Paul Walker- O'connor ;(

5679
1.12.13 20:28

Paul Walker- O'connor ;(

Ahoj holky. Ja nakonec tohle tema zalozila, moc me jeho smrt zasáhla. Byl to vynikajici herec a úžasný clovek. Takovou smrt si nezaslouzil.. :( nj. Rychle a zbesile filmy natocil a take ho rychla jízda stala zivot..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6536
1.12.13 20:31

Škoda mladého krásného člověka, viděla jsem že právě říkali že jel na charitu hodně se tomu věnoval pomáhal kde mohl a takhle dopadlo je mi to moc líto :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
1.12.13 20:34

Je mi ho taky moc líto. Líbil se mi jako herec, Rychle a zběsile si pouštíme s přítelem často a ostatní jeho filmy se mi líbí taky. A mimo jiné to byl moc pěkný chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
1.12.13 20:39

Byl nadherny.. :* je to fakt smutne..lidi kteri pomáhají kde muzou maji spatne osudy a ti co kkradou,,zabiji tak jsou jak kocky s 9 zivoty :cert:
A Paul mel rodinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mlαdy milenec
1.12.13 20:42

Musím se přiznat, že mě smrt Pavla Procházky také velmi zaskočila. Svět jakoby se stal zase o něco prázdnějším místem. Opustil nás jeden z nevětších. )-:

• Citovat
  • Upravit
585
1.12.13 20:42

Zaznamenala jsem ho nejdříve ve filmu „8 statečných“. Moc hezký chlap.. Vážně smutný a tragický konec :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
1.12.13 20:43
@MišelkaX píše:
Byl nadherny.. :* je to fakt smutne..lidi kteri pomáhají kde muzou maji spatne osudy a ti co kkradou,,zabiji tak jsou jak kocky s 9 zivoty :cert:
A Paul mel rodinu?

přesně tak život je nespravedlivej bohužel, je ho opravdu velká škoda

Příspěvek upraven 01.12.13 v 20:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
1.12.13 20:44

Taky me to zasahlo a to poradne, Rychle a zbesile miluju a bez nej to uz nebude ono!! :'(

jinak cetla jsem ze po sobe zanechal 15letou dceru… to je mi opravdu lito :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika

Mel rodinu malou holcicku snad? pry nedotocil poslední rychle a zbesile.. :,(

• Citovat
  • Upravit
1685
@MišelkaX píše:
A Paul mel rodinu?

15letou dceru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mlαdy milenec
@KattyK píše:
Zaznamenala jsem ho nejdříve ve filmu „8 statečných“. Moc hezký chlap.. Vážně smutný a tragický konec :(

Přesně! Raději si zubatá měla vzít 2 škaredý než tohohle fešáka :andel:

• Citovat
  • Upravit
6536
1.12.13 20:50
@mlαdy milenec píše:
Přesně! Raději si zubatá měla vzít 2 škaredý než tohohle fešáka :andel:

8o 8o 8o 8o proč škaredý?? ale lidi co ubližujou jiným, kradou, zabíjí, a né člověka co mu nebyl lhostejný život lidí, které postihlo neštěstí, věnoval se charitě a to že byl krásný charismatický chlap je jen třešinka na dortu lepší je jaký je člověk uvnitř, a to může být i škaredý, ale to on nebyl, a tvoje řeči jak měla zubatá vzít dva škaredé to jsi hodně mimo jen že někdo není hezký 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
1.12.13 20:52
@mlαdy milenec píše:
Přesně! Raději si zubatá měla vzít 2 škaredý než tohohle fešáka :andel:

:roll: Je asi jedno o koho jde. Nevím, ale v takových případech mi jakékoli žerty přijdou nevhodné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
1.12.13 20:52

Je to moc smutné :,( škoda ho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
1.12.13 20:55

Taky me to zasahlo, kdyz jsem to cetla. :,( Moc se mi libily jeho filmy. Moc pekny a fajn chlap. Skoda ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová