Bouchačka hozena skoro do kočárku

1663
5.12.13 14:58

Bouchačka hozena skoro do kočárku

Maminky, jsem úplne nepricetna… Dnes jsem jezdila se svým miminkem 2 mesice u místní skoly… Jeden kluk tak 12 let šel z partou kamarádů okolo, najednou zapálil a hodil do kočárku bouchačku…naštěstí jsem rychle zareagovala a vyhodila jí… Ještě na mě rval něco o přirození… Snažila jsem se ho chytnout, ale utekl… Pamatuju si ale jak vypadal… Volala jsem na Mestkou policii a tam mi bylo řečený že jsem měla volat hned, že by ho chytli a řešilo by se to přes sociálku…zitra se chystám jít před tu skolu a chytnout ho tam… Původní plán byl zabit ho a nebo ho zmrzačit ( dat mu do ruky petardu a nechat bouchnut ) ten jsem však zavrhla, ale vzteklá jsem že bych ho serezala… Chci ho odlapit a odtáhnout do skoly k ředitelce a řešit to s jeho rodičema… Podotýkám že chlapec je bílé pleti, coz ty jeho kamarádi nebyli a samy na něj rvali že je blbej, že to hodil… To že to prodávají Vietnamci dětem je na jinou diskuzy… Jak by jste to řešili vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4476
5.12.13 14:59

Nikoho bych nechytala a zasla zitra za reditelem skoly a poradila se, co s tim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1886
5.12.13 15:00

@Marion84 cože? Jakože petardu do kočárku? To se musela snad propálit i deka popř. fusak?! :nevim: Já bych ho zabila, hajz** jednoho :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
5.12.13 15:02

Nevím, ale úplně děkuju osudu za to, že jsi tak duchapřítomně zareagovala, mám husí kůži z toho, co se mohlo stát. Já bych měla chuť ho zadupat do země. Ano, zítra před školu, odchytit, podat stížnost řediteli, rodičům, znovu policii. Musím si ulevit, hajz. l jeden hnusnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
5.12.13 15:02

Počkala bych si zítra na něj a musela se hodně ovládat, abych ho zavedla jenom k té ředitelce a nerozbila mu hubu. :cert: :cert: Ty vole, já mám dvouměsíční miminko doma a jsem nepříčetná, jenom to čtu. :cert: :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
5.12.13 15:03

Jinak podle mne muzes klidne zajit jeste i na policii a podat trestni oznameni… Parchant jeden!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
5.12.13 15:04

No tak to je husty. Taky bych sla za reditelem a popsala ho ale na policii bych trvala na nejakym reseni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
5.12.13 15:04

@Korčulka86 Tak byla to taková s tím zápalným knotem… No možná dirka tam je, ale to neřeším… Stihla jsemto včas odvrátit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
5.12.13 15:05

@Marion84
To je teda síla, ale nevím jestli je nejlepší nápad čekat někde na 12 letého sígra a zkoušet ho chytat, když už tak si vem posilu… Asi bych šla raději také k řediteli ať to celé prošetří, pokud se to stalo jakoby na půdě školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
5.12.13 15:05

Ježiši, to je hrůza.
Asi půjde o nějakou známou firmu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
5.12.13 15:06

@Marion84 škola s tím nic udělat nemůže, protože se to nestalo ve škole a mimo školu to už není jejich problém, u nás by ti poradili, ať to řešíš přes policii. Ale i tak bych tam došla klidně dneska a poprosila o pomoc s identifikací dítěte.
Rozhodně to neřeš sama, tím, že si na něj počkáš, protože by se to mohlo velice snadno obrátit proti tobě, takováhle „zlatíčka“ jsou často obrazem svých rodičů.

• Citovat
  • Upravit
36556
5.12.13 15:06
@74paja píše:
Jinak podle mne muzes klidne zajit jeste i na policii a podat trestni oznameni… Parchant jeden!

To může, ale stejně to odloží. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
5.12.13 15:07

Jinak myslim, nahlasit to na normalni ohlasovne policie. Mestsky nad tim mavli rukou, protoze ti budou tezko chytat nejakeho neznameho pachatele. Ale normalni policie se tim prece zabyvat musi a pujdou i do skoly to resit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
5.12.13 15:07

Rozhodně to řešit v ředitelne, ideálně se svědky, ale nechoď na nej sama, nějakýho chlapa s sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
5.12.13 15:09
@Billi píše:
@Marion84 škola s tím nic udělat nemůže, protože se to nestalo ve škole a mimo školu to už není jejich problém, u nás by ti poradili, ať to řešíš přes policii. Ale i tak bych tam došla klidně dneska a poprosila o pomoc s identifikací dítěte.
Rozhodně to neřeš sama, tím, že si na něj počkáš, protože by se to mohlo velice snadno obrátit proti tobě, takováhle „zlatíčka“ jsou často obrazem svých rodičů.

Souhlasím. navíc, jestli byl ve skupině romských dětí, tak ti mohl připadat „bílý“, ale může mít romské rodiče, nebo i jednoho. Nakonec nejde o barvu pleti, ale o styl života, že. Mohlo by se ti snadno stát, že skončíš s rozseklou hlavou mačetou. Sama na něj nečekej.

Nemyslím to nijak rasisticky, prostě jde o životní styl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová