Ovulační testy vyhodnocení

13
25.1.23 18:56

Ovulační testy vyhodnocení.

Dobrý den. Pomůžete mi s vyhodnocením ovulačního testu. Dle ostatních symptomů jsem měla pocit, že bude brzy ovulace a udělala si test. Přišel mi jasně pozitivní, ale protože jsem to chtěla vědět celkem přesně dělala jsem pak další a další den a ty se tvářili stejně pozitivně. Teď jsem si dělala šestý a furt to stejný. Teplota nestoupá, ale hlen je furt silný. Moc to nechápu. Pomůžete?

Ten test 1 teda už vybledl, ale vypadal stejně jako ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1292
25.1.23 19:00

Chápu správně že takto vypadá 5 dní? Ty jo to se mi ještě nestalo, nachytat pozitivni test se mi povedlo max 2 dny za sebou a to ještě málokdy. Ovulace má nastat do 24-48od posledního pozitivního testu…co s tímto nevím… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
25.1.23 19:08

Nejsi už těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
25.1.23 19:22
@Perníček22
@Perníček22 píše:
Chápu správně že takto vypadá 5 dní? Ty jo to se mi ještě nestalo, nachytat pozitivni test se mi povedlo max 2 dny za sebou a to ještě málokdy. Ovulace má nastat do 24-48od posledního pozitivního testu…co s tímto nevím… :think:

No. Šestý. Pátý den jsem vynechala. Asi zkusím jinou značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
25.1.23 19:25
@Kriss Tina píše:
Nejsi už těhotná?

Napadlo mě to teď už taky. Ale období ovulace většinou poznám dle příznaků a doteď nic a pak dotahuju přesný datum testem, potvrzuji pak teplotou. Teda teď už aspoň 10 dní. A teplotu mám nízkou, ta by v těhotenství měla být taky vyšší. Test ale zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1195
25.1.23 23:46

Zkusila bych těhotenský test.
Tohle je divné, taky se mi podařilo 2 dny za sebou zachytit. Dej pak vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
26.1.23 12:20

Tak jsem dnes koupila jiné testy, ale měla jsem koupit i ty původní, abych zjistila, zda jsou blbý nebo jsem jen měla 5 dní vysoký LH hormon (což je divný). Nový test je totiž negativní a těhotenský též. Jestli by byla negativní i tato značka však už nezjistím. Ale zase bazální teplota se držela kolem 36,5 a dnes jen 36,2, tedy klasický propad související s ovulací a již propad LH. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí