Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kupony mají na prodejně a sleva platí když nakoupíte zboží v hodnotě 500,– korun
Nebo jestli jsou to ty Broučkovy kupóny, tak na ty chodí odkaz do email, pokud máte teta kartu a dítě zaregistrované do programu brouček.
Do 27.9.platí akce 20% slevy na celý nákup. U některých výrobků jsou na regálech uvedené ceny bez slevy a s tím kuponem 20%
Ten kupón na 20% slevu byl v aktuálním letáků. Sleva na celý nákup v hodnotě nad 500,–.
Prosím jak to funguje když mám přihlášené dítě do broučkovo programu? 16.2. má narozeniny ale ten kupon na 20% nejde otevřít ani vytisknout? To teprve přijde nebo ho obdržíte až v tetě drogerii? A 20 % sleva je i na zboží v akci? A je to sleva jen na dětské věci že? DĚKUJI
Asi úplně nechápu akci. V teta drogerii mají např. Přesnídávku Hamanek ve slevě za 14,90 a s kupónem je za 11.
Ale já nemůžu na jejich stránkách najít žádný z těch kuponů. To je nějak omezený třeba na počet mých bodů na kartě? Nebo potom nechápu. Prohledala jsem tam všechno možný, ale tyhle kupóny tam prostě nikde nejsou. Ani na ty přesnídávky, ani na pitička, kaše apod.