Líčení nebo účes?

11700
24.11.13 12:08

líčení nebo účes?

Ahoj všem,

ráda bych znala váš názor. Jdu na svatbu za svědkyni a mám možnost nechat se u kadeřnice nevěsty učesat a nebo u vizážistky nalíčit. Čemu byste dali přednost? Nechce se mi utrácet za obojí. Vlasy budu mít celkem krátké, zhruba po ramena a ještě prostříhané, tak si říkám, že na velké účesy to stejně nebude, že něco zvládnu sama, ale mám jemné vlasy a moc zručná nejsem, takže by to asi skončilo čelenkou. :lol:
S líčením problém nemám, ale většinou jen hodím jedny stíny, make-up, řasenka, stínování, linky, to mi moc nejde..
Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Poison Ivy
24.11.13 12:09

Vždy volím účes :).

• Citovat
  • Upravit
50133
24.11.13 12:13

Účes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398

Tak účes je složitější než make up.. nemáš nějakou šikovnou ségru, sestřenici co by ti pomohla s make upem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680

Já bych šla určitě ke kadeřnici :)

Niky si nedovedu sama tak načesat vlasy, jako to dokáže kadeřnice… ať dělám co dělám, už jen to vyfoukání od ní bude lepší než doma. S líčením bych si poradila sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.13 12:14

Já bych asi zainvestovala do obojiho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
24.11.13 12:18

Určitě líčení

účesy a drdoly alá „příd titaniku“ :lol: se stejně už dávno nenosí. Vlasy jsou nej jen hezky vyfoukané, lesklé
pokud máš navíc kratší neřešila bych vůbec, ale dála právě vhodnou hezkou čelenku, sponku

dobrá vizážistka tě změní a zkrásní určitě víc než dobrá kadeřnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
24.11.13 12:19
@Tarinka píše:
Já bych šla určitě ke kadeřnici :)Niky si nedovedu sama tak načesat vlasy, jako to dokáže kadeřnice… ať dělám co dělám, už jen to vyfoukání od ní bude lepší než doma. S líčením bych si poradila sama :)

Já ani doma nebudu, svatba je v hotelu, takže veškeré přípravy až tam, máme to přes hodinu cesty… To by bylo asi vážně obtížné česání.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
24.11.13 12:20
@Mišmiš píše:
Určitě líčení

účesy a drdoly alá „příd titaniku“ :lol: se stejně už dávno nenosí. Vlasy jsou nej jen hezky vyfoukané, lesklé
pokud máš navíc kratší neřešila bych vůbec, ale dála právě vhodnou hezkou čelenku, sponku

dobrá vizážistka tě změní a zkrásní určitě víc než dobrá kadeřnice

díky, tohle ve mě právě hlodá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
24.11.13 12:22

Ja bych volila uces a nalicila bych se sama. Make-up by stejne nemel byt u svedkyne moc dramaticky, aby to nezastinilo nevestu, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.11.13 12:22

Záleží, co máš víc v paži, jestli líčení nebo česání. Vzhledem k tomu, že máš na hlavě „pár chlupů“ jako já asi :mrgreen: tak si promysli, jestli by ti kadeřnice vůbec byla schopná s tím provést něco víc než zvládneš ty sama, zas naopak, vizážistka se předvede vždycky :lol: Já i tak bych šla ale ke kadeřnici. Namalovat obličej na xixht ji umím celkem úspěšně, ale ty vlasy, to fakt neumím ani hodit do čelenky :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
24.11.13 12:27

Zase takové nemehlo nejsi, abys neuměla nanést makeup, zdravíčko a rtěnku nebo lesk, řasenku. Vlasy jsou více vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
24.11.13 12:28

Já vycházím ze zkušeností, že vizážistka (DOBRÁ!!!) mě vždy změní, zkrásní, jsem jako někdo jiný (hezčí :lol: )
každá se malujeme pořád tak nějak stejně - známe se tak, ale dobrá vizážistka fakt zakouzlí. A nezastíní nevěstu - to je snad jasné, že vizážistka udělá decentní líčení

s vlasy nikdy žádný extra zázrak nebyl - myšleno tak, že natočit, vyfoukat, natupírovat, sepnout je pořád stejné a není v tom takový kvalitativní rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
24.11.13 12:28

@KlaraBoch
Ne, nic dramatického by to být nemuselo, jen se mi líbí profesionální líčení, třeba jemné linky nebo kouřové líčení, ale sama to prostě nezvládnu ať dělám co dělám… :) Nevěstu určitě nezastíním, to snad ani nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
24.11.13 12:30

Anairda-jdi do líčení pokud neumíš to co jsi teď popsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie