Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, urgentne shanim levandulovy, pripadne eukalyptovy esencialni olej (co se dava do aromalamp apod.) a nejak nemuzu prijit na to, kde v centru Ostravy ho koupit. Nevite, prosim, nekdo? Diky moc za tipy.
@Lena007 V lasu je obchůdek - ale teď si nevybavím, jestli druhé patro? Nwm. Ale kupovala jsem tam.
@martina.se Diky, tam jsem vcera poslala muze, ale pry nic nenasel. Ale jeden kramek mel nejakou pauzu a mu se nechtelo cekat. Jmenuje se Vse pro spanek, nebo tak nejak. Neni to on?
Ano, myslím, že je to 2. patro. Hned vedle dětského koutku. Jsou tam různé keramické blbůstky, svíčky a umělé květiny..pokud už to ovšem nezrušili
Pak mně napadá ještě v květinářství v přízemí by to mohli mít..
@KattyK píše:
Ano, myslím, že je to 2. patro. Hned vedle dětského koutku. Jsou tam různé keramické blbůstky, svíčky a umělé květiny..pokud už to ovšem nezrušiliPak mně napadá ještě v květinářství v přízemí by to mohli mít..
Aha, tak to nebude on, ten je v 1. patre. Ale koukam na www Lasa a bude to asi obchod Inspirace, ten je hned vedle Clovickova a i sortiment odpovida tomu, co pises. Vyslu ho tam dneska znovu. Moc diky za tip.
Ahoj v OV na Kuřím rynku vedle hospody Dílo je Manufaktura tam je mají určitě.
Ja jsem kupovala v takovem malem obchodku v jedne postranni ulicce vedouci na Masaryk. namesti, smerem od Cerne louky, naproti je/byla myslim nejaka vinoteka
Strelnicni ulice to byla…
a nekdy byvaji vonne oleje i v kvetinarstvich
@KlaraBoch @Andris82 @martina.se diky vsem, ted uz je urcite sezenu
Nejsem z Ostravy, ale u nás to mají i v DM drogerii a Rossmann.