Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky, nevíte někdo o dobrém kožaři v KV?
Trpím na atopický ekzém a teď v těhotenství se mi to absolutně zhoršilo, chodím k dr. Pěchovové do Ostrova ale bohužel paní doktorka je sice milá jenže bohužel její mastičky jsou účinné asi tak jako bych si doma udělala sádlo. Žádné nové alternativy léčby nevymýšlí a nevymýšlela ani před otěhotněním, o hospitalizaci v nemocnici jsem si musela říct sama, to sice pomohlo ale jen krátkodobě, kapačky mě pročistili ale po nějaké době se to opět vrátilo zpět. Jediné co mi teď od svědění pomáhá je teplá olejová koupel, jenže kdybych se měla naložit do vany pokaždé co mě tělo začne svědit asi se doma nedoplatíme
![]()
Už jsem opravdu zoufalá…
Bohužel, kvalitního kožaře tady nenajdeš. Nicméně zkus do nemocnice do Varů na kožní se objednat. Ono zase na druhou stranu asi všichni jsou lepší než Pěchovová. Ale zázraky tady nečekej nikde. Navíc kožaři moc nepřibírají nové pacienty.
@terinka4444 na kožním v nemocnici v kv jsem už ležela, dokonce několikrát. Pomohli ale chvilkově ![]()
@Amy22 - Já jsem u něj byla naposledy v prosinci a bral nové pacienty (má tam ale dlouhé fronty - lepší je si zavolat a domluvit se se sestrou).
Dobrá kožařka je ve Varech v Tuhnicich MUDr. Holzhauserova. Byla jsem u ni s ekzemem, který se mi udělal v těhu. Je fajn
Ma ordinaci i v Nejdku
No zřejmě je, ale má normálně smlouvu s pojišťovnou, nic jsem neplatila.