Tetování a menstruace

3.5.14 23:23

Tetovani a menstruace

Holky chtela jsem se zeptat po zitri jdu na tetovani a mam to kazdym dnem dostat. kdesi jsem cetla, ze by se pri menstruaci nemelo tetovat.ma nekdo zkusenost nebo otom vi vice.diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27259
3.5.14 23:37

A proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
3.5.14 23:39

Co má děloha společného s ramenem (nebo jiným místem) :think:
Jsou to naprosto odlišné „krevní cesty“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
3.5.14 23:40

Mám na sobě 8 obrázků, spíš větších a o tomhle jsem neslyšela. Myslím ale, že na jednom tetování jsem cyklus měla. Žádnej problém jsem nepociťovala. Zkus něco vygůglit nebo přímo kontaktuj tatéra ať máš klid. Hlavně přeju at´ se práce podaří a máš z toho radost. Dnes je stále dost lidi, kteří soudí a starají se o co nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
3.5.14 23:47

Tady jsem našla na googlu: martintattoo: Důležité upozrnění pro ženy : V době těhotenství a i během kojení na tetování zapomeňte. V žádném solidním studiu Vás během tohoto stavu nikdo nepotetuje. Menstruace nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
3.5.14 23:47

Četla jsem něco v souvislosti s barvením hlavy, ale o tetování ne, ale třeba se dozvíš něco jiného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.14 00:06

Tak kdyz vygooglik tetovani a menstruace vyjede plno diskuzi otom, ze by se nemelo.ja takx nevidim duvod tak jsem se radsi jeste zeptala tadx.pry je telo citlivejsi a rana by mohla vice krvacet tak nevim :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
4.5.14 19:18

Něco na tom asi bude, ale myslím si, že citlivost je hlavně o místě, mám na nártu, a to bolelo dost bez ohledu na menstruaci a nikdy mi nic skoro nekrvácelo, takže to asi taky nebude nic hrozného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.14 21:47

Tak ja mam na obouch nartech i kotniku a na te jedne noze jsi to jdu opravit a me to taky teda nekrvacelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
4.5.14 23:54

Tak když už jdeš po několikáté, tak to myslím problém nebude ani s menstruací ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.14 05:37

Po nekolikate jo, ale nikdy jsem to nemela a jednu mou kamosku tak taterka nechtela vzit. proto se ptam jestli nema hkusenost jeste nekdo dalsi, ale vidim ze tady ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
5.5.14 21:25

Tak pokud by to měl být v tom studiu „problém“, tak by to měli mít napsáno na jejich stránkách, všude se píše „v těhotenství a během nemoci není tetování vhodné“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
30.5.14 12:35

Holky a máte někdo zkušenost s tím, že by se kvůli tetování posunula menstruace o několik dní??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
30.5.14 12:42

Mam tri. Dve byli delany v dobe MS. A tadny problemy jsem nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
30.5.14 12:46

Mám tetování a v životě jsem nic takového nečetla, jediný tak co se může asi tak stát, alespoň když bych to brala podle sebe je, že pokud jsi při menstruasci unavenější tak po tetování já byla nesmírně unavená, tak, že kdyby se spojila únava z ms a z tetování, tak prostě co nejrychleji na kanape…jinak netuším, co by mohlo být za problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová