Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Ja nakonec tohle tema zalozila, moc me jeho smrt zasáhla. Byl to vynikajici herec a úžasný clovek. Takovou smrt si nezaslouzil..
nj. Rychle a zbesile filmy natocil a take ho rychla jízda stala zivot..
Škoda mladého krásného člověka, viděla jsem že právě říkali že jel na charitu hodně se tomu věnoval pomáhal kde mohl a takhle dopadlo je mi to moc líto ![]()
Je mi ho taky moc líto. Líbil se mi jako herec, Rychle a zběsile si pouštíme s přítelem často a ostatní jeho filmy se mi líbí taky. A mimo jiné to byl moc pěkný chlap.
Byl nadherny..
je to fakt smutne..lidi kteri pomáhají kde muzou maji spatne osudy a ti co kkradou,,zabiji tak jsou jak kocky s 9 zivoty ![]()
A Paul mel rodinu?
Musím se přiznat, že mě smrt Pavla Procházky také velmi zaskočila. Svět jakoby se stal zase o něco prázdnějším místem. Opustil nás jeden z nevětších. )-:
Zaznamenala jsem ho nejdříve ve filmu „8 statečných“. Moc hezký chlap.. Vážně smutný a tragický konec ![]()
@MišelkaX píše:
Byl nadherny..je to fakt smutne..lidi kteri pomáhají kde muzou maji spatne osudy a ti co kkradou,,zabiji tak jsou jak kocky s 9 zivoty
A Paul mel rodinu?
přesně tak život je nespravedlivej bohužel, je ho opravdu velká škoda
Příspěvek upraven 01.12.13 v 20:44
Taky me to zasahlo a to poradne, Rychle a zbesile miluju a bez nej to uz nebude ono!! :'(
jinak cetla jsem ze po sobe zanechal 15letou dceru… to je mi opravdu lito ![]()
Mel rodinu malou holcicku snad? pry nedotocil poslední rychle a zbesile.. ![]()
@MišelkaX píše:
Byl nadherny..je to fakt smutne..lidi kteri pomáhají kde muzou maji spatne osudy a ti co kkradou,,zabiji tak jsou jak kocky s 9 zivoty
A Paul mel rodinu?
15letou dceru
@KattyK píše:
Zaznamenala jsem ho nejdříve ve filmu „8 statečných“. Moc hezký chlap.. Vážně smutný a tragický konec
Přesně! Raději si zubatá měla vzít 2 škaredý než tohohle fešáka ![]()
@mlαdy milenec píše:
Přesně! Raději si zubatá měla vzít 2 škaredý než tohohle fešáka
proč škaredý?? ale lidi co ubližujou jiným, kradou, zabíjí, a né člověka co mu nebyl lhostejný život lidí, které postihlo neštěstí, věnoval se charitě a to že byl krásný charismatický chlap je jen třešinka na dortu lepší je jaký je člověk uvnitř, a to může být i škaredý, ale to on nebyl, a tvoje řeči jak měla zubatá vzít dva škaredé to jsi hodně mimo jen že někdo není hezký
![]()
@mlαdy milenec píše:
Přesně! Raději si zubatá měla vzít 2 škaredý než tohohle fešáka
Je asi jedno o koho jde. Nevím, ale v takových případech mi jakékoli žerty přijdou nevhodné..
Taky me to zasahlo, kdyz jsem to cetla.
Moc se mi libily jeho filmy. Moc pekny a fajn chlap. Skoda ho.