Tetanie, panika, borelioza

2450
13.3.19 11:45

Ty priznaky co pises jsou projevy bor.nech si udelat test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
380
13.3.19 11:52

@Renca8 mám už za sebou dva WB. poprvé negativní a mírně protilátky a podruhé negativní oboje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
13.3.19 12:14

@Fany97
Tátovi zjistili boreliozu až po vyšetření mozkomíšního moku, krev měl negativní. Podobné příznaky jako ty, poté mu ochrnula půlka obličeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
13.3.19 12:39

Nechte se vyšetřit na neurologii. Může to být borelie, ale i tetanie a nebo něco úplně jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
13.3.19 12:40
@Janina81 píše:
@Fany97
Tátovi zjistili boreliozu až po vyšetření mozkomíšního moku, krev měl negativní. Podobné příznaky jako ty, poté mu ochrnula půlka obličeje.

A vyléčil se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
13.3.19 13:08

@sediza na neurologii jsem už byla. Vše vyšlo v pořádku EEG, EKG, ct mozku. Diagnostikoval mi spontánní tetanii bez příčiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
13.3.19 13:13
@Fany97 píše:
@sediza na neurologii jsem už byla. Vše vyšlo v pořádku EEG, EKG, ct mozku. Diagnostikoval mi spontánní tetanii bez příčiny.

A hořčík - Magnosolv a Kalii bromidi Vám nezabírá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
13.3.19 13:19

@sediza hořčík jsem si koupila jako první a několik měsíců ho brala. Vůbec nepomáhal a po krevních testech ho mám i zcela v pořádku. Jen vitamín D mi hodně chybí, tak chodím na injekce. Zatím zlepšení neni. Tyhle stavy jsou mnohem horší než předtím. Pořád mám to trnuti hlavy jak kdyby se mi tahla na spagatech do všech stran. Doktorka říkala, že něco může dělat vitamín D něco psychika, že i když se cítím dobře, můžu něco prožívat z minulosti aniž bych o tom věděla. No, já si myslím že psychika se mnou lomcuje teď trochu kvůli těmto stavům jinak nemám důvod být psychicky na tom spatne. Nikdy jsem nic podobného neměla tak přemýšlím proč mám najednou takové potíže, kde je ten pes zakopaný… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
7.4.19 12:54

@Fany97 Jedna z mnoha možností pokud jsou všechna vyšetření v pořádku .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
25.9.21 05:03

@Fany97 zdravím :mavam: chtěla bych se vás zeptat, jak se váš stav vyvíjel? Mám momentálně to samé, úzkosti, cukání se teď mírně zlepšilo, ale bolí mě njednou klouby na ruce😳 Bolely mě i záda ale tam pomohla fyzio.
Pred cca 3 lety to bylo to samé, brnění, panika, pak bolest kolene, ktera trvala snad pul roku, pak jsem otěhotněla a zmizelo to vše právě na ty 3 roky.. v té době vyšetření nic neobjevily. jsem objednaná na krev, pak budu muset opet na neurologii, ale tam se mi fakt nechce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
25.9.21 09:00

@Amber88
Ahoj, momentálně mi není absolutně nic.
Měla jsem boreliózu v akutní fázi, ještě k tomu toxoplazmu a toxokaru, streptokok, helikobakter v žaludku, plicni chlamydie a ureaplasma. Když jsem se zbavila toxokary, boreliózy, plicních chlamydii, tak přešly skoro všechny potíže. Zbavila jsem se i ureaplasmy, ale zbytek stále mám. Ze začátku jsem brala antibiotika a pak se začala léčit sama. Nejdřív na chlamydie jsem brala čínské houby coriolus a mycoclean, bylo mi hrozně, když jsem je brala, ale vážně mi to dolecily. Na toxokaru jsem brala antiparazitika, ta zabrala hned. Na boreliózu všechno možné, vlastně ani nevím, co z těch věcí které jsem brala, mi nejvíc pomohly, protože jsem toho brala dost.

Ale každopádně jsem zjistila, že u mě nebyl tak velký problém borelioza, ale spíš paraziti a reaktivace EBV.
A co mě nejvíce mrzelo, že moje obvodní o tom z mých testů věděla, ale myslela si že je to nějaká chyba spíše, tak mi to ani neřekla, ani neřešila.
Jinak držím palce, ale s doktorama dobré zkušenosti nemám.
Já se nakonec jen objednávala na testy, a podle toho se léčila sama přírodně, změnila jsem hodně stravu a začala pravidelně cvičit. Teď uz ziju zase normální život bez omezení, bez bolesti. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
25.9.21 09:49

@Fany97 děkuji za rychlou odpověď. Jsem ráda, že píšete, že se toho dá zbavit. Nechám si udělat i test na borelie, snad nebude praktická proti😳 tohle vše vám odhalily klasické odběry u dr nebo jste si zaplatila nějaké speciální testy? V tomhle dost plavu, pochopila jsem zatím jen, že ten klasický test často vychází špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
26.9.21 12:22

@Amber88
Bohužel tyhle testy obvodní nechtějí dělat, nejlepší je chodit přímo do laboratoře a vybrat si, na co chcete testy udělat. Ale z nějaké části si to platíte sama, záleží jakou máte pojišťovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
4.10.21 10:56

@Fany97 diky, objednam se asi k dr Klubalovi, jinou cestu nevidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
4.10.21 16:52

Já Jezdila taky k němu, hlavně kvůli těm testům :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie