LinkedIn - zaměstnání přes něj
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Linkedin-zaměstnání přes něj
Našly jste? V jakém oboru? děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@negra píše: Více
dceřina přítele si našli sami, přetáhli ho, nabídli víc peněz, lepší podminky. IT.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@negra záleží, jaké jsou tvoje zkušenosti. Na linkedinu se denne oslovuji desitky lidi a nabizi zaměstnání. Záleží, co umíš, ostatně jako vzdycky a všude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Občas mě přes LinkedIn kontaktuje nějaká personálka, když obsazují pozici, pro kterou se jim líbí můj profil.
Jednu práci jsem takhle dokonce získala.
Ale záleží samozřejmě na oboru.
- Citovat
- Upravit
Pokud člověk umí něco, po čem je poptávka, tak se divím, že se na to někdo ptá. Dá se díky tomu násobně zvýšit mzdu. Jinak jste pro trh"neviditelná"
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, pred par lety. V online marketingu, firma me sama oslovila. A i dnes me oslovuji recruiteri sami, takze kdybych chtela zmenit zamestnavatele, pres LinkedIn by to bylo celkem jednoduche.
- Citovat
- Upravit
@Rozumný investor píše: Více
Pta se, protoze se mu nelibi predstava, ze bude nekde na nastence, ale co se da delat!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svetluska55 píše: Více
No, to je presne ono, zajima me obor, pres ktery lze ziskat pres L. praci.
Ten jsi ale nenapsala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suzka1 píše: Více
A obor jaky? Jiz druha vseobecna odpoved, kzera nic nerika. promin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S tou nástěnkou je to zajímavá úvaha. Ale tady to funguje tak, že si dá člověk nějaký ten status, že je otevřený novým příležitostem a budou se ji ozyvat sami. To není nic ponižujícího, pokud to bylo myšleno takto
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jakou si predstavujete odpověď. Všechny profese, po kterých je POPTÁVKA. Nechci se nikoho dotknout, ale pokud je člověk například dejme tomu kurýr, tak toho nikdo oslovovat samozřejmě nebude, protože tam je převys nabídky zájemců. Tedy není potřeba někoho shánět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rozumný investor píše: Více
asi jsem jen precitlivěla, rikam si, co je komu do toho, kdyz tam mam jmeno, prijmeni apod. mam trochu problemy i s facebookem. d asi bych se měla zklidnit a prizpusobit se dnesni dobe. nekdy se divim, co taky na sebe uzivatelky reknou, napr. tady mela slecna hodne soukromy veci o zdravotnim stavu a nad tim mela fotku. V textu psala, ze je z pomerne malyho mesta, uvádela i nazev, to by me kleplo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@negra IT, marketing, HR, účetnictví, jazykově vybavení kandidáti (kromě angličtiny další jazyky jako je nemcina, francouzština, španělština),engineering samozřejmě také. Na administrativu není zapotřebí moc lovit na linkedinu napriklad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit