní těhotenský test

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat
Přibližně před dvěma týdny jsem si dělala těhotenský test byl negativní po týdnu jsem udělala další ale nak sem na něj zapomněla měla jsem ho schovaný vůbec jsem ho neřešila před pár dny jsem si dělala další tam byl slabý duch tak jsem zkusila další tam byl taky duch a takhle ještě na dalších dvou pak když jsem se dívala na to test který sem měla schovaný tak byl na něm taky duch trosku ty duchové silili dnes jsem si dělala v podvečer další test jestli carka zesílila ale druhá carka nikde plus mám dva týdny zpoždění
Vůbec nevím co si o tom teď myslet byla jsem těhotná nebo byli falesne pozitivni ale přece je blbost mít tolik testu falešné pozitivni co si o tom myslíte? Budu moc ráda za vaše názory
Jinak předem se omlouvám za to jak píšu gramatiku atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4349
25.1.23 21:46

@Sarah20 a fotky testu mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
25.1.23 21:49

Tak po 14ti dnech zpoždění by to už pozitivitu ukázalo spolehlivě. Nicméně řešila bych na gynekologii. Duch může signalizovat i cystu. Jinak vím odtud, že některým holkám dělají nějaké testy duch často, ale nepamatuji si značku, kterou uváděly. Otázka je, zda to byl duch nebo ryska či případně, zda si to nesledovala až po limitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
25.1.23 21:58

@Martha03 já jsem měla dvě značky jedna byla dr.max a druhá pepino
Právě že to bylo v limitu na testu pepino mi duch vyšel hned na dr.max to říct nedokážu test sem udělala a odložila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
25.1.23 22:02
@Sarah20 píše:
@Martha03 já jsem měla dvě značky jedna byla dr.max a druhá pepino
Právě že to bylo v limitu na testu pepino mi duch vyšel hned na dr.max to říct nedokážu test sem udělala a odložila

Mno tak jako tak gynda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
25.1.23 22:04

@Martha03 objednám se moc děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
25.1.23 22:08
@Sarah20 píše:
@Martha03 objednám se moc děkuji za radu

No moc jsem nepomohla… Každopádně můžeš si ještě zajít na krev jako samoplatce na zjištění hcg. To bude stoprocentní jistota, pokud tedy termín na gyn dostaneš až za dýl a chtěla bys mít jistotu jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
25.1.23 22:18

@Martha03 už jsem nad tím taky přemýšlela
Myslela sem ze se konečně zadarilo s přítelem se snažíme skoro rok o miminko tak sme se začali už teosku radovat a nakonec asi zase nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3490
25.1.23 23:41

Nepisu to rada, ale pokud vice nez tyden stale jen „ducharis“, bud jde o testy, co delaji duchy vsem nebo se nejspis (vzhledem k tomu zpozdeni…) jednalo o biochemicke tehotenstvi, tj otehotnela jsi, ale embryu se nepodarilo dobre zahnizdit, takze to po par dnech vzdalo. HCG stoupa zpocatku hodne rychle, takze v pripade prosperujiciho tehotenstvi byva opravdu behem par dni z ducha na testu uz dalnice… Samozrejme, ze mozne je vse, ale nechci ti davat falesne nadeje :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
26.1.23 06:52

Po 14tidennim vynechání bys musela mít test jednoznačně pozitivní…na tehotenstvi to nevidím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
26.1.23 19:57

Holky mám ještě jednu otázku kamarádka mi poradila ať začnu brát antikoncepci ať ji beru třeba měsíc a pak ji vysadim že bych se po vynechání měla hned chytnou ale nejsem si tím moc jistá a moc se mi so toho nechce
Co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
26.1.23 20:27

@Sarah20
Za me jsem vetsi blbinu neslysela.
Podle ceho tvoje kamaradka soudi? Treba mi neco unika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
26.1.23 21:10

Za mě taky blbost, rozhodíš si tím akorát hormony a otěhotnění to určitě neurychlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
26.1.23 21:59

Já jsem si taky říkala že to bude blbost
A já zkouším už všechno možný už nevím co zkusit aby se zadarilo (brala jsem vitamíny atd )
Ale zrovna do tajtoho se mi nechtělo nebyla jsem si jistá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
26.1.23 22:22
@Sarah20 píše:
Já jsem si taky říkala že to bude blbost
A já zkouším už všechno možný už nevím co zkusit aby se zadarilo (brala jsem vitamíny atd )
Ale zrovna do tajtoho se mi nechtělo nebyla jsem si jistá

Tak dočasné nasazení HA se v některých případech používá. Může tak nastartovat superovulaci po vysazení. Nicméně to není tak, že nasadíš a vysadíš. Myslím, že minimální doba užívání je doporučená na tři měsíce. Každopádně je to něco co by se mělo konzultovat s gynekologem. Pokud se snažíte delší dobu můžete si i sami zajít někam na vyšetření a zjistit jak na tom jste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí