Tetování a operace

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6.1.14 09:43

tetovani a operace

Ahoj holky, potrebovala bych poradit.
ve stredu jsem objednana na kerku. termin uz mam pres mesic.ve ctvrtek jsem se ale dozvedela, ze musim na operaci s moudrakama. budou mi ji delat v celkovy anestezii a je naplanovana na 5.2.volala jsem taterce, a ona rikala, ze posouvat termin je zbytecny.ze to do nedele budu mit vyhojeny. myslite, ze to nijak te operaci nebude vadit? tyden predtim mam jit na predoperacni vysetreni.diky za vase nazory :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Newmummy
6.1.14 09:46

No vzhledem k tomu, že se půl roku po tetování nesmí darovat krev, řekla bych, že to vadí… ale nevím nejsem odborník :(

• Citovat
  • Upravit
16365
6.1.14 09:54

@Newmummy vzhledem k tomu ze u operace se krev bezne nedaruje tak problem neni.

@little things pokud bude tetovano v „cistote“ problem by byt nemel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Newmummy
6.1.14 09:55

O to nejde, je to zakázané kvůli možné infekci z tetování… tak nevím jak je to u operace :-)

• Citovat
  • Upravit
6.1.14 09:58

Holky bude to provedene klasicky v kvalitnim salonu. takze myslite, ze by to melo byt oki? nekde jsem cetla, ze tetovani je jako nejaka infekce.telo se brani. a pak je zhorsena imunita nebo co. taterka mi rikala, ze je to stejny, jako bych se mesic pred operaci skrabla nebo spalila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
6.1.14 10:01

@little things
Problém může nastat pouze v případě, že by se z místa, kde je tetování umístěno, měla odebírat krev nebo by se měl v dané lokalizaci provádět chirurgický zákrok. Všeobecně se nedoporučuje tetování v oblasti loketní jamky (žilní vstup) či dolní poloviny zad (lumbální punkce, svodné anestezie či analgesie). Va vašem případě omezení nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.14 10:03
@Doctus píše:
@little things
Problém může nastat pouze v případě, že by se z místa, kde je tetování umístěno, měla odebírat krev nebo by se měl v dané lokalizaci provádět chirurgický zákrok. Všeobecně se nedoporučuje tetování v oblasti loketní jamky (žilní vstup) či dolní poloviny zad (lumbální punkce, svodné anestezie či analgesie). Va vašem případě omezení nevidím.

Dekuji mockrat za vas prispevek! tetovani bude umistene nad lopatkou. takze by to tedy vadit nemelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
6.1.14 10:04

@little things Směle do toho, vadit by to opravdu nemělo :) Co budeš mít za motiv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.14 10:07
@Melody 4 píše:
@little things Směle do toho, vadit by to opravdu nemělo :) Co budeš mít za motiv?

Budu mit ozdobnym pismem,,Kristýnka"…jmeno dcerusky :srdce: strasne se prave tesim.ja mam vseobecne k tetovani kladny vztah. jedno uz mam.ale manzel prave rikal, jestli se na to nechci vyprdnout.prej aby mi jeste neodlozili operaci.to by me slehlo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
6.1.14 10:09

Spis se ptala zubare nez tatera, ale taky si myslim, ze to nevadi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.14 10:12
@alexxa píše:
Spis se ptala zubare nez tatera, ale taky si myslim, ze to nevadi

No ja se prave na stomatochirurgii v liberci zapomela zeptat a moje zubarka nevi ani nic o zubech, natoz k tetovani:-)tak ja lrave volala taterce jako hotovou vec, ze se chci preobjednat a ona nechapala no:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
6.1.14 10:17

Tak at se operace i tetovani vydari. Take bych chtela vytetovat dcerino jmeno, ale nejsou na to finance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
6.1.14 10:18

@little things ja bych se toho take nebala, cerstvemu tetovani vadi treba slunicko, premira vlhkosti atd ale anestezie neeee. urco si ten termin nech a tes se z nove kerky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.14 10:30
@alexxa píše:
Tak at se operace i tetovani vydari. Take bych chtela vytetovat dcerino jmeno, ale nejsou na to finance.

Dekuji :kytka: z tetovani strach nemam, ale z operace hrozne.bude komplikovanejsi, protoze mam jeden zub prorostlej do dutiny nosni a u dvou hrozi poraneni nervu.
ja se bala ze to bude stat vic, ale chce 1500.coz je krasny.to jsem davala pred 8rokama kamosovi, co tetoval nacerno! takze jsem mile prekvapena.ale chapu, ja penize taky vzdycky radyj vrazim do dcerky.ale dostala jsem poukaz od manzela k 25.narozeninam. jinak bych taky nesla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.14 10:31
@superandrysek píše:
@little things ja bych se toho take nebala, cerstvemu tetovani vadi treba slunicko, premira vlhkosti atd ale anestezie neeee. urco si ten termin nech a tes se z nove kerky

Dekuji za prispevek. :kytka: moc se tesim:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí