Překyselení organismu u dospělých a dětí

56
24.11.13 21:20

Překyselení organismu u dospělých a dětí

Maminky prosím, zajímá se tu některá o tohle téma? Četla jsem teď nějaký článek a trochu mě to vyděsilo. Mám dvouletou dcerku a podle všeho se nestravujeme zrovna nejlépe. Můžete mi prosím doporučit třeba nějakou knihu, popř. internetové stránky o tom co jíst, popř. jaké doplňky atd.?Mockrát děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1228
24.11.13 21:26

zdravi-az.cz…na tomhle fóru najdeš asi vše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
24.11.13 21:32

Teď to řeším u imunologa se starším synem. Myslí si, že má překyselený a přeplísněný organismus, takže jsme najeli na detox a zásadotvorné minerály a jsem zvědavá na reakci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2897
24.11.13 21:36

Ahoj, já se s tím setkala poprvé zhruba před 3 měsíci, když mi ve 34 letech zjistili artrózu. Četla jsem pak různé články, až jsem objevila překyselení těla a koupila si knížku Pryč s kyselostí od Tepperweina. Zní to všechno logicky, základ je ve stravě, nesmíš to ale brát dogmaticky.

zkus třeba www.odkyselenitela.cz, zajimave články jsou na stránkách celostní medicíny http://www.celostnimedicina.cz/…h-reseni.htm
ale pak najdeš i články proti http://www.novinky.cz/…ganismu.html

Zajímavé je, že když jsem měřila ph moči u syna, který podle mě jí hrozně (nejí maso, jí dost sladkého, jediné pozitivní je, že jí spoustu ovoce a zeleniny), tak je na tom dlouhodobě lépe, než dcera, která jí všechno (ale zase o dost víc masa a o něco méně ovoce a zeleniny).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
24.11.13 21:38

Doporucuji stranky jimejinak.cz
Mozna se to na prvni cteni bude zdat drasticke :!, ale doporucuji cist vicekrat a pak to dava smysl.
Nebo kniha Radost ze zdravych deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
24.11.13 21:52

Vyradit cukr, mouku. Dobry je zeleny jecmen, mlada psenice, horcik, tj banany. Ja se merim papirkama z moci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
24.11.13 21:53

Moc děkuji holky..na titul Pryč s kyselostí už jsem narazila, ale je toho všude hodně, tak člověk moc neví do čeho jít a co si koupit, na odkazy hned mrknu i na tu druhou knihu:)Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
24.11.13 22:11

Smankote ted jsem si k tomu poprve neco nasla…

lidi asi uveri vsemu :-)

ale proc ne… pokud si z toho vezmou to, ze se nmaji hybat a vic kvalitne odpocivat… horsi pokud zacnou nakupovat hlouposti a chodit za ruznymi drahymi poradci…

no, proste, jenom dalsi „urbanova legenda“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
24.11.13 22:40

@zuzik03 @Nelly 66 Tie ph papieriky na moč dostať v lekárni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
24.11.13 22:45

Lambrusove papirky, jsou lepsi nez ty na tycince jako maji u dr, hned vis, cim tmavsi, tim lepe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2897
24.11.13 22:50

@Rein ano, v lékárně, stačí obyčejné, ty složitější jsou zbytečné a stačí rozmezí 5 - 7,5 (výš se stejně nedostaneš :mrgreen: )

@budi ale o tom to přesně je - lepší strava, méně stresu, více odpočinku - totéž ti řekne zdravý rozum ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
24.11.13 23:05
@zuzik03 píše:
@budi ale o tom to přesně je - lepší strava, méně stresu, více odpočinku - totéž ti řekne zdravý rozum ;)

přesne tak…
akorat lidi maji pocit, ze potrebuji na sve potize nejake rychle a jednoduche reseni - koupit knihu, pripravek na odkyseleni, navstivit poradce…
no proste plati za neco, co uz vedi, jenom se jim to nechce resit - nechce se jim hybat se, jist vyvazene atd.

je to stejne jako kterakoliv jina dieta druhoradych celebritek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
24.11.13 23:17
@budi píše:
přesne tak…
akorat lidi maji pocit, ze potrebuji na sve potize nejake rychle a jednoduche reseni - koupit knihu, pripravek na odkyseleni, navstivit poradce…
no proste plati za neco, co uz vedi, jenom se jim to nechce resit - nechce se jim hybat se, jist vyvazene atd.je to stejne jako kterakoliv jina dieta druhoradych celebritek

Nemas pravdu a nic o tom nevis! Zmer si ph moci cloveka s rakovinou a zjistis proc ji ma! Prekyselene telo plus stres je zivna puda pro nemoce! Jez si dortiky, stejky, zapijej kolou a tve telo to vydrzi tatj 10let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
24.11.13 23:22

@budi hm… mrkni na jimejinak ci sarlatana zerzana a myslim, ze pri procitani brzy zjistis ze se to netoci o rychlem a jednoduchem reseni… ( i kdyz jestli je to spravne reseni pro kazdeho :/… ale je pravda, ze kdyz ted pribuzenstvo traviva cas v nemocnici a ja vidim a slysim co dostavaji, tak mi z toho neni uplne dobre - sama bila mouka, mliko, vsechno automaticky slazene i nejmensim detem,… nebo prarodice - prolezly civilizacnima chorobama a zivy se zavodkou: je 85% bila mouka, maso + sul a cukr (prilepsime si kavickou, necim tvrdym a jo a tyhle prasky proti bolesti jsou nejlepsi) jestli je tam obcas navic maslo, zeleninu to videlo jen zletu a k vanocum si preji vitaminy v tablektach = nevim co dodat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
24.11.13 23:27

Dulezite je k masu zeleninu, k dortiku caj, atd proste pestra a ziva strava, ne jidlo jen z mikrovlnky. Jenze nekdo porad nechape. Hlavne voda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová