Tetování a operace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.1.14 10:31
@superandrysek píše:
@little things ja bych se toho take nebala, cerstvemu tetovani vadi treba slunicko, premira vlhkosti atd ale anestezie neeee. urco si ten termin nech a tes se z nove kerky

Dekuji za prispevek. :kytka: moc se tesim:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
6.1.14 10:32

@little things ja jdu ted 30.ledna, budu mit vlastovku se jmenem dcery nad levym prsem pod klicni kosti, take se uz mooooc tesim (kerky mam u 4)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
6.1.14 10:37

Taky bych se bala, urcite to bude v pohode. Jedno tetovani taky mam. Nechavala jsem si ho delat pred 10ti lety za 1700kc, ale dneska bych ho nejradeji dala pryc nebo nechala predelat. Tenkrat jsem na vyber motivu asi nebyla dost vyzrala nebo jak to rict. A taky mi kamoska rikala, ze kdyz byla u toho tatera co ja, tak ze tam na nastence mel fotku chlapka se stejnoym tetovanim.Tak mu to rikala aon ji na to pry sdelil, ze pry se stejne nikdy nepotkame tak co. Udajne ten kluk mel byt z Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
6.1.14 10:38

Tetovani je vazne navykove :-) az na to budeurcite si necham jeste nejake udelat. Hlavne jmeno te nasi princezny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.14 10:39
@superandrysek píše:
@little things ja jdu ted 30.ledna, budu mit vlastovku se jmenem dcery nad levym prsem pod klicni kosti, take se uz mooooc tesim (kerky mam u 4)

Jezis to je hezky vymysleny!!!budes mit krasny motiv na krasnym miste! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
6.1.14 10:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.14 10:43
@alexxa píše:
Taky bych se bala, urcite to bude v pohode. Jedno tetovani taky mam. Nechavala jsem si ho delat pred 10ti lety za 1700kc, ale dneska bych ho nejradeji dala pryc nebo nechala predelat. Tenkrat jsem na vyber motivu asi nebyla dost vyzrala nebo jak to rict. A taky mi kamoska rikala, ze kdyz byla u toho tatera co ja, tak ze tam na nastence mel fotku chlapka se stejnoym tetovanim.Tak mu to rikala aon ji na to pry sdelil, ze pry se stejne nikdy nepotkame tak co. Udajne ten kluk mel byt z Prahy.

Jezis to je neskutecny! no nekdo tetuje vazne jen pro penize, ale smysl zadnej.jsou takovy tateri no. podle me jmena deti…to je tetovani co ma nejvetsi vyznam, smysl… :pankac: ö

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.14 10:43
@superandrysek píše:
@little things diky :hug:

Opravdu by me pak zajimal vysledek :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
6.1.14 10:46

@little things zkusim si pak vzpomenout a poslat ti fotku. dam si to jako upozorneni do diare :pankac: mam to tam na unor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.14 12:06
@superandrysek píše:
@little things zkusim si pak vzpomenout a poslat ti fotku. dam si to jako upozorneni do diare :pankac: mam to tam na unor ;)

Super! to ses moc hodna :hug: takze preji at se krasne povede a si spokojena :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
6.1.14 12:32

@little things ty take :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.14 13:31
@superandrysek píše:
@little things ty take :D

Dekujii ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
8.2.14 08:50

@little things ahoj tak jak ti to dopadlo? u me vse OK, v salonu jsem stravila 2.5 hodky, manzel zatim obstaral malou. ted uz to nemam ani citlive, leci se to hezky a vlastovka se klube na svet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí