Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Koukám že tu asi nikdo nedojde.Tak si pudu skusit složit puzle a třeba se tu někdo objeví ![]()
@Péťakouzlíčko píše:
Koukám že tu asi nikdo nedojde.Tak si pudu skusit složit puzle a třeba se tu někdo objeví
taky dneska brouzdám, chlap je v hopsodě a nikde nikdo
![]()
@kikipeta22 píše:
taky dneska brouzdám, chlap je v hopsodě a nikde nikdo![]()
to můj spí. a holka kouká na dvd a u toho usne. A koukám do pc. Občas se mi tu totiž vyskytně někdo kdo mě potřebuju a když mám čas tak proč tu nebejt že
@Péťakouzlíčko píše:
to můj spí. a holka kouká na dvd a u toho usne. A koukám do pc. Občas se mi tu totiž vyskytně někdo kdo mě potřebuju a když mám čas tak proč tu nebejt že
a jak máš starou dceru? té naší je 8měsíců. S čím pomáháš? jestli se můžu zeptat
![]()
@kikipeta22 píše:
a jak máš starou dceru? té naší je 8měsíců. S čím pomáháš? jestli se můžu zeptat![]()
mám dvě holky jedné bude 6 druhé 7.To je různé většinou s čím kdo potřebuje. pokud na to mám. Jen hrubě povím že jsou to většinou věci mezi nebem a zemí.
@kikipeta22 píše:
a jak máš starou dceru? té naší je 8měsíců. S čím pomáháš? jestli se můžu zeptat![]()
moji je taky 8 mesicu ![]()
@Péťakouzlíčko tak mi rekni, jestli kdyz ma dcera umi cerstve papa a dela to ba vsechny lidi…obcas to udela doma na ‚nikoho‘… je tam ‚nekdo‘ nebo si to proste jen trenuje?
Tak jsem si chtěla pokecat, ale jak tak koukám, chystáte se tady rozebírat věci mezi nebem a zemí, a to já mám zakázáno, protože se pak doma bojím! Tak si jdu asi číst. ![]()
A třeba můžeme pokecat o nějakých zájmech. Zrovna před chvilkou jsem přemýšlela nad tím, jak mají mé kamarádky navzájem rozdílné zájmy a každá by byla ráda, abych je s nimi nějak sdílela.
@beckie píše:
Tak jsem si chtěla pokecat, ale jak tak koukám, chystáte se tady rozebírat věci mezi nebem a zemí, a to já mám zakázáno, protože se pak doma bojím! Tak si jdu asi číst.
já bych se taky bála, jsem tu sama ![]()
@jindra.kytka píše:
A třeba můžeme pokecat o nějakých zájmech. Zrovna před chvilkou jsem přemýšlela nad tím, jak mají mé kamarádky navzájem rozdílné zájmy a každá by byla ráda, abych je s nimi nějak sdílela.
ráda fotim a dělám naušničky (hlavně z fima),čtu, chodím na procházky (plno lidí se mnou neudrží krok
![]()