Testy a mimoděložní těhotenství

3110
28.2.20 16:48

Testy a mimoděložní těhotenství

Ahoj holky,

přikládám fotku a rovnou vám řeknu i svůj příběh…2.2. jsem měla sex s přítelem a pak tři týdny nic. 4.2. dle testů měla proběhnout ovulace, a 18.2. přišla MS. Ještě v den MS jsem si dělala těhotenský test a ten byl negativní. MS byla silná a trvala 3 dny, a pak už jen lehké špinění. V sobotu 22.2 už úplně čisto. V neděli jsme měla takový zvláštní pocit a udělala jsem si těhotenský test a tam byla čárka, viz první test na fotce. Přišlo mi to divné, tak hned v pondělí jsem šla na krev, vzali mi hcg a bylo 71,9. Pak jsem šla ve středu a hcg 45,6. Od neděle si každý den dělám tt, až do dneška, viz poslední test na fotce. Je normální na čárka na tt neklesala? Kdyby to odešlo s MS tak po týdnu to klesne a nebudu mít furt stejnou čárku ne? :think: Bojím se, že to je mimodelozni. Jak se pak tohle řeší při tak nízkém hcg, když na ultrazvuku není nic vidět? Děkuji všem za podobnou zkušenost. Na krev se zase chystám příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4380
28.2.20 16:59

Boli te bricho?
Doufam, ze chodis aspon jako samoplatce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
28.2.20 17:01
@Kaileee píše:
Boli te bricho?
Doufam, ze chodis aspon jako samoplatce :mrgreen:

Nebolí, občas mě v něm píchne, ale zase si říkám jestli je to takhle malé tak by to bolet nemělo..proč doufáš jestli chodím jako samoplátce? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5238
28.2.20 17:51

Pri mimodeloznim by stoupalo, ale pomalicku a malo. Pokud hcg klesa a byla MS tak to bylo biochemicke, hcg je jeste nejakou dobu v tele i po potratu, tak proto pozitivni test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
28.2.20 17:55
@hani28 píše:
Pri mimodeloznim by stoupalo, ale pomalicku a malo. Pokud hcg klesa a byla MS tak to bylo biochemicke, hcg je jeste nejakou dobu v tele i po potratu, tak proto pozitivni test.

I týden po MS? Je mi divné, že už 5 dní po sobě je ta čárka stejná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
28.2.20 17:56
@hani28 píše:
Pri mimodeloznim by stoupalo, ale pomalicku a malo. Pokud hcg klesa a byla MS tak to bylo biochemicke, hcg je jeste nejakou dobu v tele i po potratu, tak proto pozitivni test.

Takové testy na biochemické? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
28.2.20 17:56
@Melody26 píše:
Ahoj holky,přikládám fotku a rovnou vám řeknu i svůj příběh…2.2. jsem měla sex s přítelem a pak tři týdny nic. 4.2. dle testů měla proběhnout ovulace, a 18.2. přišla MS. Ještě v den MS jsem si dělala těhotenský test a ten byl negativní. MS byla silná a trvala 3 dny, a pak už jen lehké špinění. V sobotu 22.2 už úplně čisto. V neděli jsme měla takový zvláštní pocit a udělala jsem si těhotenský test a tam byla čárka, viz první test na fotce. Přišlo mi to divné, tak hned v pondělí jsem šla na krev, vzali mi hcg a bylo 71,9. Pak jsem šla ve středu a hcg 45,6. Od neděle si každý den dělám tt, až do dneška, viz poslední test na fotce. Je normální na čárka na tt neklesala? Kdyby to odešlo s MS tak po týdnu to klesne a nebudu mít furt stejnou čárku ne? :think: Bojím se, že to je mimodelozni. Jak se pak tohle řeší při tak nízkém hcg, když na ultrazvuku není nic vidět? Děkuji všem za podobnou zkušenost. Na krev se zase chystám příští týden.

Zlato tohle je fakt hustý. Jdi v pondělí zase hned na krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
28.2.20 17:57
@Melody26 píše:
Ahoj holky,přikládám fotku a rovnou vám řeknu i svůj příběh…2.2. jsem měla sex s přítelem a pak tři týdny nic. 4.2. dle testů měla proběhnout ovulace, a 18.2. přišla MS. Ještě v den MS jsem si dělala těhotenský test a ten byl negativní. MS byla silná a trvala 3 dny, a pak už jen lehké špinění. V sobotu 22.2 už úplně čisto. V neděli jsme měla takový zvláštní pocit a udělala jsem si těhotenský test a tam byla čárka, viz první test na fotce. Přišlo mi to divné, tak hned v pondělí jsem šla na krev, vzali mi hcg a bylo 71,9. Pak jsem šla ve středu a hcg 45,6. Od neděle si každý den dělám tt, až do dneška, viz poslední test na fotce. Je normální na čárka na tt neklesala? Kdyby to odešlo s MS tak po týdnu to klesne a nebudu mít furt stejnou čárku ne? :think: Bojím se, že to je mimodelozni. Jak se pak tohle řeší při tak nízkém hcg, když na ultrazvuku není nic vidět? Děkuji všem za podobnou zkušenost. Na krev se zase chystám příští týden.

Já měla mimoděložní 2018 a HCG mě stoupalo měla jsem až úplný dálnice. v děloze nic takže operace odebrán vejcovod. myslum že to mimoděložní není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
28.2.20 18:08
@Saynka píše:
Zlato tohle je fakt hustý. Jdi v pondělí zase hned na krev

Půjdu no…je to fakt divný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
28.2.20 18:09
@Martulinka78 píše:
Já měla mimoděložní 2018 a HCG mě stoupalo měla jsem až úplný dálnice. v děloze nic takže operace odebrán vejcovod. myslum že to mimoděložní není.

Furt se modlím aby to mimodelozni nebylo, ale nevím co to může být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
28.2.20 19:17
@Melody26 píše:
Půjdu no…je to fakt divný :think:

Podle me by měly slabnout uz i testy, vždyť jsi měla 71 pak 44 nebo kolik a teď dejme třeba 20 ale to si myslím bys neměla takhle silný test. Fakt jako divný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
28.2.20 19:37
@Saynka píše:
Podle me by měly slabnout uz i testy, vždyť jsi měla 71 pak 44 nebo kolik a teď dejme třeba 20 ale to si myslím bys neměla takhle silný test. Fakt jako divný

No přesně tak…co to může být :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
28.2.20 20:43

@karkarka ta by možná mohla poradit? Hodně o takových věcech ví.
Není ještě @Mutlice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15300
29.2.20 07:20

@Melody26 buď neodeslo s krvácením vše a v děloze zůstal nějaký zbytek(nejspíš bude potřeba revize). Mimodelozni je také možné. Určitě to doktor musí pohlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
29.2.20 08:49
@karkarka píše:
@Melody26 buď neodeslo s krvácením vše a v děloze zůstal nějaký zbytek(nejspíš bude potřeba revize). Mimodelozni je také možné. Určitě to doktor musí pohlídat.

Děkuji ;) a zjisti to vůbec doktor nějak když je to takhle malé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí