Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem,
ráda bych znala váš názor. Jdu na svatbu za svědkyni a mám možnost nechat se u kadeřnice nevěsty učesat a nebo u vizážistky nalíčit. Čemu byste dali přednost? Nechce se mi utrácet za obojí. Vlasy budu mít celkem krátké, zhruba po ramena a ještě prostříhané, tak si říkám, že na velké účesy to stejně nebude, že něco zvládnu sama, ale mám jemné vlasy a moc zručná nejsem, takže by to asi skončilo čelenkou. ![]()
S líčením problém nemám, ale většinou jen hodím jedny stíny, make-up, řasenka, stínování, linky, to mi moc nejde..
Díky za rady
Tak účes je složitější než make up.. nemáš nějakou šikovnou ségru, sestřenici co by ti pomohla s make upem?
Já bych šla určitě ke kadeřnici ![]()
Niky si nedovedu sama tak načesat vlasy, jako to dokáže kadeřnice… ať dělám co dělám, už jen to vyfoukání od ní bude lepší než doma. S líčením bych si poradila sama ![]()
Určitě líčení
účesy a drdoly alá „příd titaniku“
se stejně už dávno nenosí. Vlasy jsou nej jen hezky vyfoukané, lesklé
pokud máš navíc kratší neřešila bych vůbec, ale dála právě vhodnou hezkou čelenku, sponku
dobrá vizážistka tě změní a zkrásní určitě víc než dobrá kadeřnice
@Tarinka píše:
Já bych šla určitě ke kadeřniciNiky si nedovedu sama tak načesat vlasy, jako to dokáže kadeřnice… ať dělám co dělám, už jen to vyfoukání od ní bude lepší než doma. S líčením bych si poradila sama
Já ani doma nebudu, svatba je v hotelu, takže veškeré přípravy až tam, máme to přes hodinu cesty… To by bylo asi vážně obtížné česání.. ![]()
@Mišmiš píše:
Určitě líčeníúčesy a drdoly alá „příd titaniku“
dobrá vizážistka tě změní a zkrásní určitě víc než dobrá kadeřnicese stejně už dávno nenosí. Vlasy jsou nej jen hezky vyfoukané, lesklé
pokud máš navíc kratší neřešila bych vůbec, ale dála právě vhodnou hezkou čelenku, sponku
díky, tohle ve mě právě hlodá ![]()
Ja bych volila uces a nalicila bych se sama. Make-up by stejne nemel byt u svedkyne moc dramaticky, aby to nezastinilo nevestu, ne? ![]()
Záleží, co máš víc v paži, jestli líčení nebo česání. Vzhledem k tomu, že máš na hlavě „pár chlupů“ jako já asi
tak si promysli, jestli by ti kadeřnice vůbec byla schopná s tím provést něco víc než zvládneš ty sama, zas naopak, vizážistka se předvede vždycky
Já i tak bych šla ale ke kadeřnici. Namalovat obličej na xixht ji umím celkem úspěšně, ale ty vlasy, to fakt neumím ani hodit do čelenky
![]()
Zase takové nemehlo nejsi, abys neuměla nanést makeup, zdravíčko a rtěnku nebo lesk, řasenku. Vlasy jsou více vidět.
Já vycházím ze zkušeností, že vizážistka (DOBRÁ!!!) mě vždy změní, zkrásní, jsem jako někdo jiný (hezčí
)
každá se malujeme pořád tak nějak stejně - známe se tak, ale dobrá vizážistka fakt zakouzlí. A nezastíní nevěstu - to je snad jasné, že vizážistka udělá decentní líčení
s vlasy nikdy žádný extra zázrak nebyl - myšleno tak, že natočit, vyfoukat, natupírovat, sepnout je pořád stejné a není v tom takový kvalitativní rozdíl
@KlaraBoch
Ne, nic dramatického by to být nemuselo, jen se mi líbí profesionální líčení, třeba jemné linky nebo kouřové líčení, ale sama to prostě nezvládnu ať dělám co dělám…
Nevěstu určitě nezastíním, to snad ani nejde.