Noční pokec o všem

23.11.13 21:33

noční pokec o všem

Holky i kluci podte někdo pokecat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
235
23.11.13 21:36

A o čem :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.13 21:36

Koukám že tu asi nikdo nedojde.Tak si pudu skusit složit puzle a třeba se tu někdo objeví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.13 21:37

Jé zdravím myslím že se mnou se dá pokecat skoro o všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
23.11.13 21:37
@Péťakouzlíčko píše:
Koukám že tu asi nikdo nedojde.Tak si pudu skusit složit puzle a třeba se tu někdo objeví :-)

taky dneska brouzdám, chlap je v hopsodě a nikde nikdo :nevim: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.13 21:46
@kikipeta22 píše:
taky dneska brouzdám, chlap je v hopsodě a nikde nikdo :nevim: :,(

to můj spí. a holka kouká na dvd a u toho usne. A koukám do pc. Občas se mi tu totiž vyskytně někdo kdo mě potřebuju a když mám čas tak proč tu nebejt že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
23.11.13 21:48
@Péťakouzlíčko píše:
to můj spí. a holka kouká na dvd a u toho usne. A koukám do pc. Občas se mi tu totiž vyskytně někdo kdo mě potřebuju a když mám čas tak proč tu nebejt že

a jak máš starou dceru? té naší je 8měsíců. S čím pomáháš? jestli se můžu zeptat :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.13 21:52
@kikipeta22 píše:
a jak máš starou dceru? té naší je 8měsíců. S čím pomáháš? jestli se můžu zeptat :think: :)

mám dvě holky jedné bude 6 druhé 7.To je různé většinou s čím kdo potřebuje. pokud na to mám. Jen hrubě povím že jsou to většinou věci mezi nebem a zemí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1216
23.11.13 21:52
@kikipeta22 píše:
a jak máš starou dceru? té naší je 8měsíců. S čím pomáháš? jestli se můžu zeptat :think: :)

moji je taky 8 mesicu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1216
23.11.13 21:53

@Péťakouzlíčko tak mi rekni, jestli kdyz ma dcera umi cerstve papa a dela to ba vsechny lidi…obcas to udela doma na ‚nikoho‘… je tam ‚nekdo‘ nebo si to proste jen trenuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
23.11.13 21:56

Tak jsem si chtěla pokecat, ale jak tak koukám, chystáte se tady rozebírat věci mezi nebem a zemí, a to já mám zakázáno, protože se pak doma bojím! Tak si jdu asi číst. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
23.11.13 21:58

A třeba můžeme pokecat o nějakých zájmech. Zrovna před chvilkou jsem přemýšlela nad tím, jak mají mé kamarádky navzájem rozdílné zájmy a každá by byla ráda, abych je s nimi nějak sdílela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
23.11.13 22:01
@beckie píše:
Tak jsem si chtěla pokecat, ale jak tak koukám, chystáte se tady rozebírat věci mezi nebem a zemí, a to já mám zakázáno, protože se pak doma bojím! Tak si jdu asi číst. :-)

já bych se taky bála, jsem tu sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
23.11.13 22:01
@jindra.kytka píše:
A třeba můžeme pokecat o nějakých zájmech. Zrovna před chvilkou jsem přemýšlela nad tím, jak mají mé kamarádky navzájem rozdílné zájmy a každá by byla ráda, abych je s nimi nějak sdílela.

ráda fotim a dělám naušničky (hlavně z fima),čtu, chodím na procházky (plno lidí se mnou neudrží krok :( :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.13 22:02

To já mám zájmů a zálib dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat