Práce v drogerii Teta?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26
29.10.24 18:12

Teta drogerie

Zdravím všechny, založím novou diskuzi.
Pracuje někdo momentálně v Teta drogerii?
Jak jste s prací spokojeni? Jak tam mají rozdělené směny a v jakém platovém rozmezí se pohybují prodavačky?

Díky moc za případné odpovědi
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16923
29.10.24 20:58
@Baru145 píše: Více

Ahoj,

mám kamarádku, která dělá sice vedoucí prodejny, ale říkala že má 30+ tis a holky mají okolo 25tis. V týdnu směny a jednou měsíčně sobota a tím, že u nás je více prodejen, tak se někdy vypomáhá na jiné prodejně. Lanařila mě po mateřské :mrgreen:

Ale zda je to všude stejné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
29.10.24 21:04

@chs.jasmin
Mockrát děkuji za odpověď.
Já se tam mám jít právě juknout tento týden a nevím co od toho očekávat.
Jaké směny cca víš? 😇 jak se to tam pohybuje s hodinami? 😁
Jinak s těmi penězi by to bylo asi fajn. :palec: lepší průměr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
30.10.24 00:51

Dělala jsem v obchodě. Nebyla to drogerie, ale obchod s podobným sortimentem a stejně bl*ou otevírací dobou - od rána do večera. Peníze luxusní, nadprůměrné.

Upřímně žádné peníze mi za to nestojí a už nikdy v životě

• Citovat
  • Upravit
16923
30.10.24 09:39

Já nemám s tímto oborem zkušenosti, gtakže mě to přišlo na prodávání jako super peníze (pracuji ve školství a stále to porovnávám s tím co znám: uklížečka 20tis, kuchařka 20tis a asistentka pedagoga - kde už je nějaká zodpovědnost a požaduje se vzdělávání má usmrkanou 7 platovou což je po dvou letech zaučení 22tisíc - někde má 8 platovou, to většinou ve větších městěch)…

Jinak ty směny už si nepamatuju. Vím, že to byla jedna sobota v měsíci, když každý dělá co má a holky se na poslední chvíli ze sobot neomlouvají. Podívej se klidně i na recenze na netu. Tam třeba uplně rozcupovali Dráčik - tam pracovat musí být fakt „radost“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
30.10.24 10:34

@chs.jasmin
Mockrát děkuji, ano, taky to vnímám takhle ohledně takových pozic, jak ve školství kde přesně jak píšeš máš už nějakou zodpovědnost a nějaké zaměření ve vzdělání.
Nebo třeba ohledně policie atd. Tam jsou všude takové platy mizerné. No stejné proste jako na pozici prodavačů akorát na pozici prodavače nepotřebuješ nic extra.
Koukala jsem na recenze. A musím říct že moc hezkých jsem jich úplně nenašla. Každopádně ohledně hračkářství, to vím. Já v jednom nejmenovaným pracovala :mrgreen: a jako, co ti budu povídat, radost a smích tam nebyl :P :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat