Jsem arogantní? Problémy v rodině

791
27.11.13 12:55

jsem arogantní?

Zdravím vás. Mám jisté problémy v rodině. A tak se s určitýma lida nestýkám. Včera jsem něco našla konverzaci určitých lidí z mé rodiny! Jak se o mě a mojí rodině nechutně a srostě baví! Mám dukazy. Určitá osoba mi psala zda nepůjdu ze synem ven že veme děti. Já jí napsala že nejdu. Že jsem se něco dozvěděla a že mi je stoho zle. Tak jsem si sní psala pár sms. Jenže vše co jsem jí napsala tak psala druhé osobě v rodině a ješte si přibarvovala. Tak jsem napsala sms že už mě to nezajímá a že vše co napíšu vše řekne. Napsala mi že jsem arogantní namyšlená svině. Napsla jsem jí že o mě a mojí rodině srostě mluví tak nemám zájem se sní zcházet. No a zase to řešila s druhou osobou. Tak jediné na co se ptám jsem opravdv namyšlená arogantní svině?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3175
27.11.13 12:59

Musis k tomu asi napsat trosku vic…proc byl konflikt atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
27.11.13 13:00

Hoď nám sem přepis té konverzace tvojí i její a my ti řeknem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
27.11.13 13:00

Jak já říkám, lepší do ničeho nestrkat nos. Lepší nevědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
27.11.13 13:01

Z tohoto se asi nedá poznat co jsi zač :nevim: Sorry, ale nějak tomu nerozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
27.11.13 13:03
@patricie2014 píše:
Zdravím vás. Mám jisté problémy v rodině. A tak se s určitýma lida nestýkám. Včera jsem něco našla konverzaci určitých lidí z mé rodiny! Jak se o mě a mojí rodině nechutně a srostě baví! Mám dukazy. Určitá osoba mi psala zda nepůjdu ze synem ven že veme děti. Já jí napsala že nejdu. Že jsem se něco dozvěděla a že mi je stoho zle. Tak jsem si sní psala pár sms. Jenže vše co jsem jí napsala tak psala druhé osobě v rodině a ješte si přibarvovala. Tak jsem napsala sms že už mě to nezajímá a že vše co napíšu vše řekne. Napsala mi že jsem arogantní namyšlená svině. Napsla jsem jí že o mě a mojí rodině srostě mluví tak nemám zájem se sní zcházet. No a zase to řešila s druhou osobou. Tak jediné na co se ptám jsem opravdv namyšlená arogantní svině?
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
27.11.13 13:04

Nerozumim :think: asi tezko tady nekdo odhadne, jestli jsi opravdu arogantni svine, kdyz nezname podrobnosti cele zapletky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468
27.11.13 13:07

@patricie2014 Já nevím jestli jsi arogantní svině, nějak tomu co jsi napsala nerozumím, nešlo by to ještě jednou a líp (trochu víc česky)? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
27.11.13 13:08

Tak protože někdo z rodiny prodává a kouří marihuanu. Je to dost nahnuté, určitá osoba mě zahlédla jak mě oslovuje policista. Ptal se mě na tu osobu. Nic jsem ale neřekla. A pak to začlo ta osoba mě nařkla že jsem je prej udajně udala! Marně jsem jim říkala že jsem nic neřekla když se mě ptal. Matí doma malé děti tak at nemá problém. A vtom to začalo. Jo a ten polda se sebral a odešel. A v tom to začalo že jí nedopřeju i to málo co za to dostane. Stačí to takhle!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
27.11.13 13:11

Já jsem asi nechápavá, ale pořád tomu nerozumím… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
27.11.13 13:12

Proč se s takovým člověkem vůbec bavíš. Kdybych věděla, že posílá konverzaci tak bych jí poslala do p.dele a bylo by mi jedno co si o mě myslí. Ona asi nechápe co činí a ještě z toho vychází jako výtěz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
27.11.13 13:12

Ja myslim, ze je to jeste vic zmatene :mrgreen:
asi hodne das na nazor cizich lidi, co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
27.11.13 13:13

No tak jak se jede v takovém svinstvu tak jsou na sebe lidé hnusní, a jen mě mrzí, že v tom rostou děti! nemusíš být arogantní svině, pokud mluvíš pravdu a nikoho jsi neudala, ale raději se drž zpátky a neplet se do nikoho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
27.11.13 13:14

:think: zkousela jsem si do vet doplnit chybejici carky, ale porad mi to smysl nedava. Tak snad se co nejdrive objevi nekdo chapavejsi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.13 13:15

@patricie2014 no kdyby pak přišli na telefon, a na vaše sms, vyžádají si výpis, tak vyjde najevo že jsi to věděla, abys neměla zakladatelko problémy i ty

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová