Tetování a alergie

22
23.4.16 22:37

Tetování a alergie

Dobrý den, přemýšlím o tetování, ale nevím jestli nebudu mit alergii…jsem totiz alergicka na barvu na vlasy a oboci(co jsem zpozorovala)nemáte někdo zkušenost?…chtěla bych obyčejnou černou barvu…chci se zeptat jestli nekdo nevite jestli je moznost abych byla alergicka na tetovani :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9183
23.4.16 23:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9183
23.4.16 23:17

Zkus si nechat vytetovat malý vzorek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
23.4.16 23:28

Poradila bych se asi přímo s tatérem. Já mám problém s barvou na obočí, ale tetování v pohodě. Myslím si osobně, že je to něco úplně jiného a neznamená, že když máš alergii na tohle, tak i na tetování :) řekla bych, že tu alergii způsobuje nejvíc peroxid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
23.4.16 23:34

@Myska45 Možnost alergie je vždycky. Pokud jsi alergická na jiné barvy, tak bych řekla, že pravděpodobnost je trochu větší. Domluvila bych se s tatérem a nechala si udělat něco maličkého jako vzorek., pokud o to tetování opravdu stojíš. Pokud bys totiž alergická byla, musela bys celé tetování odstranit.

• Citovat
  • Upravit
4692
23.4.16 23:41

Jsem alergik a astmatik, vadí mi řasenka na očích, okamžitě vypadám jak angorák. Mám dvě tetování a obě uplně v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
24.4.16 07:42

Alergie muze byt a nejcasteji pry na cervenou barvu. Lec neni to prilis caste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
24.4.16 10:07

Děkuju moc za rady…já si tu alergii vyvolala sama totiž…v Chorvatsku jsem si nechala udelat tetování jen to co vydrzi 7-10dni…no zaklad byla henna a asi tam bylo neco pridaneho a vyvolalo mi to alergickou reakci…ta ruka mi vodnala a byly tam stropy a všechno a pak jsem tu ruku kde bylo tetovani léčila asi pul roku…a od te doby mam alergii na barvu na vlasy a na barvu na obočí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3313
26.8.18 17:17

@Myska45 ahoj byla jsi nakonec na tom tetování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
31.7.21 23:23
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat jestli jste nakonec byla na tom tetování a jak to dopadlo? Mám to totiž úplně stejně. Akorát já si nechala udělat dočasné tetování na dovolené v Egyptě ale výsledek stejný…. A teď zvažuji tetování ale nejsem si vůbec jistá
@Myska45 píše:
Děkuju moc za rady…já si tu alergii vyvolala sama totiž…v Chorvatsku jsem si nechala udelat tetování jen to co vydrzi 7-10dni…no zaklad byla henna a asi tam bylo neco pridaneho a vyvolalo mi to alergickou reakci…ta ruka mi vodnala a byly tam stropy a všechno a pak jsem tu ruku kde bylo tetovani léčila asi pul roku…a od te doby mam alergii na barvu na vlasy a na barvu na obočí. :zed:

@Myska45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.9.21 21:28

@Evulenka01 ahoj 😊 chtěla jsem se zeptat, jak to nakonec dopadlo s tetováním? Vyvolala jsem si alergie úplně stejně jako vy.. Šla jsem na dočasné tetování v Egyptě a když jsem si pak nabarvila na tmavo vlasy, tak mi otekla celá hlava, uši.. Byla jsem na testech a mám alergii na PPD na kovy ne, tak jsem si říkala, že třeba by to tetování šlo.. Ale nevím, bojím se té případné reakce.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
29.9.21 11:31

@Kaca9323 dobrý den, tetování stále ještě zvažuji. Bojím se aby se mi nevyvolala nějaká nežádoucí reakce na tetování. Bohužel jsem si zkoušela i nabarvit hlavu se stejným výsledkem☺️️ Tak ještě uvidíme jak to dopadne no.. nechávám tomu ještě čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.9.21 17:16

@Evulenka01 dobrý den, děkuji moc za odpověď 😊 ja uvažuji to zkonzultovat nejdříve s kožní a pak když mi to dejme tomu „povolí“, tak bych šla.. Četla jsem, že alergie je většinou jen na červenou tetovací barvu a chtěla bych opravdu jen malinký obrázek na prst a kotník, takže pořád se taky rozmyslim.. Kdybyste náhodou šla, dejte prosím vědět, děkuji 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
13.10.21 17:48

@Kaca9323 dobře budu na to myslet, ale to samé platí u vás :) moc prosím kdyby náhodou jste šla dřív než já ať dáte vědět… já bych si chtěla nechat vytetovat takový jeden obrázek o narození syna…. Chci ale nevím jak na to zareaguje moje tělo a mám z toho právě taky strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
3.1.22 20:15

@Kaca9323 dobrý večer, chtěla bych se zeptat jak to tedy vypadá? 😊 byla jste na tom tetování nebo ne?
Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek