Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj vsem kdo ma larentni tetanii v tehu, kdo chce muzem jsi tu popovidat otym a davat si rady co komu pomaha doufam ze se vam bude libit tema uz tu byly tyhle diskuze ale vse hodne stare tak lidicky muzem povidat ![]()
Tak dnes jsem zjistila ze cekame druhe mimi ale mam strach jak bude probihat tehu s tetanii, casto mam ze nemuzu dychat stresy pocit na odpadnuti atak se bojim abych to nebylo jeste horsi v tehu
Ano je to porucha ale stejne se neobejdu bez tetanickych zaschvatu doufam ze se to nebude jeste zhorsovat ![]()
Prave zene to uz je do konce zivota a neda se vylecit ale neni to zivotu nebezpecne jen se stim smirit a naucit stym zit jinak jsou nato antidepresiva atd atd ale nemuzu brat nic kdyz cekam mimi jen horcik ale nepomaha
@Pandora102 píše:
Prave zene to uz je do konce zivota a neda se vylecit ale neni to zivotu nebezpecne jen se stim smirit a naucit stym zit jinak jsou nato antidepresiva atd atd ale nemuzu brat nic kdyz cekam mimi jen horcik ale nepomaha
A tyhle informace mas od psychiatra, ktery te ma v peci? Ja se ptala, jestli beres nejake leky, ne, jestli se da panicka porucha vylecit, pokud to bylo nesrozumitelne.
No celkove neni zadna lecba ani zadna tetanie se nevyleci proste navstevovat psychiatra ten ti da prasky uklidnujete a pomaha zvladat nic jineho ale to nezabira clovek ktery to nema nechape pak nas maji vseci na cvoky haha ![]()
@Pandora102 píše:
No celkove neni zadna lecba ani zadna tetanie se nevyleci proste navstevovat psychiatra ten ti da prasky uklidnujete a pomaha zvladat nic jineho ale to nezabira clovek ktery to nema nechape pak nas maji vseci na cvoky haha
Takze jeste jednou primo - beres na to nejake leky od psychiatra? Nemluvim o tetanii, ale o panicke poruse.
Ahoj, v roce 2023 mi potvrdili tetanii. Když se objeví, projevuje se slabostí svalu, mravencenim, divnou unavou toho místa a mírnou bolesti…
Dlouho se nic neobjevilo, jen ted jsem na začátku těhotenství (začátek 6 tydne) a už druhy den me s pauzama tak divně bolí od ramen až ke konci prstů, u obou ruk. Mravenčení, slabost.. proste jak kdyby tetanie. Jen trošku silnější. Je pri tehu možné ze udeřila ve větší sile? Pomalu nevim jak dat ruce nebo jak lezet/spat ![]()