Tetování - kam dát?

6.12.13 13:43

tetovani-kam dat?

Ahoj vsem.
K narozeninam jsem dostala poukaz na jeste jedno tetovani.
Zvazuju dve varianty.bud teda na vnejsi stranu lytka a nebo nad klicni kost od krku po ranemo. nechci nic velikeho.bud jsem zvazovala dcerky jmeno ozdobnym pismem a nebo jeji jmeno v cinstine.je tu nekdo kdo ma tetovani na techto mistech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2698
6.12.13 13:48

Já mám na lýtku a mám to teda protáhlé až k nártu. Výhoda je že vždy když začne být teplo tak ho znovu objevím a mám z něj šílenou radost, jinak ho skoro nevidím. Další výhodou vidím v tom že na pohovory se to dá pořád hezky schovat. Né všechny firmy jsou žhavé do potetovaných lidí. JInak lýtko teda nebolelo bolel až kotník a nárt. Taky zvažuji kam dát prckovo jméno po narození, ještě mám jedno na lopatce tetování tak jsem na vážkách :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
6.12.13 13:49

Mám klíční kost - výhoda - nebolí to tam, alespoň mě to bolelo ze všech tetování nejmíň. Nevýhoda je, že je více viditelné, než lýtko, pokud není léto a nemáš sukni/kraťasy.
Co děláš za práci, nebude tetování na klíční kosti překážka?
Výběr je jen otázkou tvého vkusu, ale sama mám tetování dost a tatér je mým dlouholetým kamarádem a činské znaky moc nefrčí (samozřejmě to není otázka módy, ty to tam budeš mít celý život, ty musíš vědět) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
6.12.13 13:50

Jinak tady se dají vybrat různá písma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.12.13 13:51

Mám na zádech a příště mám v plánu si nechat dát na nárt, na lopatku, na zápěstí, vybírám, jen ty místa, kde i když přiberu nebo zhubnu, vím že kůže zůstává stejná a tetování se mi nezdeformuje, takže né prsa, břicho, zadek atd. bych si nikdy tetování nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.13 13:54

Ja bych prave chtela to dcerky jmeno ozdobnym pismem, ale manzel zas frfla, ze budu pak s druhym ditkem chtit dalsi:-)uz takhle jsem par let ukecavala. jedno uz mam.na trapezovym svalu, takovy ornament.libi se mi prave ze to muzu schovat. velka vyhoda.na ty klicni kosti by to asi bylo originalnejsi, ale je pravda kvuli praci.jsem kadernice, ale oboru se par let uz nevenuji. prodavala jsem v krame ve sportu.ale po rodicaku se nemam kam vratit. kazdopadne s moji kvalifikaci si asi nebudu moct vybirat. takze snad v oborech pokladni, atd vadit nebude.jsem na vazkach no.ale priklanim se spis k tomu lytku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.13 13:56
@Kels:-)ey píše:
Mám na zádech a příště mám v plánu si nechat dát na nárt, na lopatku, na zápěstí, vybírám, jen ty místa, kde i když přiberu nebo zhubnu, vím že kůže zůstává stejná a tetování se mi nezdeformuje, takže né prsa, břicho, zadek atd. bych si nikdy tetování nedala.

Ja prave taky ne:-)protoze mam 70kg. takze zadny tintitko nejsem a uz takhle jsou nektery moje partie vetsi nez by mohli byt:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.13 13:57
@BerenikaS píše:
Jinak tady se dají vybrat různá písma :)

Super. dekuji za odkaz:-)hned na to kouknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
6.12.13 14:00

Já mám tetování taky na lýtku a vůbec je to místo kde mě to bolelo ze všech tetování asi nejméně. Je pravda, že když je zima, ani o něm nevím a jen co vykoukne sluníško, tak člověk má za něj radost, že ho může ukázat i svýmu okolí :D. Je teda fakt, že tetování na břiše ted v průběhu těhotenství vypadá dost komisky, jsem docela zvědavá jak to bude vypadat po porodu :roll: Na zápěstí mám v plánu si nechat udělat až se dcerka narodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.13 14:03
@simuška 1 píše:
Já mám tetování taky na lýtku a vůbec je to místo kde mě to bolelo ze všech tetování asi nejméně. Je pravda, že když je zima, ani o něm nevím a jen co vykoukne sluníško, tak člověk má za něj radost, že ho může ukázat i svýmu okolí :D. Je teda fakt, že tetování na břiše ted v průběhu těhotenství vypadá dost komisky, jsem docela zvědavá jak to bude vypadat po porodu :roll: Na zápěstí mám v plánu si nechat udělat až se dcerka narodí…

Me se to taky na tom zapesti libi, ale taky premyslim ohledne ty prace no. a byla to podminka muze ze zadny na rukach:-)no to verim ze to tetovani musi byt ted zajimavy:-)a nepraska ti nejak kuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
6.12.13 14:03

.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 08:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.13 14:08
@tamata píše:
Já bych si nedala nikam, pokud bych si nebyla na stopro jistá co a kam :nevim:

Ja kdyz jsem byla na tom prvnim, tak misto chtela jine a motiv taky. nakonec kamos dal navrh a me se to tak silene libilo, ze jsem do toho sla. a nelituji niceho.bylo to necekany, ale moc dobrej napad. kazdopadne vim ze chci jeji jmeno a kam, to si asi rozmyslim az ve studiu pri zkousce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
6.12.13 14:09

@little things já už jedno na ruce mám od ramene skoro na loket, ale to jsem už doma musela slíbit, že to bude poslední :D, ale poslední bude, až se malá narodí. Na břiše musím zaklepat mi to nepraská, taky mažu jako divá, aby mi to nepopraskalo, tak snad se mi povede ho zachránit neustálým mazáním. Ale je už aspoň dvakrát tak velký, tak počítám, že po porodu budu muset stejně na obtažení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
6.12.13 14:56

Ja mam jedno tetovani na rameni a dalsi bych volila asi to lytko. Ale chci se zeptat, mate nekdo zkusenost s odstranenim tetovani? Boli to? A hlavne: zustavaji jizvy??? Zvazuju bud predelani coz bude asi narocne nebo rovnou odstraneni.Uz se mi nelibi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
6.12.13 14:59

Tetování nemám, i když jsem o něm kdysi uvažovala…ale asi bych být tebou dala jméno na lýtko, holeň jak jsi psala…i když na klíční kosti může vypadat méně očekávaně (přece jen na lýtku je častější). Záleží co chceš, zda zajímavé místo a aby bylo více viditělné…Přece jen si dáš něco na krk a nemusí se to k tetování zrovna moc hodit :nevim: To je těžko…třeba se zeptej dcerky, kde by se jí to na mamince líbilo, když to má být její jméno ;) (teda jestli dcera není nemluvně :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová